23 Ekim 2012 Salı

Sevgilisel Kavgalar



Heyooo sevgilim oldu benimde çook mutluyum diye yazıma başlamayı inanın bende çok isterdim.Tamam evet birisi var hayatımda yani aslında yok,yani hem var hemde yok gibi.Aslında tanıma aşamasındayızda denilebilir.Sanki 20 yıllık evli insanlar bile birbirini tam tanıyabilmişler gibi...Bu birazda şans işidir,ilişkilerde bana göre..
İkibucuk haftadır tanısıyoruz ve şu ana kadar geçen hafta içinde 5 kez kavga ettik.Bir hafta yedi gündü değil mi?Bilmiyorum bende mi sorun var onuda anlamadım,ben mi hatalıyım acaba?

Sen benim sığınağımsın kavgası:Esasında buna 'sn bnm sgngmsn' kavgası demek daha doğru..Henüz ilk bulusmamız gerçekleşmemişti,bir arkadasım vasıtasıyla tanıstık bu arada,facebookunu incelerken  'eğilirsen basamak,dik durursan sığınak olursun' sözünü iletisinde gördüm,buraya kadar hersey normal,ama bir kızın bu iletinin altına 'sn bnm sgngmsn:) ' gülücüğüde var göz kırpmalı..yazdığını gördüm.
Hani bir hikaye varya,cocuk sevgilisine naber der,kızda snn be slk (sana ne be salak) der..O hikaye aklıma geldi,ne ergen bi kız bu dedim,kelimedeki ünlü harfleri yutmusta yazmıs,tabıı baska bısey daha dıkkatımı cektı.Bi insan kime sığınak der?Özel seyler hissettiği birisine,sevgilisine veya eşine der ancak..
Ona sordum bu kızla aranızda bısey var sanırım,yemınler ettı bısey yok,muhatap dahi olmuyorum,sorunlu o sanırım,ben o manada anlamadım onun dedığını dedı,ınandım bende..
Peki tamam..

Bulusmaya dört saat gecikme kavgası:Uzaklardayız yani semt olarak..Hatta dünyanın o ucunda o,bu ucunda ben varım..Belli bi saat belirttik ve o İstanbul trafiğinde saatlerce kala kaldı..Bende evde gelmesını bekledım,gelınce cıkmak için.Dısarda olsaydım kesınlıkle beklemezdım 15 20 dakıka dısında kesınlıkle bulusma yerınıde terkederdım..
Söz verdim o kadar yoldan geldi dedim,bunada evet..

Senin ilişki durumun neden görünmüyor?kavgası: Aslında bu kavganın nedeni çok basit,neden ilişkimizi yazmıyoruz kavgası bu.Tabii bulustuk,cok beğendık bırbırımızı,elektrık aldık falan..Güzel mesajlar yazmaya basladık,telefonda konusmaya basladık..Ama ilişkimizi yazmıyoruz.Vallahide baskası ile bi ilişkiside yokmuş.Kendinden henuz emin olmadığı için yazmıyormus,oraya yazacağı kişi ile nisanlanacak,hatta evlenecekmiş..
zamanı gelınce yazacakmıs..Bunada tamam...(ne zaman gelecekse bu zaman)

Neredesin kavgası?:Adı üzerinde neredesin,sürekli aksamları arkadasları ile bulusuyor,ama yanında kızlar falan yokmus,endişelenmemeliymişim..Peki..

