11 Ocak 2020 Cumartesi

Nida's Store Tayt Alışverişim


Mutlu ve keyifli hafta sonları dilerim herkese. Yeni bir site keşfettim, tayt giymeyi seven biri olarak iyi ki bu siteyi keşfetmişim diyorum:) Nida's Store tayt alışverişimden bahsedeceğim bu yazımda. 

Nida's Store'dan siparişimi verdikten iki gün sonra, hızlı bir şekilde siparişim ulaştı. Öncelikle hızlı gönderimleri var. Kapıda ödemeleri ile de güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Siparişimin hızlı gönderimini oldukça başarılı buldum. Siparişimi alıp ürünü gördüğümde ise kumaşa dokunduğumda çok beğendim. Çok kaliteli bir kumaşı var. Hemen ertesi gün de fotoğrafladım, benim çok hoşuma gitti. 



Kışın tayt giymeyi oldukça fazla tercih edenlerdenim bende. Nida's Store taytım kombinlerim de oldukça fazla yer alacak.   


Zamansız şıklık sağlayan, en trend ürünlerden leopar desenli giyim ürünleri 2020'de de bizimle olacak. Leopar desen seven biri olduğum için Nida's Store taytıma bayıldığımı söyleyebilirim. XL bedende bile taytları bulunuyor. Ben ofis kombinimde kullandım ama spor şıklık için kullanılabilecek özelliklerde bulunan bu ürünü pilates, zumba, yoga, fitness de de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Belki ilerleyen zamanlarda ben de spora başlarım kimbilir :) 




Türkiye'nin birçok ilinde pilates, yoga, zumba, fitness eğitmeni ve öğrencilerinin tercihi olan Nida's Store benden tam not aldı. Yine alışveriş yapacağım siteler arasında yer alıyor. Markanın ekstra yüksel bel tayt, normal bel tayt, tüllü tayt, kapri tayt, biker tayt, tulum, bra, şort ve swimwear modelleri de bulunuyor. Tayt severler hemen Nida's Store sitesine bakıp, alışverişe başlasın:) 



Başka bir alışveriş yazımda görüşmek üzere, keyifli akşamlar.




6 yorum: