13 Ocak 2018 Cumartesi

Miniso Pembe Oje



Geçtiğimiz haftalarda yeni yıl hediyeleşmesi düzenlemiştim bildiğiniz gibi. Çok keyifli, bol sohbetli, harika bir gündü. Birbirinden değerli ve özgün yazıları ile, Türkiye'nin önde gelen blog yazarı dostlarım ile bir aradaydık. Bu hoş günün en güzel yanlarından birisi de birbirimizle yeni yıl hediyeleşmesi yapmamızdı, ben Emel'in Mutfağı Sevgili Emelciğim ile hediyeleşmiştim. Kalp kalbe karşıdır dedikleri bu olsa gerek, hissetmek yani, o kadar hissetmiş ki canım arkadaşım Miniso ojeleri almış bana. Uzun zamandır Miniso mağazasına gidip ürünlerine bakmayı, almayı düşünüyordum. Özellikle de Miniso ojelerini merak ediyordum. Çok teşekkür ediyorum Emel' e hem mavi hem de pembe rengini almış. Renkler efsane bence, tam yaz renkleri cıvıl cıvıl. O halde kışın bu bunaltıcı kapalı havalarını biraz renklendireyim dedim ve pembe renkli Miniso ojemi denedim.













Sürülüşü oldukça rahat, renge bayıldım. Pembe severler bu ojeye bayılacaklar bence. Fırçasının sürümü çok iyi. Sürdükten sonra bir gün dayanabiliyor, üzerine koruyucu bir parlatıcı sürmenizi tavsiye ederim. Miniso'nun mavi ojesini de deneyeceğim.  Herkese güzel akşamlar, başka bir oje yazımda görüşmek üzere.



6 yorum:

  1. Çok iştah açıcı bir rengi var.Sana da çok yakışmış kesinlikle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok beğendim cok tatlı bir rengi var :) tesekkurler

      Sil
  2. İnstagramda gördüğümde de bayılmıştım rengine.Burada çok çok daha güzel gördüm :)

    YanıtlaSil
  3. Ben miniso markasinin parlaticisini almistim. Fotograftakinin aynisindan. Dediginiz gibi surumu kolay, firca basligini tutusu, tek sikayetim aseton ile cikarirkendi. Çok zor cikardim, dusundum acaba asetonsuz cikan ojelerdenmi diye. Ama sonra unuttum ,arastirmadim. Sizin sayfada gorunce aklima geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimki de cok kolay cıktı :) ama normalde de dediğim gibi sürdükten sonra üzerine koruyucu sürmek gerekiyor, yoksa cıkabiliyor. Cok dayanıklı değil.

      Sil