6 Mayıs 2019 Pazartesi

Bloggerlarla Hoşgeldin Ramazan Blogger Daveti


Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum, bugün 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk günündeyiz. Sizlere bu yazımda geçen hafta Sevgili Şafağın Dünyası ve Sevgili Sosyal Anneyim bloglarının tatlı sahibeleri Şafak ve Fatma ile beraber Mekan Döner'de düzenlediğimiz 'Bloggerlarla Hoşgeldin Ramazan' Blogger Daveti'nden bahsedeceğim. Etkinliğimiz de birbirinden değerli 8 blogger hep beraber, çok keyifli saatler geçirdik. Mekan Döner'in eşsiz lezzetlerini tattık. Sizleri bu güzel günün güzel kareleri ile başbaşa bırakıyorum.






Mekan Döner; sevdiğim lezzetleri ile kalbime taht kurmuş, sık sık gittiğim bir yer.  Balıkesir yöresinin yerli besi etlerini kullandıkları dönerlerinde, gerçekten dönerin tadını alarak yiyorsunuz. Dönerlerinin içine kıyma katmıyorlar. Kesinlikle katkı maddesi bulunmuyor içinde. Yediğiniz zaman lezzetinden anlaşılıyor. 















Kemik suyuna mercimek çorbaları enfesti. Gittiğinizde mutlaka önce onunla yemeginize başlayın. İçli köfteleri, közde dönerleri, iskender ve beytileri efsane lezzetli. Sütlaçları da favorilerim arasinda. Kudreti Hünkar şerbeti harikaydı, 26 adet bitkiden fermantasyon şeklinde imal edilen ve Mekan Döner'e ait bir şerbet. Önümüzde ki Ramazan ayı boyunca da iftar menüleri ile sizlerle olacaklar. İftar menulerinde secmeli olarak iftar tabagi+ günün çorbası+ ara sıcak+ ana yemek + içecek + tatlı 66 TL çocuk menüleri de 50 TL olarak yer alıyor. Otopark hizmetleri de Ramazan ayı boyunca olacak. Mutlaka ailecek iftar yapacağınız yerler listenize ekleyip gitmelisiniz.






Mekan Döner'i
instagramdan https://www.instagram.com/mekandoner/ buradan takip edebilirsiniz.











Mekan Döner bizleri nar ekşisi hediyeleri ile uğurladılar, ikramları ve dört dörtlük ağırlamaları için de çok teşekkür ediyorum.



Bu güzel karelerin ardından, etkinliğimize sponsor olan markalardan bahsetmek istiyorum.

Zaferan Türk Şerbetleri

Şerbetlerini süzen poşet içerisine koydular ve doğal kraft ambalaj içerisinde satışa sunmaktalar.  Osmanlı, Göktürk ve Selçuklu olmak üzere 3 ayrı şerbetleri bulunuyor. Şerbetleri; sentetik boya, tatlandırıcı, aroma ve koruyucu içermiyor. Hem sağlıklı hem lezzetli. Ürünlerini önceki yıllara göre oldukça geliştirdiler ve A101 Marketlerin 81 ilde 8000 şubesinde Ramazan döneminde satışa sunuyorlar. Ben severek tüketenlerdenim, şerbetlerini çok seviyorum, Göktürk Şerbetlerini de yaptım, yapımı çok pratik, kolay.
https://www.instagram.com/p/Bw7NtlcBkgc/ bu gönderimden detaylıca inceleyebilirsiniz.

http://zaferanosmanliserbeti.com/

https://www.instagram.com/zaferanturkserbetleri/




Kedim Black Mirror'da şerbet seçimime yardımcı oldu:)




*Anadolu Gurme Yöresel Ürünler 

Katkısız, doğal olarak üretilmiş sağlıklı köy ürünleri ile Malatya'dan kendi bahçelerinden doğal olarak üretip satan bir gurme yöresel firma. Kapıda ödemeleri de bulunuyor.

Kendi bahçelerinde ürettikleri ürünleri Malatya'da depolayıp haftalık olarak İstanbul'a getirip satışını yapan yerli üretim yapan bir firma. Ürünlerinde katkı maddesi yok, doğal organik. En çok sevdiğim gıda da doğal ve organik olanlar, lezzetlerine bayıldım bizlere özel olarak harika lezzetlerinden göndermişler. Ramazan ayı alışverişleriniz için mutlaka bakmalısınız.


https://www.instagram.com/anadolugurmeyoresel_urunler/?hl=tr






* Prosenin Şampuan

İlk defa ürünlerini deneyeceğim, içeriği oldukça ilgimi çekti, kullanım sonrası sizlerle sonucu paylaşacağım.

https://www.instagram.com/prosenin/

http://www.prosenin.com/




* HıghGenic Temizlik ürünlerini severek kullanıyorum, bu sefer leke çıkarıcı ve ütü sihirbazını kullanacağım.

https://www.instagram.com/highgenic/?hl=tr

http://highgenic.com.tr/online-satis



*Dussil Temizlik Ürünlerini ile ilk defa deneyeceğim. Duşakabin temizleyicileri oldukça ilgi çekici bir temizlik ürünü.