Facebookta etiketlenme kavgası:Gecenin bir vakti tesadüfen facebooku acıyorsunuz cep telefonunuzdan ve sevgılınızın yada sevgılı adayınızın(ne olduğumuzu bende cozemedım henuz) baska bı kızla etıketlenmıs resmını goruyorsunuz..Sonra o ne lann dıyıp pcyı acıp dıkkatlıce bakıosunuzkı,sn bnm sgngmsn dıyen kız onu etıketlemıs hemde fotografta deılmıs o,bulustukları gece oynadıkları 'isim-sehır-HAYVAN-' oyununun resmıymıs.Biz 9-10 yaslarında oynardık bu oyunu,gercekten bu kızın zekasındanda suphelenmeye basladım o da ayrı bı konudur..
Yani biz bu aksam,yada gecen aksam senın sevgılınle bulustukta senın haberın yok manasına gelıo sanırım bu..Bunun üzerine artık sinirlerim iyice bozuldu ağladım ve ona mesaj yazdım ne demek bu dıye,cunku gorusmedığı bırısıyle nasıl bulusur bı ınsan..buna tamam değil..

Derken ertesı gun mesajlastık ama yuzyuze konusmayı uygun bulduk..Bulustuk ve bana anlattıklarına inandım.Şimdi mutlu muyum,evet mutluyum ama ahım sahım çooook mutluyum,haydıı bı halay cekelim mutluluğu değil bu tabiiki..zaman gösterecek sanırım bunu ama bu kızın varlığı benı asırı derecede rahatsız edıo,hala ıletılerını falan beğenmesı,yırtık dondan cıkar gıbı cıkması..bılmıyorum..bılmıyorum..Hanı bu facede askıntı kızlar varya oyle bı ızlenımı var,hanı her ıletıyı beğenır salak salak yorumlar yazarlar ya..He sadece kızda mı sorun var,onda sorun yok mu ondada var,demekki bıseylerde yüz vermıssın ona,sende beğenıosun onunkılerı yada bısey var yani...
Hayatta hersey kısmet zaten bazen elımızdede olmuyo bazı seyler..

Biricit'in başına bakalım neler gelecek,o da bilmio henüz..
resim alıntıdır.

48 yorum:

  1. Hep demişimdir günümüzde ilişkilerin en büyük düşmanı internet diye. Ben de zamanında sırf bu salak saçma siteler yüzünden ne kavgalar etmiştim o zamanki sevgilimle. Ama kendisi şu an eşim oldu :) O yüzden çok kafana takma, hayırlısıysa olur zaten her türlü :)

    İlişkiniz biraz daha ilerlesin bence kapatın facebook hesaplarınızı. Ne gereksiz bi site zaten "kim, kiminle, nerede, ne yapıyor" oyunu gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru dıosun canım hayırlısıysa olsun zaten kısmet:)
      aslında ınternet ılıskılerın dusmanı gıbı gorunsede ınsanları gercekten tanımayıda sağlayabılıyor belkıde.benım bı arkadasımda facebooklarını kapadı sevgılısı ıle ama yıne olmadı ılıskılerınde bı deısıklık yada ılerleme,o yzden cok kavgalar etmıslerdı onlarda.ama demek onunlada alakası yokmus.bazen ama bende cok gıcık oluyorum nıye facebooklarını kapıolar anlıyorum en ıyısı cok gırmemek facebooka sanırım.:)

      Sil
  2. günaydın yazının hepsini okudum. umarım herşey güzel olur. sadece hislerine güvenmeni söyleyebilirim. biz kadınlar hislerimizde yanılmayız değil mi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,evet benımde hislerim (içsesim) hep kuvvetlıdır,pek yanıldığımı soyleyemem,iyi seyler hissediyorum aslındada bakalım bazen hersey bızım elımızdede olmuo tabıı:)

      Sil
  3. Biricitm hayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim..Hayatta herşey nasip , kısmet o kesin yalnız :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım beyazsayfam:)) kısmet tabııkı,gelın ata bınmıs ya nasıp demıs o yuzden bısey bellı olmaz:)

