13 Haziran 2022 Pazartesi

Rengarenk Yaz Blogger Daveti

 



Güzel haberler aldığımız, iyi insanlarla bir arada olduğumuz, sağlık dolu bir hafta diliyorum. Çok şükür ben hayatım boyunca iyi insanlarla bir arada oldum, oluyorum, annemin duası kabul oluyor her zaman.. 12 yıla yakın zamandır tanıdığım, uzak kaldığımız dönemlerde bile hep kalbimde yer alan, kalbimizle iletişimde olduğumuz, blogger dünyasından tanıştığım, canım blogger dostum Sende İncel blogun sahibesi Sevinç ile birlikte düzenlediğimiz 'pandemiye elveda yaza merhaba, rengarenk bir yaz' konseptli blogger davetimizi 28 Mayıs'ta gerçekleştirdik.




Pandemiden dolayı blogger dostlarımız ile bir araya gelememiştik, bu güzel buluşmamızda birbirinden tatlı kadın blog yazarı dostlarımız ile bir araya geldik. Bol sohbetli ve sponsor markaların ürünlerini tanıdığımız bir blogger etkinliği oldu. Etkinliğimizde yer alan değerli blog yazarı dostlarımıza ve Sevinç'e teşekkür ediyorum.











Sponsor markalarımızda bizlerleydi.





Birbirinden değerli sponsorlarımızın hepsine blogger davetimize destekleri için çok teşekkür ediyorum.

1- JrSousChef @jrsouschef Instagram, https://www.instagram.com/jrsouschef/ , www.jrsouschef.com siteleri


Hem organik hem çok lezzetli 💕💖 Jrsouschef lezzetleri bizimleydi. Bu harika lezzetleri ile tanıştıgım için teşekkür ederim.❤️🍅🍎 Domates Suyu, Nar Suyu, Nar Ekşisi ve Menemenleri ile bizimle oldular. Tüm ürünleri organik, tatları da enfes, bayıldım.




2- Ceres Yayınları @ceresyayinlari Instagram https://www.instagram.com/ceresyayinlari/ , https://ceresdukkan.com/ siteleri

Kitaplarla dolu, mucizelerle karşılaştığımız, paranın bize hızla akarak geldiği günler olsun 🥰 Ceres Yayınlarının #hergünbirmucize ve #kendinletanışparaylabarış kitapları bizlerleydi #yaseminkokuluevent #sendeincelevent da💕🌹 çok teşekkür ediyorum ❤️ Değerli yazarlara da @sevgikeles @fidanguzel__ şükranlarımı sunuyorum 🥰🌸💓✨🍀


High Genic Sirkelim ve Aktif Köpükleri her zaman ev temizliğinde favorilerimden. Hem pratik hem de hijyenik bir temizlik için tercih ediyorum.Bu güzel ürünler için teşekkür ederim.


Clarte Aromatherapy markası organik içerikli ürünleri, yağları ile bizimleydi. Ben badem yağları ile tanıştım. 
Yıllardır düzenli olarak saçlarımda uyguladıgım bir bakım maskesi tarifi ile geldim. Bir yumurta sarısını ve bir çay kaşığı badem yağı ile karıştırıp, tarifini yaptığımız maskeyi kuru saç diplerimize uygulayıp 3-4 saat bekliyoruz. Sonra şampuanlayıp yıkıyoruz. Saç diplerini besliyor, gürleştiriyor. Bu güzel yağ ile beni tanıştırdığı için Clarte Aromatherapy'e çok teşekkür ediyorum 💕❤️


5- Iva Natura @ivanaturaorganik Instagram
https://www.instagram.com/ivanaturaorganik/ , https://www.ivanatura.com/ siteleri

Güzelliğin Organik Hali Iva Natura ile ilk kez tanışıyorum 💕😍 içeriği %100 vegan, organik Etko Cosmos sertifikasına sahip💕temiz içerikli, organik, bitkisel formülü olan ürünleri çok seviyorum ❤️ paraben, gluten ve parafin içermiyor. Hayvan hakları savunucusu olan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka🐾 🥰 Yerli üretim yapan Iva Natura, yerel ekonomiye destek olduğu gibi bitki yetiştiriciliğini güçlendirmeye yardımcı olup, kadın çiftçiler ile birebir temas halinde. Iva Natura nin organik Hyalüronik asit içeren yaşlanma karşıtı anti- aging kremlerinin (ölmez otu bitki özlü), organik gül suyu özlü toniklerinin ve ayak bakım kremlerinin detayları blogumda yer alacak💕💓🌸💐 gül suyu özlü tonikleri o kadar organik ki gül kokulu, bayıldım 🌹🌹🌹 Bu güzel ürünler için çok teşekkür ediyorum.


