5 Temmuz 2013 Cuma

Kadınlarda Hayranlık Bırakan 10 Özellik


Kadınlar ve erkekler yüzyıllar boyunca birbirlerini sevdiler, sevmediler, öfkelendiler, birbirlerine hayran oldular, hoşlandılar, birbirlerinden etkilendiler.

Bir kadını kendinize hayran bırakmak, onu etkilemek istiyor musunuz? Aslında anlatacaklarım o kadar kolay o kadar da basit öneriler ki ama sonunda çevrenizdeki kadınları kendinize hayran bırakacaksınız.

-Doğal,içten, samimi olun: Hareketlerinizle, yaşayışınızla, kız arkadaşınıza veya eşinize davranışlarınızda doğal olun. Samimi yaklaşımlar gösterin. Kendinizi olduğunuzdan farklı bir insan gibi göstermeyin, unutmayın sizi doğal halinizle sevmesi gerekir.

-Yalan söylemeyin: Konu her ne olursa olsun, partnerinize doğruları söyleyin. Görüştüğünüz kız arkadaşlarınız, arkadaşça da olsa eğer varsa bunu sevgilinizle paylaşın mesela. Facebook gibi sanal bir ortamda kız arkadaşlarınızla etiketlendiğiniz de sizin hakkınızda iyi şeyler düşünmeyecektir. Geçmişinizi doğru şekilde anlatın. İlişkinizde yaşadığınız durumlara göre yalanlar söylemeyin. Yalanınız açığa çıkınca, rezil olabilirsiniz.

-Kararsız ve negatif olmayın, kendinizi de sürekli övmeyin: Kararsız bir erkek, ne yapacağını bilmeyen bir erkektir. Birgün size; annelerimizi alıp tatile gidelim, annenle tanışmak istiyorum size yemeğe geleyim derken, diğer gün 'ben annenle tanışmak,telefonda konuşmak istemiyorum' diyebilir. Bu durumda kız arkadaşınızı sizden kilometrelerce uzaklaştırabilir. Dengesiz davranışlarda bulunmayın, negatif davranışlarınız ve dengesiz tavırlarınız, kız arkadaşınızın da size karşı negatif olmasını sağlar. Net olun! Sürekli kendinizi övmeyin, bırakın sevgiliniz sizin iyi yönlerinizi keşfetsin, kendi kendinizi övmeye devam ederseniz, bir gün yalnız kalıp kendi kendinize kendinizi över halde bulursunuz kendinizi.

-Karşınızdaki kadına değer verin: Hayatınızdaki kadını ailenizle,akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla tanıştırın. Ciddi olduğunuzu sevgilinize hissettirin. Hayatınızla ilgili kararlar alırken, onun da fikrini almayı deneyin. 'Senden önce sevgiyi tattım ben, sana hislerim o kadar yoğun değil' derseniz, kendinizi kapının önünde bulabilirsiniz. Eski ilişkinizle şimdiki ilişkinizi karşılaştırmayın, eskilerden bahsedince hatta eskiyi övdükçe sevgiliniz sizden uzaklaşacaktır, kendini değersiz hissedecektir. 

-Empati yapın: Sevgilinizin yerine kendinizi koyun, onun yerinde siz olsaydınız sizin davranışlarınıza ne tepki verirdiniz? Bunu düşünmüş olsanız zaten hiç tartışma yaşamazsınız ilişkilerinizde. Karşınızdaki kadını dinleyin, bir derdi olmasa sinirlenmez, ilişkinizi konuşmaktan çekinmeyin yoksa iletişim problemleriyle ilişkinizi ve karşınızdaki insanı boğabilirsiniz.

- Cinsellikten bahsetmeyin: Cinsel dürtülerinize yenilip, kadınlara cinsel olarak yaklaşmaya çalışırsanız suratınızın ortasına tokadı yiyebilirsiniz. İlişkinizin başında hemen cinsellikten bahsetmeniz, ilişkinizde size yol verilmesine neden olabilir. 

-Sevgilinize veya eşinize hoş sürprizler ve jestler yapın: Sevgilinize çiçek alın veya internet üzerinden çiçek gönderin. Özel günleri beklemeniz gerekmez (özel günlerde zaten göndermeniz veya almanız gerekir!), ufak bir tartışmada veya harika bir gün sonrasında, aranızda bir sorun yokken bile, ona çiçekler, meyve sepetleri, çikolata sepetleri gönderebilirsiniz.Önemli olan ince şeyleri düşünebilme yeteneğinizdir. İlişkinizi kurtarmak, sevgilinizle barışmak istiyorsanız, facebooktan medet ummak yerine (ileti, gönderi beğenip, profil fotoğrafı, kapak resmi değiştirip vakit kaybedeceğinize ve saçmalayacağınıza) sevgilinize çiçekler gönderin, onunla konuşup, ona telefon açıp onu dinleyerek, hatalarınızı kabul edip, sevgilinizin istediği şeyleri yaparak sorunlarınızı çözün.

