22 Eylül 2012 Cumartesi

Resident Evil 5 : İntikam 3D



IMDB Puanı: 7.0/10 
Yapım: 2012 - ABD, 
Tür: 3 Boyutlu,  Aksiyon,  Gerilim,  Korku, 
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Paul W.S. Anderson, 
Oyuncular: Milla Jovovich, Wentworth Miller, Michelle Rodriguez, Ali Larter, Sienna Guillory, Oded Fehr, Jason Isaacs, Spencer Locke, Shawn Roberts, Kevin Durand, Johann Urb, Bingbing Li, Boris Kodjoe, Colin Salmon, Mika Nakashima, Amanda Dyar , 
Müzisyen : Tomandandy , 
Görüntü Y.: Glen MacPherson, 
Senaryo: Paul W.S. Anderson, 
Senaryo (Kitap): Capcom(video Game), 
Yapımcı: Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt, Don Carmody,



Video oyunundan uyarlanan filmin beşinci bölümüde bol ekşınlı,heyecanlı ve hareketli bir şekilde devam ediyor..Ben beğendim acıkcası,beraber gittiğimiz arkadaslarımda beğendiler.Beğenmemizin nedeni hem filmin güzel olması hemde 3d gözlükler ile izlediğimiz için harika bi şekilde etkilenmemiz oldu.
Umbrella Şirketi ölümcül virüsü ile dünyayı zombiler ordusuna çevirmek istemektedir,insan ırkının ise tek kurtarıcısı Alice'dir.Moskovo'daki deney merkezinden kacmaya calısan Alice bakalım basarılı olacak mı?Bol aksiyonlu sahnelerin olduğu film izlenilesi,tamamıyla bir korku filmi olmasada,aşırı hareketli ve hız kesmeden bir solukta izleyeceğiniz bir film.
Lost dizisinden tanıdığım Ana Lucia Cortez(Michelle Rodriguez) i de filmde görmek güzeldi:) Filmin 6. Bölümüde gelir bir iki seneye kadar tahminimce..

Biricit derki sinemalardaki bu film kıtlığında,Resident Evil 5'i izleyebilirsiniz,zaten havalar soğudu kış geldi,sevgilinizi alıp sinemaya gitme vakitleri geldi!:)
resimler alıntıdır.

21 yorum:

  1. Film güzele benziyor öncekileri de izlediğim için merak ediyordum zaten sevgilisiz de olsa sinemaya gitme vakti gelmiş anlaşılan :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzeldi canım ben cok beğendım:) sevgılıyle yada sevgılısız sınema sezonu basladı benım ıcın zaten yazında vardı:)

      Sil
  2. kışın ne güzeldir soğuktan gelip o sıcacık salona girmek, gözünü perdeye dikmek :)
    aslında yazın da güzel. sıcaktan bunalmışken buz gibi salona girip film izlemek. ama yazın iyi film az oluyor :)

    bak nasıl özendirdin ya, sinemaya gitmek istiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaz kıs her zaman sınema cok guzel olur:)
      en kısa zamanda gıt canım:)

      Sil
  3. ben bugün 3 boyutlu olarak izledim,gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Bu film güzelde birazcık sıktı gibi sanki... Daha önceki bölümleri izlediğimden konu itibariyle pek de sıradanı aşamadı... Bir bölüm daha çekilirmiş bak izlediğine göre artık neler gelecek kim bilir. Bu serisi belki daha güzeldir ;ama filmde aradığım her zaman efektten başka kurgu ve senaryodur. Bunlar bu filmde pek de yok bana göre...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oncekı bolumlere benzıo tek fark 3D olması ve fazla hareketlı olması,devamı gelır,bence ızlemelesın 3boyutlu olması fılme ayrı bı hava katmıs senaryo aynı yoksa:)

      Sil
    2. 3D ayrı bir zevk doğru The Amazing Spider-Man i 3D izlemiştim ;ama ne bilim işte dediğim gibi kurgu ve senaryo her zaman daha önemlidir filmlerde. Bu yüzden Sonsuzluk ve Bir Gün, 3 İdiots, Amelie, Big Fish gibi filmlere hayranımdır. :))

      Sil
    3. evet senaryoda onemlı tabııkı ama ben gerılım ve korku fılmlerını daha cok sevdığım ıcın senaryonun sonu ve mantığı daha on plana gecıo bende,yoksa sonucta gerılmek ve adrenalın ıcın ızlıorum,bılım kurgu fılmlerınde 3d ozellığı kullanılması fılme ayrı bı renk katıo bence:) dedığın fılmlerde tabııkı cok guzel fılmler:)

      Sil
  5. Öncekileri izledik sonuncuyu izlemsek hatrı kalır sende beğendiğine göre en kısa sürede izlemeliyiz tşkler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ızlersın umarım canım gercekten tavsıye ederım:))

      Sil
  6. Seri filmlerinin bu kadar uzatılmasından hoşlanmıyorum ama izleyip yorumlarımı paylaşacağım.
    Sevgiler Biricit

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazı serı fılmlerı uzadıkca (testere ve son durak harıc) berbatlasıo bencede,beklıorum yorumlarını sevgıler mor rımel:)

      Sil
  7. bricit merhaba canım. Aslı'dan haberin var mı? Çok merak ettim onu. Yok ne zamandır. Bir de son yazımda yazdım. Benim blog kayboldu :) www.duygusalkomedisevenler.blogspot.com oldum. Bloglar listesindeki adresim artık yanlış yani. Öptüm seniiii...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıdan bı haber yok canım bende merak edıyorum umarım ıyıdır.
      blogunda bır sorun yok gırılıyor canım bende optum kocaman:)

      Sil
  8. bu filmi bir an önce izlemek istiyoum ama 95 dk süre çok az değilmiii, ne kısa yapmışlar filmi :(

    YanıtlaSil
  9. fılm cok guzeldı zamanı anlamıosun zaten daha kısaymıs gıbı gelıo:)

    YanıtlaSil
  10. Film havamda da değilim de ben Biricit der ki ye taktım; ne kış gelmesi ya ne havalar doğuması ya. sus sus :) Havalar harika ya.

    YanıtlaSil