25 Mart 2014 Salı

Rüyalar Anlatılmaz


Rüyalar Anlatılmaz kitabı Nermin Yıldırım'ın Dram türünde bir romanı. Konusu Dram olsa da çok sürükleyici bir roman, yer yer tasvirlerin çokluğu, romanı kafanızda canlandırmanıza imkan verirken, bir an önce sonuna doğru ilerlemeye çalışıyorsunuz kitabın. Heyecanlı seruven kitabın sonuna doğru sizi iyice meraklandırmaya başlıyor. Eşi aniden ortadan kaybolan Pilar, ülkesinden, İspanya'dan ayrılıp İstanbul'a eşini aramaya geliyor. 





Eşinin rüyaları ile sorunu var ve bir rüya defterine rüyalarını yazan eşinin rüya kitabını okuyan Pilar, İstanbul'da eşini bulabilecek mi?, rüya defterinde yazdıklarından ne gibi sırlar ortaya çıkacak? merak ediyorsanız kesinlikle okumanız gereken bir kitap, bana göre kalın bir romandı ben 2 ay civarında bitirebildim:) (346 sayfa) Ama sonlara doğru iyice meraklandığım bir kitap oldu. Kitabın her bölümünün üst kısmında da güzel şiirler, kitaba akıcılık katmış bence. Herkesin hayatında sırlar vardır belkide söylenilmeyenler, söylenemeyecekler, belki de en yakınlarınıza diyemeyecekleriniz.. Sarsıcı bir roman olmuş, dram türünü seviyorsanız okumalısınız.

Yazarın imzası ile beraber gönderilen bu kitabı okumamı sağlayan Bumerang'a da güzel hediyeleri için ayrıca tesekkur ederim :)




Biricit derki; güzel rüyalarımız gerçek olsun hep..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder