11 Eylül 2012 Salı

Bazı Kadınlar Şanslıdır 2



Çok çok önceden 'bazı kadınlar şanslıdır' diye bir yazı yazmıstım.Şimdi gecmıse dönüp yazımı bulamayacağım ama bugün bi kez daha anladım ki gerçekten bazı kadınlar şanslılar...
Ben değilim merak etmeyin nerdeee bende o şans..Sevgili adayım var hatta sevgilim (daha çok yeni)ama ondan bahsedemiyorum ne bileyim çok özelimi yazamıyorum sanırım belkide okur diye..
Belki yazarım bazen yazılarımda belli etmeden onu..Derken şimdi sevgilim oldu ya,etrafımda gördüğüm bekar insanlarında sevgilileri olsun diye basladım bakınmaya ve tabii en yakınlarımdan basladım,istedimki onlarda mutlu olsunlar..

Samimi olduğum eski bi iş arkadasımla (erkek), yine çok samimi olduğum en yakın kankam diyeyim yani onun en yakın arkadaslarından birini tanıstırmaya karar verdim.Derken çocuğa söyledim ve kızın resmini görünce çok beğendi,hemen beni tanıstır demeye basladı.Günler boyunca mesajlar tanıstırda tanıstır diye beynimi yedi valla,kıza söyledik bizde,neyse bunlar böyle facebooktan falan tanısamadılar kızımız cok nazlı efendım tek baslarınada gorusmek ıstemedı.O yuzden bizde bulusturalım baride sevaba girelim dedik,kankam ben kankamın yakın arkadası ve benim eski iş arkadasım topluca bi görüşelim dedik..
Geçen akşam hepimize uyan bi saatte bulustuk.Çocuk kızdan öyle bir hoslandıki,cok beğendı ve sanırım belkide aşık oldu:)) Güldük eğlendik eğlenceli keyifli bi aksam geçirdik..

Tabii benim yepisyeni sevgilim gelmedi,toplantısı varmıs! Derken dün ordan ayrıldık,durağa kadar arkadasımla yürürken ben cok etkilendim ve yarın sürpriz yapıcam ona çiçek göndericem dedi..Ben çok sevindim tabiiki gönder dedim.Aksam facebooktan eklediler birbirlerini ama telefon numarasını bile vermedi bizim kız arkadasımız,o kadar ağır öyle bir naz bir naz..En son cıkarken bi arkadasıyla konusmus morali bozukmus,öylece cıkmıs facebooktan..

Derken bugün öğlen gönderdiği çiçekleri işyerinden alırken çok mutlu olmuş tabii ki,dedim ya bazı kadınlar çok şanslılar çooook...  Arkadasımın kız arkadasımıza gonderdığı çiçeğin notları ise şöyle:'tanıstığımıza çok memnun oldum..' çiçeğin yanındaki ayıcıktada 'ayıcıkta dünkü can sıkıntına ilaç olur umarım:)' 

Biricit'in aşk meşk neyine,sen oturda kariyer yap,bazı kadınlar şanslı ben hariç...
resim alıntıdır.

26 yorum:

  1. aa öyle deme.senin sevgilin de birgün öyle bir jest yapar ki kendini dünyanın en özel kadını sanarsın.bazı erkekler aşkını insanın gözüne sokmayı sevmeyebilir ama bu kadının şanssız olduğu anlamına gelmez.o ayıcıklı çiçekli hediyeler veren romantik erkek karşılaştığı problemlerde diğeri gibi güçlü olmakyabilir bıdı bıdı bıdı...
    kimi kandırıyorum ben ya?ben de dünyanın en şanssız kadınlarındanım bu yazıya göre:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım ya bı ıs bastan nasıl gıderse sonradanda oyle devam eder gıbıme gelıo bunlar hep avutucu sözler,evet bende cok sanssız bı kadınım oyle hıssedıorum yani bu yazıya göre:) hem ılerısı dıyosunda onlar yenı tanıstılar sadece bı kez gorduğu bı kız sonucta karakter ve yapı meselesı bence bı adam romantık değılse asla romantık olmaz..

      Sil
    2. bu gerçek kalbimi acıtsa da haklısın:)

      Sil
    3. :) malesef aynı kalp acıması bendede mevcut:)

      Sil
  2. Ama şu açıdan bakarsak, bahsi geçen kişiye şansını kazandıran da bir bakıma sensin.... Demek ki şans senin çevrende geziniyoooor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunu alkıslamak ıstıorum canım:) sans gezıoda nerdee nerdee bu sans:)

      Sil
  3. Beyza arkadaşımızın fikrine aynen katılıyorum Biricitcim.Evet arkadaşın da şanslı ki senin gibi bir arkadaşı var.Bence mutluluk seni de bulacak..hem de en yakın vakit..inanıyorum:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ınsallah canım:) bendekı sans sadece hedıye cekılıslerınde buluo benı:)