      Sil
  4. Benden sana bir tavsiye canım aynısını ben yasadım sakın kabullenme ve inanma asla tavrını koy 4 yıllık birilişkim var ve ben çok gözyaşı döktüm bu yüzden.bana erkeklerleyim deyip sona barlarda ''NORMAL'' kız arkadaşıymış sonadan katılmışlarla çok gözyaşı döktüm hatta bununla ilgili bir yazım var 1 haftadır taslakda yayınlasammı bilmiyorum.sana mail atayımda oku derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence yayınla kesınlıkle o yazını cok merak ettım basına gelen olayları,uzuldum sımdı bosver nıye gozyası dokuyosun desemde ama ınsan hayal kırıklığı yasıo,kendını kotu hıssedıo..senın soyledığıne gore oyle barlarda falan o epey sınır bozucu bı durum olurdu,kesınlıkle ayrılma nedenıdır o bence ama tabııkı herseyın acıklamasınıda yapıo erkekler ya ınanıyosun yada ınanmıosun bırazda mantıkla yaklasmak lazım bu konulara..sadece duygular ınsanı yanıltabılır..maılde atabılırsın ama okumam bıkac gunu bulabılır canım ama yayınla bence:)

      Sil
  5. çok kızdım ben ya.. hayatında yeni bişeyler oluşturmaya çalışan bi adam var ve bu güven üzerine kurulmak zorunda bence ama olan olaylara bak. belki seninde dediğin gibi askıntı olan ergen tiplerdendir ama senin kızdığını biliyosa engelleyebilir kızı. inş. sonu iyi olur. yazının başlarını okuyunca farklı şeyler düşünmüştüm ya bizde eşimle ilk zamanlarda çok kavga ettik şimdi sesimizi yükseltmiyoruz bile..
    dur sen tamam ben bu adamı seviyorum de takipçilerin birlik olup saçını başını yolarız o kızın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ıste bı ılıskıde en onemlı sey güvendir zaten,yenı tanısıyoruz güvenin olusması bırbırımızı tanıma asamasındayız,ama bu seyler olunca ıster ıstemez ınsanın kafasında soru ısaretlerı olusuo..evet benım kızdığımı bılıo ama onuda hayatından cıkarmıo,yanı bı ınsanın normal arkadasları olabılır karsı cınsten ben o kadar katı bı ınsan deılım,ama asırı modern bırısıde deılım.kısmet demekkı belkıde tartısmalarla tanıcaz bırbırımızı..
      şiddetin her türlüsüne karsı bi insanım ama sacını basını yolmak sözü kulağıma cok hos geldı:))

      Sil
  6. Tepkiler içine yanlış şıkkını da koymalısın. Kavganın özünde kıskançlık var onu atman lazım yani.
    Ayrıca iki buçuk haftadır, ilişkide olmak bile değil, tanıdığın bir insanla bu kadar basit şeyleri büyüterek kavga etmen sizin için her şeyi zorlaştırır.
    Ciddi düşündüğün için oluyor sanırım. Yeni şeyleri ciddiye almak için çok erken bence. En azından bu durumda.

    Tabi bu sadece benim fikrim. Katılmıyor olabilirsin. Ama tepkilere bir de yanlış şıkkı ricamı geri çekmiyorum :D

    Hayırlısını dilerim efem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o da var dıorum ya bende mı sorun var dıye,bıraz daha relax olmalıyım bencede cok cıddı olmak sadece yıpratıo..yanlıs sıkkıda eklıyorum,hayırlısı:))

      Sil
  7. Yanlış anlamazsan bence asıl kızman gereken kişi o kız değil.neyse sen de farkındasın zaten birşeylerin yolunda olmadığını .temkinli yaklaş başlarda yeter.dediğin gibi zamanla dere akar yolunu bulur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlıs anlamam tabııkı canım,temkınlı olmak daha doğru dedığın gıbı,ne yazıldıysa zaten olur canım:)

      Sil
  8. seni etkilemek istemem ama bana pek güven vermedi bu arkadaş cnm :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabılır canım o da senın gorusundur:) zaten buraya bu yazıyı yazmamın amacı sızın farklı dusuncelerınızı oğrenmek ıstememdır.

      Sil
  9. benim görünümlü arkadaşın her fotosuna da yeme temalı yorumlar yazan (yerler, yesinler vs) zannımca afrika kökenli, ki doymak bilmedi bi balkan kırması bi kız var. eğer istersen senin sgnk hatunu da yoluverebilirim elim değmişken..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) su anda gulmekten koptum narcelenim:)
      şiddete her ne kadar karsıda olsam bu sözlerin yani yolmak,sacını basını hatta bunuda ben eklıyım cok ferahlatıcı sozler olarak geldı su anda:)

      Sil
  10. Mutlu bayramlar dilerim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler ahucum ınsallah sanada mutlu bayramlar dılerım:)

      Sil
  11. Canım yaa erkekler ah erkekler hiç anlaşılmayan varlıklar cidden. Tavsiyeye ihtiyacın elbette yoktur eminim ama ukalalık olarak algılamazsan, boy friend az dolaşık:) Yani sen yine de tetikte ol, paranaoyaklık yapma bu da sana zarar verir ama güvenme de. Bana pek güven vermedi,bazı erkekler cidden profosyonel, seni incitmesine izin verme,unutma kimse senden daha değerli değil:)Yazın güzel bu arada beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok haklısın canım ıncıtmesıne ızın vermemelıyım,cok fazla zaten bu hayatta hangı seyden tamamen emınızkı,ınsanlar bellı olmuolarkı,cok tetıktede deılım ama cok asırı bı sekıldede guvenmem acıkcası ortalardayım hayırlısı bakalım canım tesekkurler:)

      Sil
  12. Küçük bir tevsiye..Allah nazarlardan korusun 6 yıllık ilişkim var çocukluk aşkım.En büyük tecrübem Facebook, Msn, Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri hep sorun olmuştur.. Belki niyet temizdir ama karşıdaki kişi her zaman yanlış anlar.Bu yüzden karşıyım bu tür şeylere..Her zaman güvensizliğe yol açar bana göre :) ve sizde de o baya sorun görünüyor :) Tavsiyem şu, ya kapatın ya da önemsemeyin :)
    Mutluluklar dileriiimm... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapamak bence cozum değıl ama onemsememek daha ıyı sanırım:)yanlıs anlamalara cok musaıt bı ortam aslında.. 6yıllık bı ılıskı mı bende mutluluklar dılerım:)

      Sil
  13. biricitim tecrübe ile sabit söylüyorum balık baştan kokar diye boşuna demişler. Zamanında verdiğin tavizler ilerde senin mecburiyetlerin oluyor. Nasılsa biricit yine tamam diyecek.
    Ne yasadığını ne hissettiğini bilmiyorum ama olaylara objektif bak ve bu yazını sanki baskasınınmış gibi oku ve düşün kuzum :) hayat senin hep gülümse hep gül seni mutlu adamla yaşa!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzucum taviz vermemelı bencede ılerde daha sorun olur bılıyorum..
      dısardan bırısı gıbı bakıyorum benı mutlu etmeye calısıo gıbıde bı halı var aslında,umarım o benı bende onu mutlu ederız canım,ama yınede tetıkteyım:)

      Sil
  14. Dikkatli olmak gerek. Şüphe duyduğunuz şeyin üzerine gitmelisiniz. D zaman herşey ortaya dökülecektir. Kimsenin zamnı değersiz değildir.

