14 Eylül 2021 Salı

Biricit Evlendi




Herkese musmutlu ve aşk dolu günler dilerim 😀 Biricit evlendi!  İnandınız değil mi? 

 Sanal olarak neyi görseniz inanıyorsunuz zaten.. Aferin.. Çevremde inandı!!Sanırım çevrem benden daha mutlu 😀😀😀😀İnsanların nasıl daha da sanallaştığını anlamak istiyorsanız kendinizle ilgili radikal şeyler paylaşın. Herkes inanıyor! En azından benim arkadaşlarım da durum böyle oldu. Tam iban no atın para gönderin hesabı istesen onu da verecekler. Her şey arkadaş sitesi reklamlarını Facebook da görmek istemememle başladı. Aynı zaman da benimle görüşmek isteyen eskiler e de bir kapak olsun diyerek ilişkimi var yazdım. Derken reklamlardan kurtuldum. 


Bu sefer arkadaşlık siteleri reklamları yerini çeyiz, tencere, tava reklamlarına bıraktı. Derken nişanlı yazdım. Reklamlar yine tencere tava mobilya ev vs.. oldu. Herkes yine yorumlarıyla sağolsunlar beni yalnız bırakmadılar😂😀 beğeni ve yorum biliyorsunuz ki insanların sizin yanınızda olduğunu gösteriyor 😂 Size destek olduklarını falan(!) ya arkadaşlar Allah aşkına benim biri ile bile fotoğrafımı gördünüz mü? Tabiki gerçek dost ve arkadaslarımdan bahsetmiyorum arayıp soran her gördüğüne inanmayan sorgulayan ve samimi olduğunu bildiğim ve benim samimi olduğumu bilenler hariç 60 70 kişi civarı beğenileri yorumları ile sanal nişanıma katıldılar😀 ya gelin bir şey lazım oldu yardım edin desen, ölüyorum çaresizim desen kimsenin umurunda olmazsınız. Ama bir şeyi başarınca (nişan evlilik her ne kadar benim için bir başarı değilse de diğer insanlar için öyle) millet dibinizde bitiyor. Yasemin nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye soran kimse olmaz ama başarılarını ve özel hayatını didik didik etmeye bayılan insanlarla dolu etraf. Başarı ve mutluluk evlilikte değil, evlenince başarmış olmuyorsunuz bence. Valla ben çok çok güldüm umarım siz de benimle beraber biraz düşünmüşsünüzdür diye umut etsem de biliyorum ki insanlar sadece insanları hayatları ile yargılayıp duruyorlar. Benim için bir insanın başarısı ne evliliği ne de iş hayatındaki başarısı. Ben insanları insan olup olmamaları ile yargılıyorum. Gerisinin önemi yok benim için. Bu arada kendimi evli yapınca reklamlar da çocuk bebek sitelerine yönlendi😂😀 Bekar ve ilişkisi dahi olmayan aşırı mutlu, huzurlu ve hayatın anlamını evlilikte aramayan ailenizin Bloggerı Biricit tüm değerli okuyanlarına sevgilerini gönderiyor😀 ya benim ilişkim olsa, nişanlı olsam, evli olsam yedi cihan canlı izler hadi öptüm kib bye😂 Sosyal deneyimin bir parçası olduğunuz için teşekkürler, blogumun başarısına ortak olan tüm insanlara selamlar🤗 başka bir sosyal deneyde görüşmek üzere..


4 yorum:

  1. Ben aynısını üniversitedeyken yapmıştım. Liseden birkaç kişi evlendiğime gerçekten inanmıştı hatta hala evli olduğumu düşünüyor olabilirler çok da önemli değil :D
    Bu tür ilişki durumularındaki değişimlerin reklamları değiştirdiğini bilmiyordum ama ilginçmiş. Hoş daha önce regl takvimi uygulamalarının verdiği verilerle herhangi bi gecikme durumunda çocuk/bebek ürünleri reklamı geldiğini duymuştum da bu şekilde ilişkin yoksa ilişkin olsun, varsa evlilik hazırlığı, evliysen çocuk hazırlığı şeklinde bir sistemi olduğunu ilk defa gördüm :D Neler neler çıkıyor karşımıza sürekli ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığıma sevindim😀 evet reklamlar değişiyor daha neler göreceğiz kimbilir sevgiler :)

      Sil
  2. Harika bir sosyal deney oldu canım. Okurken keyiflendim ❤️🌹😊

    YanıtlaSil