4 Eylül 2019 Çarşamba

Bebek Partileri ve Bebek Çikolatası



Bebek Partileri ve Bebek Çikolatası

Bebekler ile ilgili en son trend, anne adayının cinsiyeti öğrendiği zaman verilen bir partidir. Bebeğinizin cinsiyetini duyurmak için yakın aile ve arkadaşlarla yapılan bir kutlamadır.


İşin eğlenceli yanı, ortaya çıkan gerçeğin herkese ilan edilmesidir. Bazı çiftler pastayı kesmeyi duyuru olarak kullanırlar ve dolgu pembe ise o zaman bir kız bebek sahibi olacaklarını ilan ederler. Bazı çiftler de bir oğlan çocuğunu ilan etmek için bir kutudan mavi balonları salabilirler. Ancak haberi paylaşmaya karar verirseniz, partiyi planlamak da bir o kadar yaratıcı ve eğlenceli olmalıdır. Bebek cinsiyet partisi planlarken kullanabileceğiniz bazı ipuçları:

1. Renkleri karıştırın. Partinizi planlarken yeşillerin ve sarıların nötr renk bölgesinde kalmasına gerek yok. Geleneksel pembeler ve maviler dahil olmak üzere her türlü rengi ekleyebilirsiniz. İlla ki mavi ya da pembe ağırlıklı olması gerekmiyor.

2. Konuklarınızın tahmin etmelerini sağlayın… Cinsiyet açığa çıkaran bir partinin büyük kısmı hem erkeklerin hem de kadınların davet edilebildiği ve tahmin oyunu oynayabileceği bir parti haline gelebilir.

3. Dekorunuzun bir parçası olarak hem erkek hem de kız partisi tercihlerini kullanın. Cinsiyet ortaya koyan bir partinin güzelliği, genel temanızın bir parçası olarak her iki dekorasyon türünü de kullanabilmenizdir.



Çikolatası Atölyesi www.cikolataatolyesi.com.tr sayesinde Çeşitli Bebek Çikolatası Modellerine Göz Atabilir, Dilediğiniz Ürünü Tüm Siparişlerde 150 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo imkanı ile satın alabilirsiniz.

“Ayak İzi” Bebek Mavisi Dekorlu Çikolata

Misafirlerinizi karşı konulmaz “Ayak-izi” bebek çikolatası ile karşılayın. Birinci sınıf çikolatalar kare mat pastel mavi kağıda ve ince bir saten kurdeleye sarılıdır. Ekstra bir pırıltı için, mavi, patik, ahşap, akrilik ve bebek figürleri ile süslenmiş çikolatalar sevdiklerinizi en az bebeğinizin cinsiyet haberi kadar sevindirecektir.

Emzikli ya da Öpme Beni Önlüklü Bebek Çikolatası

Partinize biraz sevimlilik katmak suretiyle misafirlerinize bebek çikolatalarından hazırlanmış bir sevinç paketi ile müjdeleyin. Bebek pembesi rengi kağıdına sarılmış, ince pembe saten kordonu ile süslenmiş ve ahşap, akrilik ve bir tutam elmas emzik ya da bebek önlüğü ile süslenmiş çikolatalar
Her iki cinsiyet için de birçok yaratıcı süs eşyalarına sahiptir ve çok eğlenceli şekillerde kullanılabilir. Partinizi basit, eğlenceli ve renkli tutmayı planlarken unutmayın. Bebek çikolataları da size yaratıcılığınız konusunda bir hayli yardımcı olacaktır.


Doğumda Bebek Çikolatası

Bebek cinsiyet partisinden sonra şimdi yeni doğan bebeğinizin gelişini sevdiklerinizle birlikte, muhteşem bebeğinizin kişiselleştirilmiş çikolataları ile kutlayın. Fotoğraflı veya fotoğrafsız çikolatalar arasında seçim yapabilir, sevinç paketinizin ağırlığı ve kişisel bir mesaj gibi ekstra öğeler de ekleyebilirsiniz. Bebek çikolatası seçerken tarzına ve büyüklüğüne siz karar vermelisiniz. Unutmayın, hoşunuza giden bir stil bulamazsanız, sadece kendi tasarımınızı bile gerçekleştirebilirsiniz. 

http://cikolataatolyesi.com.tr/kategori/metal-kutuda-bebek-cikolatasi


*basınbültenidir.

2 yorum: