7 Ocak 2019 Pazartesi

Irmak Ayakkabı'dan Yaptığım Çizme Alışverişim



Herkese mutlu haftalar, güzel haberler aldığımız ve iyi insanlarla bir arada olduğumuz bir hafta diliyorum:) Bugün sizlere Irmak Ayakkabı'dan yapmış olduğum alışverişimden bahsedeceğim. Kış için, özellikle de bu havalarda bana çok lazım olan çizmemi Irmak Ayakkabı'dan aldım. Taba rengi çizmem epeydir aradığım bir modele sahip. Hem fermuarlı hem de az topuklu hem de topuğundaki taş detayı ile her zaman her yerde rahatlık ve şıklığı bir arada sunan bir çizme. 




Benim için kışın rahat ayakkabılar, çizmeler ve botlar daha önemli. Bu modeli de oldukça rahat buldum, topuklarındaki taş detayı da çok hoşuma gitti, hem pantolon hem de etek ile kombini çok güzel olacak. 




Irmak Ayakkabı'da çizme dışında; bot, spor ayakkabı, stiletto, topuklu ayakkabı, günlük ayakkabı, babet, terlik ve sandalet de bulabilirsiniz. En şık bayan ayakkabı modellerini uygun fiyatlara Irmak Ayakkabı'dan satın alabilirsiniz. Irmak Ayakkabı ürünlerini siteleri dışında gittigidiyor ve n11'den de temin edebilirsiniz. Instagram ve Facebook sayfalarında da ürünlerinin satışı bulunuyor aynı zamanda çantaları da bu sayfalardan satın alabilirsiniz, çok hoş çanta modelleri de yer alıyor. Irmak Ayakkabı modayı seven ve trendleri takip eden kadınlara önereceğim güvenilir bir ayakkabı sitesi. Başka bir alışveriş yazımda görüşmek üzere:)




9 yorum:

  1. Kahverengi çok severim ne güzelmiş şıkta aynı zamanda güzel günlerde eskit canım.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullanın rengine bayıldım...sevgiler

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzelmiş iyi günlerde giy

    YanıtlaSil
  4. Topuklardaki taş detayları çok güzel canım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim bende blogunuza geldim iyi günler.

    YanıtlaSil