- Sevdiğinizi söyleyin ve bunu gösterin, sevginizi gerçeğe dökün : 'Seni Seviyorum' cümlesini söylemekten çekinmeyin. Tabii bunu gerçekten hissettiğiniz anda söyleyin eğer hissetmiyorsanız o ilişkide ne işiniz var o zaman? İnsanların duygularıyla oynamayın. Sevdiğinizi egonuz yüzünden söyleyemeyen erkeklerdenseniz; sevgiliniz yakın vakitte sizi terk edecek demektir. Sevgiliniz sizi sevdiğinizi söylüyorsa; 'teşekkür ederim, sağol' diye bir cevap vermeniz, kız arkadaşınızın ' bu ilişki için teşekkürler oldu sağol' diyerek ilişkinize ve size veda etmesine neden olabilir.
Onu sevdiğinizi hareketlerinizle de gösterin. Seven insan herşeyi yapar ve yaptığı herşeyde hayatındaki kadının hoşuna gider.

- Kendinize güvenin, hayatınızı ve ilişkinizi düzene sokun: İş hayatınızda başarılı olun, hayatınızla ilgili ileriye yönelik kararlar almış ve bu kararları uygulayan bir erkek, hayatını düzene sokmuştur ve hayatındaki kadını da kendisine hayran bırakmış demektir. Ayakları sağlam bir şekilde yere basan erkek, birlikte olduğu kadına hesabı dahi ödetmemelidir.Cimri olmamalıdır, pinti bir erkek bir kadını kullanmaya çalışır gibi bir görüntü oluşturur ve çok sıkıcıdır. Sürekli birşeyleri hesaplamanız, partnerinizi sizden uzaklaştıracaktır. Buluşmaya karar verdiğinizde, kız arkadaşınıza 'nereye gidelim' diye sormayın, onun yerine sizin bir yemek planlamanız, organizasyonu sizin yapmanız, sevgilinizin gözünde daha hayran bıraktırıcı bir durumdur.

-Bakımlı olun,dış görünüşünüze dikkat edin ve Saçma espriler,şakalar yapmayın, mümkünse çok kıskanmayın: Kişisel bakımınıza dikkat edin, günlük bakımınıza her zaman özen gösterin. Traşınızı olun, duşunuzu alın, çok güzel kokun, dişlerinize bakın, bembeyaz dişler ve güzel bir ağız kokusuna sahip olun. Karşınızdaki kişiyi kıracak şakalar yapmamaya özen gösterin. Zeka seviyesi yüksek espriler yapın, bir kadını güldüren erkek her zaman kazanır, ama dikkat edin espri yapacağım diye soğuk şakalarla, kendi halinize güldürmeyin. Kıskançlığın dozunu ayarlayın ve hatta mümkünse kıskanmayın. Kıskanmak yerine, sahiplenmek ve bağlanmayı tercih edin. Kıyafetlerle, makyajla, arkadaşlarıyla sevgilinizi kısıtlamaya çalışmanız çok saçmadır, sonuçta tanıştığınızda da o kadın o haldeydi, o zaman kendinize istediğiniz özellikte bir kadın bulun, boş yere kimsenin zamanını çalmayın. Kıskanç erkek, kendine güveni olmayan ve kendisinden de şüphesi olan erkektir ve oldukça iticidir.

Biricit derki; beyaz atlı prensim bana sürekli jestler yapsın ve seni seviyorum desin:)

14 yorum:

  1. Bir çırpıda okudum canım :) Kesinlikle doğru. Onayladım :) Bunu beyaz atlıya okutalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz atlı prensime kesinlikle okutacağım canım:))

      Sil
  2. Seven bir erkek, cümle kurmadan sevdiğine sadece "çiçeğim" desin; bu yeter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keske öyle saf ve duru bir şekilde, samimi şekilde seven erkekler çoğalmış olsa çok güzel olurdu.

      Sil
  3. biricit :))

    kadınları etkilemek çok zor böyle sınıflarda dersi olsa seçmeli falan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) olabilir aslında aile, evlilik, kadın erkek ilişkileri hakkında keske olsa:)

      Sil
  4. Aynen, bir de güçlü, kararlı ve plan ve organizasyon yapmayı bilen biri oldu mu tadından yenmez valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güçlü, kararlı, plan organizasyon bileni bulunca zaten kacırmamalı sevdacım:)bi de romantik:)

      Sil
  5. Tüm bunları yapan bir erkek baştacıdır Biricitim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. basımızın tacı kara sevdalımızdır kesinlikle Aslıcım:))

      Sil
  6. BUNLARIN HEPSİ GÜZEL ŞEYLERDE
    BUNLARI YAPAN ERKEK VARMI TATLIM
    HAYIRLI AKŞAMALR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet işte öyle erkek yok:) ya da denk gelmiyor:)) iyi aksamlar dilerim canım

      Sil
  7. eklemek istedim: kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmaz; hoşlandıkları erkeklere gülerler. kendinizi maymun etmeyin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel demişsin canım maymun olmasınlar bencede o zaman kimse gulmuo esprilere

      Sil