28 Ocak 2018 Pazar

Watsons Haftasonu İndirimi Alışverişim



Herkese mutlu pazarlar, bugün sizlere dün yaptığım Watsons'un hafta sonu indiriminden aldığım ürünlerden bahsedeceğim. Bugün hafta sonu indiriminin son günü bugünde bakabilirsiniz indirimlerine.

Watsons'ta bazı göz farlarında %40'lara varan bir indirim vardı. 
Makeup Revolution London Far Paletlerine ne zamandır bakıyordum. Makeup Revolution Redemption Palette Hot Smoked 18 TL gibi bir fiyata düşmüştü. 12 rengi var palette. Ben sevdiğim renklerin olduğu bu paleti seçtim. Başka renkleri de mevcut.





I Heart Chocolate Paletleri de indirimdeydi. 16 renk var paletlerde paletin en önemli özelliği ise kutusunun çikolata şeklinde olması. Epeydir gördüğüm bir paletti, almayı düşünüyordum 27 TL ye indiği içinde aldım. I Heart Inspıred by Our Obsession With Chocolate ismi paletin. Bu paletinde başka renkleri bulunuyor, ben bu paleti seçtim.









NYC markasında da indirimler vardı. Benim almış olduğum palet, lila, mor renklerin olduğu 950 Smokey Violets isimli paletleri. 9,99TL ydi fiyatı. Bence çok karlı bir alışveriş oldu benim için, düşündüğüm ürünleri aldım. NYC paletinde aydınlatıcı ve fırça ile sürebileceğiniz siyah eyeliner da bulunuyor. 





2 tane de yüz maskesi aldım, biri kahve mocha mud yüz maskesi diğeri de animal panda beyazlaştırıcı yüz maskesi. Bu ürünlerde merak ettiklerim arasındaydı, animal panda 5,99 TL'ydi, diğer maske de 7,99 TL civarında. Aslında animal maskelerden kırışıklık giderici olanı alacaktım ama kalmamıştı demek ki çok satılan bir ürün.


10 TL üzeri alışverişe de İpana Diş Macunları 5 TL'ydi. Diş macunu da gerekli diye 2 tane aldım, evde herşey bitiyor bir bakıyorum o bitmiş bu bitmiş acil durumlar için stok yapmak lazım. Aldığım ürünlerin yorumlarını da ayrıca yazacağım. İndirimler umarım devam eder alacağım daha çok ürün var :)) Garfieldlokum'da çekim yaparken beni yalnız bırakmadı sağolsun :)


8 yorum:

  1. :)) hepsini güle güle kullan canım 😘

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok coj guzeller canim guzel günlerde kullan canım 😙

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan 😍

    YanıtlaSil
  4. O kağıt maskelere bayılıyorum paletler zaten efsane güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) paletler cidden efsaneler

      Sil