23 Mart 2012 Cuma

Siyahlı Kadın



Orjinal Adı: The Woman İn Black
Yapım: 2012  -  İngiltere 
Tür: Dram,  Gerilim,  Korku, 
Süre: 95 dakika
Yönetmen: James Watkins, 
Oyuncular: Daniel Radcliffe,  Ciaran Hinds,  Roger Allam,  Janet McTeer,  Victor McGuire,  Emma Shorey,  Sophie Stuckey,  Aoife Doherty,  Alisa Khazanova,  Alexia Osborne, 

Nihayet Siyahlı Kadın filmini izleyebildim,iki kız arkadaşımla beraber izlediğimiz filmde bazı sahnelerde kolkola girip,ani sahnelerde ise hop oturup hop kalktık.Filmin efektleri harikaydı,ürkütücü tam yerinde bazı sahneler.Umduğum gibiydi film çok beğendik.
Önce Hayri Pıtırı (Harry Potter) görünce şaşırdım ne kadar büyümüş ergenlikten çıkmış hatta film icabı cocuğu var.Gözlükleri falan atmış,böyle efendi bi avukat rolünde,ama şimdi alıcı gözüyle bakarsak boyu kısa ve kilo olarakta zayıf geldi bana,ama göz rengi çok güzel ve yüzünde bi masumluk var,böyle mama reklamından fırlamış gibi bi adam ne datlı diye düşündüm,ayy yanımda olsa ben korurdum bunu siyahlı kadından diye izledim,rolünün hakkını vermiş,ama nerde bi biscolata erkeği kası,nerde bi fetih filmi lağımcısı kası diyede içimden geçirmedim,ama yinede masumluğuna verdik çocukcağızın.



Avukat Arthur,kendisine verilen işi yapmak için,farklı bi köye gidiyor,gittiği köydede tuhaf insanlar,onların hayali efsanesi ile yüzyüze geliyor,eski bir köşkte yaptığı çalışmalarda kahramanımızın başınada gelmeyen kalmıyor..
Filmin sonu sürpriz bi şekilde bitiyor fakat bu sürpriz kimine göre iyi kimine göre kötü,bakış açısına bağlı.Kesinlikle tavsiye ederim izleyin,gerilin ve gizemli bi filme tanık olun.(oyuncaklarla ilgili kısımlarda nerden bulmuşlar bu oyuncakları dedirtti)

Harry Potter bile evlendi,hatta çocuk yaptı ben hala bekarım diyen biricit,ben yapsam yapsam kahve yaparım dedi ve kahve yapmaya gitti
resimler alıntıdır

30 yorum:

  1. Bende bi kahve aliiim :)) İzlemedim izlemek konusunda da endişelerim var. Dizilerde gerilim iyi gidiyorda başlı başına korku filmine henüz adım atmaya cesaretim yok. Sonra olan kızıma oluyor evde hangi odaya gitsem kızzııımmm yavrummmm hadi benle gel diyorum:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiiki tatlım ne demek kahve içmeye beklerim :) izlemelisin ama tek basına izleme,biz üç kişi sinemada izlerken tırstım,sende bendensin aslında hem izlerim hemde korkarım :)

      Sil
  2. ben de çok izlemek istiyodum zaten meraktan çatlicam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müsait olduğunda izle canım çok güzel bi filmdi :)

      Sil
  3. daniel radcliffe ne kadar büyüse de bence de hala 5 yaşında çocuk babası oynayacak gibi değil. çok minyon olduğu için daha uzun zamanlar da uymayacak bence:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım cok minyon bi tipi var :) daha cok genclık ve romantık fılmlere gıder :)

      Sil
  4. çok ürkmedim ama etkileyici oldugunu inkar edemem. başarılı bir filmdi. kurgusunu çok begendim ben de. sonunu ise izleyicinin bakış açısına bırakmak bence muthiş bir şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben cok beğendım,efektleri sesleri güzeldi, fılmın sonuda dedığın gıbı göreceli sürpriz belki bi bakıma daha iyi oldu