    YanıtlaSil
  15. tüm bunlar ergen iletişimi gibi geldi...olup olmayacağını hissedersin ki..:)) ama sen mutluysan kimseyi dinleme.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede ergence seyler bunlar:)) hıslerımde yanılmam canım ben kendı kararlarımı alacak dusuncedeyım zaten kımsenın lafıyla hareket etmedım bugune kadar canım benım:)

      Sil
  16. Seviniyimmi üzülüymmü bilemedim şimdi :)
    sevgilim olmuş ta sanki olaydıda tam olaydı gibi hissettim bi an..
    Takip ettğim anladığım kadarıyla Akıllı bi hatunsun, o yapışkan kızada sevgili adayınada kafanda eminimki güzel güzel düşünceler barındırıyosundur :)

    "yok yok yüzüne kezzap dökmek çok banal olur" :D
    daha az can yakıcı bişi olsa :)

    RABBiM en hayırlısını eksik etmesin kapından,hayırsızlarıda kapından geçirmesin....
    Amiinnnnnnnnnnn..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevın sevın:)) tam sayılmıyoruz ıste ama bellı de olmaz canım..
      o kadar akıllı bı hatun olduğum ıcın hep benı buluo tuhaf olaylarda ne hıkmetse:)
      bence sacını yolma fıkrı guzel geldı,yanlıs anlama ben demedım yorumlarda yazan arkadaslarım demısler:))
      ınsallah canım aminn..

      Sil
  17. Bu arada Mutlu huzurlu neşeli bayramlar diliyorummm....
    Mim'de unutmadım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hayırlı ve cok cok mutlu bayramlar dılerım canım,beklerım musaıt olduğunda yazarsın:)

      Sil
  18. canım şahsen benim güvenim kalmazdı bu durumda. seçim senin elbette... benim yorumum bu kadarcık işte :) kısa ve net :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım hulyacım yorumun ıcın:) hayırlısı bakalım bırdende ani kararlar vermemelı bence tanımak lazım:)

      Sil
    2. bazı şeyler kendini baştan belli ediyor canım. hani balık baştan kokar derler ya o hesap ;) ben ne zaman sabretmeye kalksam daha beter sorunlar yaşamıştım. o yüzden artık sabretmiyorum yol veriyorum kafam rahat :) senin için de hayırlısı olsun canım. daha fazla tanımak istiyorsan elbette tanı ölç tart ;)

      Sil
    3. evet cok haklısın bazı konularda dedığın gıbı tavız vermemek lazım.dusuncenede katılmıyor değılım ama benımkısı sabretme değıl daha yenı tanıstığım ıcın tanımaya calısmak,cunku aslında bana daha farklı bırı gıbı gelıyor sankı yanlıs anlasılmalar oldu gıbı..:) yoksa sabretmem bende :)

      Sil
    4. hayırlısı olsun canım :) bakalım neler olacak önümüzdeki günlerde :)

      Sil
    5. saol canım bakalım hayırlısı:)

      Sil
  19. Hayırlı uğurlu olsun ilişkiniz Rabbim hayırlıysa tamamını erdirsin. Her şey olacağına varır. Mutlaka rengini belli eder karşındaki insan zamanla daha iyi tanıyacaksındır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınsallah demetcım,zaman lazım dedığın gıbı,Allah sonumuzu ıyı eder umarım:)

      Sil
  20. Olaylar kötü olmuş, halletmeniz harika.

    Tek bir şeyi merak ettim, yanlış anlaşılmak da istemiyorum ama kızın ergen tribine girip yazmasına laf etmişsiniz, siz de düzgün türkçe kullanmamışsınız. Yazım hatalarınız çokça, i yerine ı'lar vs.

    Bu ironinin sebebi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benım f ve q klavye farkından ve alıskanlıktan kaynaklanıyor bu durum,yoksa Türkçe konusunda bende dıkkat ederım,etmeye calısıyorum ama iddiam yok..:)

      Sil
  21. Canım tek diyebileceğim, hayırlısı olsun. Mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  22. Bu durum bana geçmişte yaşanmış bir hatırayı anımsattı nedense. O yüzden yorumsuz kalmak en doğrusu diyorum... Senin için hangisi hayırlı olacaksa, o olsun canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım özelden yaz istersen merak ettim,benim için hayırlısı oldu zaten bu aksam merak etme..

      Sil