12 Eylül 2017 Salı

Trendbende.com Alışverişim :)



Herkese güzel ve mutlu bir hafta diliyorum. İyi haberler aldığımız, güzel insanlarla bir arada olduğumuz bir hafta yaşarız umarım. Bugün sizlere geçtiğimiz günlerde yaptığım trendbende.com alışverişimden bahsedeceğim. Trendbende'yi duymayan yoktur sanırım; uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile modaseverlerin ilgisini çeken güvenilir bir online satış sitesi olan Trendbende'den daha önce de alışverişlerim olmuştu.





Bu seferki alışverişimde spor giyim için tişörtlerinden aldım, siyah mini eteği ise görünce dayanamadım almaya:) Spora yakın zamanda başlayacağım için tişörtlere çok ihtiyacım vardı. Hem de üzeri yazılı tişörtler oldukça ilgimi çekti, tişörtlerin bir çok çeşidi var, üzerine yazdıkları esprili sözler de çok iyi :)



Siyah eteğim ve siyah bluzum ise hem ayrı ayrı hem de beraber kullanabileceğim bir kombin, dantel ve tül detayları beni cezbetti açıkçası çok beğendim. En kısa zamanda giymek için sabırsızlanıyorum. Trendbende'de hem kadınlar için hem de erkekler için giyim ürünleri bulunuyor. Kadınlar için; abiye, atlet & bustiyer, bluz, body, trenç & ceket, elbise, eşofman, etek, gömlek, hırka, iç giyim, jean pantolon, mont & kaban, pantolon, pijama, sweat, şort, tayt, triko & kazak, tişört, tulum & salopet, tunik ve yelek gibi ürünleri bulabilirsiniz. Erkekler için; iç giyim, eşofman, gömlek, triko & sweat ve tişört bulabilirsiniz.  Giyim ürünleri dışında; çanta, ayakkabı, aksesuar ve ev tekstili gibi ürünleri de trendbende.com'da bulabilirsiniz. Tek fiyat ürünlerin olduğu yerde de çok uygun fiyatlı ürünleri bulabiliyorsunuz. 2008 yılından bu yana sürekli gelişerek bayan giyim sektöründe geniş bir bilgi birikime sahip olan eğitimli, deneyimli, birikimli insan kaynağı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan Trendbende sitesinde; aradığınız giyim ürünlerini geniş bir yelpazede bulabilirsiniz. 




Trendbende'nin trendbende bloglarında da  moda ve kadınlara ait birbirinden güzel yazıları okuyabilirsiniz. Kadınlara kolaylıklar sağlayacak bilgilendirici yazılara bloglarında yer veriyorlar. Trendbende sitesinde kargo da bedava moda ve alışveriş tutkunlarına tavsiye edeceğim sitelerden birisi, bence hemen sitelerine ışınlanıp, alışveriş keyfini yaşayın :)











8 yorum:

  1. Trendbende.com'u son zamanlarda duymaya başladım güzel ve uygun fiyatlı ürünler varmış.Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım evet cok guzel ürünler var :)

      Sil
  2. Ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  3. tshirtlere bayıldım :) iyi günlerde giy hepsini cnm

    YanıtlaSil