https://www.instagram.com/dussilturkiye/?hl=tr

http://www.dussil.com.tr/



* Bebak

Bebak sevdiğim cilt bakımı markaları arasında, bu güneş kremlerini denemedim bu yaz elimden düşmeyeceğe benziyor, yorumlarım blogumda olacak.

https://www.instagram.com/bebaklaboratories/

http://www.bebak.com.tr/




*Dermokil

Ürünlerini severek kullandığım Dermokil'in yeni ve kullanmadığı ürünleri de deneyimlerim sonrası blogumda yer alacak.

https://www.instagram.com/dermokiltr/?hl=tr


http://www.dermokil.com.tr/tr/




* MrandMrspopcorn

Ürünleri ile yeni tanışmama rağmen tatlarına bayıldığımı söyleyebilirim, geleneksel patlamış mısıra karşı çikolatalı ve karamelli çeşitleri bulunuyor, çok sevdim:)

https://www.instagram.com/mrandmrspopcorn/

http://www.mrandmrspopcorn.com.tr/




* Estuz

http://www.estuz.com/

https://www.instagram.com/estuz/

Estuz'un bu yeni ürünü hakkında detaylı bilgiyi şu şekilde iletebilirim:
'Estuz, içecek sektörüne girdi. Estuz, Türkiye’nin ilk kolajen proteinli içeceğini üretti,iki yıl süren ar-ge çalışmasının ardından baharla birlikte #kendiniyenile mottosuyla piyasaya çıkan Reneva isimli içecek; eczaneler, marketler ve online olarak satışa sunuldu.
ÜÇ ÜLKEDEN TALEP GELDİ
Reneva Collagen Protein Drink Beauty ve Reneva Collagen Protein Drink Fit adıyla iki ticari şekli bulunan ürünün daha Türkiye’de lansmanı yapılmadan ünü dünyaya yayılmaya başladı. Reneva için ABD, İsrail ve KKTC’den talep geldi. 

SAÇ, CİLT, TIRNAK, KAS İÇİN YARARLI
Reneva, cilt, saç, tırnak sağlığını ve kas gelişimini düzenlemek amacıyla kullanılan bileşenlerden oluşuyor. Reneva’nın içerdiği kolajen, vücutta 25 yaşından sonra azalmaya başlayan kolajen yapımını arttırmaktadır. Yapılan klinik çalışmalarda kolajenin cilt, saç ve tırnak sağlığını önemli düzeyde arttırdığı ve kas gelişimini düzenlediği gözlendi.' Kolajen içerikli bir ürünü ilk defa içecek olarak kullandım.  Detaylı bilgi için bu siteyi de inceleyebilirsiniz:

https://www.renevalife.com/index.html




* Peloid Pelomin

Peloid Pelomin markası yüz maskeleri ile bizimle oldu. Yüz maskelerini denedim bu arada gerçekten faydalı, içeriği çok hoşuma gitti, içinde zengin mineraller bulunuyor. Zengin mineralli doğal su içeriyor, detayları blogumda olacak.

https://www.instagram.com/peloidpelomin/

http://pelomin.com.tr/



Tüm sponsor olan markalara, beraber düzenlediğimiz blogger arkadaşlarıma ve katılan blogger dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.

Sevgili Yeşimle Her Telden ve Beğendim Paylaştım Bloga da bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim, çok ince ve zarifsiniz, çok teşekkür ederim:)


Güzel haberlerle, tıpkı bu yazımdaki gibi güzel insanlar ve güzel markalarla bir arada olmak üzere yeni yazılarda görüşmek ümidiyle :)




18 yorum:

  1. yemekler çok leziz görünüyor :-)) elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Güzel ve keyifli geçen bir organizasyonda davetiniz vesilesiyle yeniden bir arada olabilmek güzeldi.
    Kalemine sağlık tatlım 💗

    YanıtlaSil
  3. Yasemincim sizin emeklerinize sağlık,davetiniz için teşekkür ederim.. Sizlerle birlikte olduğum her etkinlik ayrı keyif benim için..

    YanıtlaSil
  4. Harika bir etkinlik olmuş.Herswy çok güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  5. Eski Ramazanlar mim yazımı hazırladım ve sizlerin beğenisine sundum. Okumak için lütfen blogumu ziyaret ediniz.

    YanıtlaSil
  6. İyi ki yapmışız bu etkinliği :)

    Mekan Közde döneri bende çok beğendim. Yine gideriz
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah canım lezzetlere bayıldım bende müdavimi oldum Mekan Döner'in :) baska etkinlikler de yaparız ki :)

      Sil
  7. Enfes görünüyor, arkadaşlarla iftar ayarlamaya çalışıyorduk, burayı da listeye alayım =)

    YanıtlaSil
  8. harika ve lezzetli bir buluşma olmuş tatlım :)

    YanıtlaSil
  9. Lezzet dolu çok keyifli bir gündü canım.Davetiniz için tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben tesekkür ederim canım iyiki geldiniz sizinle çok güzeldi:)

      Sil