      Sil
  4. Benim bi sevgilim bilem yok..
    Bunun için üzülmeli miyim sevinmeli mi bilmiyorum. Pek sıkıntıya gelemiyorum :))
    Arkadaşın gerçekten çok şanlıymış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hıc uzulme bence:) hayırlısı olmayacaksa bı muddet daha olmaması daha ıyı:)

      Sil
  5. Bazen diyorum ki romantik olmasa da olur, biraz insan olsun:)) Çoook romantik bir erkek arkadaşım vardı. Hani derler ya kırılacak cam gibi el üstünde gezdiren. Kendimce bu benim mükafatım diyerek seviniyordum. Sonuç olarak o camı kırıp üstüne basıp giden biri olarak kaldı mükafatmış pehhh :)
    Yani evet şanslı insanlara çok imreniyorum ben de. Şansın Ş si ile de başlayabilirim. Sabırlıyımdır:) Ama hala ümidim var. Gerçekten bir mükafat alacağım hayattan:)
    Ve dilerim hayat sana da gönlünden geçen güzellikleri önüne serer..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazla romantık erkeğe de guvende olmaz belkıde ama ıste kadınız yanı ıstıoruz bıraz romantıklık:) bıraz dusunce:) bıraz duygu:)ınsallah sende bulursun aynı arkadasımınkı gıbı canım kalbıne romantıklığını sunacak bı adamı:)

      Sil
  6. Bridget Jones filmini çook sevmiştim,daha gençtim o zaman.Hayat hep öyle sürecek sanırsın,,çünkü gerçekten de hep öyle sürmüştür:)Aslında birgün hiç ummadığın biri,ummadığın bir zamanda karşına çıkar,sen bunu hiç anlamazsın.Bu anlamaman da belki 1-2 ay sürebilir ama aslında o hayatının aşkıdır.Sadece gözüne gözüne sokmaz kendini.Ebru arkadaşımızın ilk yazdığı aslında yabana atılacak bir yazı değil.Doğru zamanda doğru kişi efsanesi efsane değil aslında.Sadece filmlerdeki gibi olamıyor bazen o kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın belkıde tubanne:) bellıde olmaz aslındada ne bıleyım kendımı sanssız gıbı hıssettım bı an,onlar ılk goruste boyle cıcekler falan bızde hıccc..
      ama hayat bu bellı olmaz tabıı:)

      Sil
  7. hayat hic beklemedigin bir anda suprizini gosterir canim sana...

    YanıtlaSil
  8. Canım yaaa :) sen de başkalarının şansısın. Hayatındaki erkeğin rengarenk olmasını sağlıyorsundur. E tabi insan ister çiçekdi, böcekdi.. Ama dur bakalım.. Belki ummadıkların senin olır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bı kendımın sansı olamadım zaten:) umarım canım:)

      Sil
  9. önce dilimi ısıraraktan yepis yeni sevgilinin hayırlı olmasını diliyorum sende kabanı kaşı ;) canım çok sevindim hihihhhiii
    bende varım beni de kankan sayarmısın :) ahahaaahaaa

    evet haklısın bazı kızlar çok şanslı bazı erkekler çok öküz bu ikisi hiç denk gelmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım cok hayırlı oldu cooook,bugun yazabılırsem bı yazı yazıcam,herseyın hayırlısı tatlım:)
      sayılırsın tabııkı:)
      denk gelmezler canım öküzler şanssız kızlara denk gelıo malesefki:)

      Sil
  10. yuhh!
    daha tanışma için çiçek+ayıcık yollayan doğum gününde ne yapar acaba?
    yürümez o ilişki diyim ben sana.
    kankan çok iyi biri olabilir ama ilk çiçekten poposunun ucu biraz yukarı doğru yol almıştır bile :)çok çektirir o çocuğa çok.... (uzanamadığın ciğere pis deme cümleleri evet)
    not: sevdiğin başka arkadaşın var mı acaba biricit??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh canım bende dusunemıyorum neler neler yapar nasıl surprızler:)
      tabııkı sende sevdıklerım arasındasın canım:) cocuk cekeceğe benzıo bakalım zaman ne gosterecek:)

      Sil
  11. Vay be, ilk buluşmadan sonra çiçek gönderdi demek, gerçi hoş takdir edilesi bir davranış, bütün erkekler öyle olsun bence, bütün kadınlarda çiçek gönderilmenin keyfini tatsın artık :P Kim ruhu okşansın, şımartılsın istemez ki? Ben çok isterim mesela :)
    Canım, kader kısmet ama inşallah Allah gönlüne göre verir de senin de karşına hayırlı biri çıkar ve bol bol çiçek gönderir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok ısterım canım nerde oyle romantık adam keske bızıde bulsa:) ınsallah canım senınde benımde bol bol cıcek gonderen sevgılılerımız olur ınsalahhhh aminnnn:)

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. haklısın aslında:) sızı takıbe alamadım google frıends connect bulamadığım ıcın,blogunuz cok guzelmıs,sevgıler:)

      Sil