Yıllardır severek kullandığım Revox'un yeni lansmanı olan kepeğe karşı etkili kuru saçlar için olan şampuanı ile yeni tanışıyorum❤️👱‍♀️🧜‍♀️ Tuzsuz ve sülfatsız olarak geliştirilmiş olan bu şampuan, bitkisel kafur yağı, çay ağacı yağı ve doğal nane yaprağından elde edilmiş mentol içeriyor.💕 Detaylı yorumlarım blogumda yer alacak bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdığı için Revox Laboratories'e çok teşekkür ederim. Yağlı saçlar için olanı da mevcut.


7- Bade Naturel @badenatural Instagram
https://www.instagram.com/badenatural/ , https://www.badenatural.com/ siteleri

Bade Natural'in Sun Serisi ile güneş dolu günler olsun💓☀️ %100 doğal içerikli olan güneş kremi ve güneş sonrası spreyleri bu yaz tatilde yanımdan ayırmayacaklarımdan olacak💕❤️ organik içerikli olması favorilerimden❤️ detaylı yorumlarım, deneyimim blogumda yakında. Bade Natural e bu güzel seri ile beni tanıştırdığı için teşekkür ederim 💐🌹😍🥰


8- Nestle @nestlekahvaltilikgevrekler Instagram
https://www.instagram.com/nestlekahvaltilikgevrekler/ , https://www.nestle-cereals.com/tr/ siteleri

Nestle kahvaltılık gevrekler; T-tam tahıllı ve renklendirici içermiyor ❤️ Sabahları hem sağlıklı hem de pratik bir kahvaltı için, bu güzel lezzet için teşekkür ediyorum.


9- Hc Hair @hccare Instagram
https://www.instagram.com/hccare/, https://www.hc.com.tr/ siteleri

Hc Care yenileyici aydınlatıcı bakım peelingini daha öncede severek deneyimlemiştim. Ferah ve ışıltılı bir cilt için uygulanıyor. Cildi temizlerken makyaj ve kirden hassas bir şekilde arındırıyor. Temiz yuzume uygulayıp sonrasında yuzumu yıkıyorum.❤️ ❤️ Hc Care Anti-Wrikle kırışıklık karşıtı günlük bakım kreminin içeriğinde yeniden diriliş bitkisi, Vitamin C ve E, Hylaronic acid, argıreline, matrıxyl 3000, daymoıst clr bulunuyor. Detaylı yorumlarım blogumda yer alacak. Günlük nemlendirme etkisi başarılı 👍❤️ Bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdığı için Hc Care'e cok tesekkur ederım 🥰💕❤️


10-Fıstık Ezmecim @fistikezmecim Instagram
https://www.instagram.com/fistikezmecim/

Doyamadım ama💐🌹💕🌰🥜😍🥰 El üretimi ve ev yapımı olan doğal fıstık ve fındık ezmelerine bayıldım ❤️ Fıstık Ezmecim'in kadın girişimcisi Aslı Hanım'a çok teşekkür ediyorum bu güzel ürünler için 💓 tek kelime ile mükemmel 👍



Bir blogger davetini geride bırakırken, sponsorlarımıza ve değerli blog yazarı dostlarımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, başka bir etkinlikte görüşmek üzere :)


8 yorum:

  1. Yine ve yeniden keyifle geçen bir organizasyonda buluştuk. Emeklerinize sağlık tatlım. 😘 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım iyi ki geldin çok güzel bir organizasyondu sizinle :)

      Sil
  2. Yasemincim etkinliğinize davet ederek beni çok mutlu ettin, sizlerle birlikte olmak çok güzeldi, değerli sponsorların ürünlerini de kullanmaya devam ediyorum, hepsi kaliteli, mükemmel ürünler, pandemiye etkinliğiniz ile veda etmek harika oldu, her şey için teşekkür ediyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ayağına sağlık iyi ki geldin çok teşekkür ederim, sponsorlarımızın da hepsi güzel destekleri ile yanımızda oldular. çok memnun oldum tanıştığımıza ve bir arada olduğumuza sevgiler:)

      Sil
  3. Canım benim yeniden biraraya gelmemizi sağladığın için çok teşekkür ederim cok ama çok güzel ve dostluğumuzun pekistigi harika bir organizasyon oldu.. 🤗🤗🌺🎈🎈🎈Kalemine yüreğine sağlık 🤗🌺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel oldu canım uzun zamandır görüşememiştik yine bir arada olduk iyi ki geldin canım yüreğine ayağına sağlık tatlım:)

      Sil
  4. eski günlerdeki gibi ne güzel olmuş :-))

    YanıtlaSil