18 Nisan 2018 Çarşamba

Moderya.com İndiriminden Aldıklarım



Herkese mutlu akşamlar dilerim. Bu yazımda sizlere bir kaç gün önce yaptığım Moderya.com alışverişimden bahsedeceğim. Alışverişim siparişimi verdikten iki gün sonra ulaştı, kargoları oldukça hızlı. Daha öncede moderyacom'dan alışverişlerim olmuştu, hem ürünlerini beğenerek aldığım hem de hız konusunda oldukça hızlı bulduğum bir site. 

Bahar alışverişimin devamı niteliğinde olan bu alışverişimde deri mont, bluz, etek, bluz&ceket takım aldım. Fiyatlar şu an oldukça uygun, bütün ürünlerde de indirim yer alıyor.  Bu indirimli zamanı kaçıramazdım ve oldukça uygun fiyatlı şeyler aldım. 






Moderya yeni bir e-ticaret geçmişine sahip olmasına rağmen, kaliteli ürünleri, hızlı kargolamaları ve ilgili müşteri hizmetleri ile hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çekecek olan bir alışveriş sitesi. Moderya'da kadın giyiminde hem alt giyim, hem üst giyim seçenekleri yer alıyor, elbise ve eşofman takımı bölümleri de ilgi çekici bölümlerden. Üst giyimde; trençkot, yelek, kazak, bluz, body, triko, tunik, tişört, mont, kaban, gömlek, pijama takımı, gecelik, hırka, sweat, ceket, sabahlık yani bir kadının ihtiyacı olan hemen hemen tüm ürünler var. Alt giyim bölümünde de etek, pantolon, tayt, eşofman, slip ürünlerini bulabiliyorsunuz. 






Kadın giyimi haricinde erkek giyimi için de ürünler yer alıyor. Çocuklar için ve tesettür giyimine ait ürünlerde Moderya'da bulabiliyorsunuz. Bambu kategorisinde yer alan ürünleri de orjinal bambu kumaşından. Daha önce pijamalarını almıştım ve çok memnun kaldım. Tavsiye edeceğim bir site moderya.com eğer tanışmadıysanız hemen bakmanızı öneririm. Herkese bol alışverişli, moda dolu keyifli akşamlar dilerim:)



4 yorum:

  1. Canım hepsi çok güzeller iyi günlerde sağlıkla giy inşallah ben de bloğuma bekliyorum . bu arada bilgi için teşekkürler moderya yı inceleyeceğim

    YanıtlaSil
  2. Bu ara deri ceket arayışındayım ve ceketinizi beğendim. Daha önce bu siteyi duymamıstım mutlaka inceleyeceğim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim çok güzel ceket modelleri var sevgiler :)

      Sil