17 Eylül 2013 Salı

Gratis Skin Recipe Kayısı Ve Badem Yağı Çamur Maskesi


Gratis indiriminden aldığım bu maske diğer kullandığım maskeler gibi değil, yani suyla yıkamıyorsunuz bekledikten sonra veya elinizle soyarak maskeyi yüzünüzden çıkarmıyorsunuz. 15 dakika bekletip, kağıt peçete ile cildimizden soymaya başlıyoruz:) İlginç bir maske olduğu kadar kokusu da hoş. Çamur maskesi isminde olsa da beyazımsı renkte bir maske, krem rengi gibi bir renge sahip. Kayısı kokusu zaten burnunuza hemen geliyor maskeyi sürdüğünüzde beklediğinizde. 15 dakika geçince cildinizde tamamen sertleşmeyen bu maskeyi, kağıt peçete yardımıyla cildinize zarar vermeden yavaş yavaş iterek cildinizi temizliyorsunuz, elle soyulmuyor, kağıt peçeteyi iteleyerek soyuyorsunuz, gerçekten de lavaboya dusen maskeyi gorduğumde ne ilginç bir maske diye dusundum:) Bir paketi ikiye bölerek bir hafta içinde 2 kez uyguladım. Temiz bir cilde yüzümü ve boynumu yıkayıp kuruladıktan sonra uyguladım. Kağıt peçete ile soyduktan sonrada yüzümü yıkadım.




İçeriğinde; kayısı, badem yağı, buğday kepeği, aynısafa çiçeği (calendula) yağı, avokado yağı, jojoba yağı, avustralya fındığı yağı bulunan Skin Recipe Kayısı Ve Badem Yağı Çamur Maskesi, cildimde ferahlık, temizlenme hissi ve nemlendirme etkisi bıraktı. Kuru bir cildim olduğu için ve kışa doğru sonbaharda da soğukların başlaması ile iyice kuruyacağını düşünüyorum, kremsi, yumuşatıcı etkisi sayesinde ise yine kullanacağım yüz maskelerimden olacak:) 

Biricit; cildimizin temizliğine ve bakımına çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyor.

4 yorum:

  1. Ben de almayı dusnuyorum ama bunun gıbı degıl hanı su elınle soyulandan ama tek kullanımlık degil o yuzden bulamıyorum sanırım ..Buda farklı bir maskeymiş denemek lazım :) sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. soyulan maskelerde vardır satıs danısmanına sormak lazım sevgiler pembemavi:)

      Sil
  2. Maskeden çok üzerindeki kadın fotoğrafına takıldım ben..

    YanıtlaSil