      Sil
  5. bu filmde acayip kararsız kaldım, kimi çok beğeniyor kimi hiç beğenmiyor, bir yargı oluşamadı zihnimde. neyse hayırlı cumalar arkadaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendin izlemeden karar verme,ben cok beğendım tavsıye ederım izleyebilirsin bişey diyim mi korku gerılım türü olmasa tüm ailecekte izlenecek bi film,filmde hiçbir açık sahne öpüşme bile yok ama yinede 13yas uzerı ızlemelı:)

      Sil
  6. çevremde söylüyorlar film çok güzel diye fetihi halletik sıra karalı kadında hadi bakalım :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bende cok beğendım tavsıye ederım,korku gerılım alanında iyi bi film yapılmıs,fetih 1453 zaten basyapıt,blogunuzu bulamadım lınkını verırsenız takıp etmek ısterım sevgıler:)

      Sil
  7. Biricitim sen beğenmişsin :) ben sevmemiştim, belki Harry'yi pek sevmediğim içindir bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayri pıtırı ben de pek sevmem ama büyümüş birazcık bu fılmde:) film güzeldi canım benım hosuma gıttı:)

      Sil
  8. o hengi rolde oynasa da hayri pıtı olmaya devam edecek canım, en azından benim gözümde:)))biz de izleyek bari:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gozumuzde hala cocuk gıbı hayri pıtırcık :)) ama fılmı ızle cok guzel coook :))

      Sil
  9. Film güzel miymiş.Gitmedim fikrim yoktu pek.Sinemaya biruğrayım bu hafta açlık oyunlarıda var ama bakalım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzeldı canım ben cok beğendım:) aclık oyunları macera gıbı geldı bana sen onuda ızle yorumla canım :) bende ona gore ızlerım:)

      Sil
  10. İzlenecek fiilmler listeme ekliyorum hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. musaıt olduğunda kesınlıkle ızle gerılım-korku alanında bu yıl ızledığım en guzel fılmdı:)

      Sil
  11. Bende bugün izleyeceğim, bakalım nasıl bir filmmiş. Fragmanları gayet güzeldi ama tamamı nasıldır, izleyip görücez artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok beğeneceğıne emınım canım ıyı seyırler:)

      Sil
  12. selamlar
    biraz önce webblogda gördüğüm bir yazınız üzerine geldim ve üye oldum. Aslında ben sizi izliyordum. hani sık kullanılanlar diye bir şey var ya. izlediğim blogları ben oradan takip ediyorum. kolayıma geliyor. iadeyi üyelik yapmanın zorunlu bir gelenek olduğunu, öyle yapmayanların bloglarının okunmadığını, üyelikten çıkıldığını bilmiyordum. eğer öyle ise lütfen söyleyin çünkü benim epeycene sayıda blogdan üyeliğimi silmem ve ötesinde izlememem gerekecek. ancak ben bu blogları, sizinki de dahil izlemeyi seviyorum. ancak kurallar ve zorunluluklar katşısında boynum kıldan incedir. ama keşke iadeyi üyelik zorunlulukları olmasaydı da özgürce okuyabilseydim bsevdiğim blogları.
    sizden de özür dilerim.

    sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar tekrar hosgeldın,uye olmadan nasıl ızlıodun kı sık kullanılanlar nerde bak ben onu hıc bılmıodum,özür dilemene gerek yok tabııkı sevdığın ıstedığın bloglarını ızlersın sanırım senı kırdım bende özür dilerim eğer kırdıysam ben bıraz esprı manasında bırazda genelde bazı bloglar cok ukalaca davrandıkları ıcın o yuzden oyle yazdım yoksa kırmak ıstemedım aslında.
      ama bırı senı ızlıosa değer verdığı ıcın ızlıodur ben senın blogunu ılk tanıdığım zamandan berı sevıorum ama sen bı yorumuma cvp yazmamıstın ona kırıldım bıde ızlemeyınce cok ukala gıbı gorunuyosun ızleyenlerınle daha samımı olursan bu senın ıcın ıyı olur gorusundeyım.sevgıler

      Sil
  13. Gerim gerim geriliyorum izlerken ve akabinde yatarken, o yüzden izleyemiyorum bu 'tür''ü Bricit'cim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh canım yaa bende cok sevıyorum cok heyecanlı oluo:)) ama aynı tepkılerdeyız:)

      Sil
  14. :) gerilim sevdiğin için sevdin tebi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınsanı gerecek cok sahneler vardı beğendım ben:)

      Sil