24 Haziran 2014 Salı

#BloggerlarlaRamazanaHosgeldin #tavsiyeevinde Bloggerlar Buluşması :)


Geçtiğimiz cumartesi günü Bostancı'daki Tavsiye Evi'nde,çok sevdiğim blog arkadaslarım Sende İncel ve Mor Hastası'nın beraber düzenledikleri #BloggerlarlaRamazanaHosgeldin #tavsiyeevinde Bloggerlar Buluşmasının davetlisiydim. Hayat Receli, Gulumse Yuzume ve Gizemin Saksısı ile beraber bulusup gittiğimiz blogger bulusması, bulusma değilde sanki dostlarımızla evde toplanmısız altın günü yapıyormusuz gibi samimi ve sıcak bir havadaydı :) Harikalarla dolu bir gün geçirdiğimiz; çok güzel ve eğlenceli bir bulusmaydı. Tavsiye Evi'ne girdiğimizde bizi Gizem Hanım karşıladı. Bize Tavsiye Evi'ni gezdirdi. Çok eğlenceli ve harika bir şekilde dekore edilmiş bir mekan, ilk kez gittim ama çok beğendim, mutfakları banyoları, odaları harika bir dekorasyonla düzenlenmiş. Uzun zamandır Tavsiye Evi'nden davetler alıyorum, kısmet o güneymiş :) Tavsiye Meleği iseniz kesinlikle ziyaret edin bu güzel mekanı :)



Bulusmanın en güzelleri tabii ki bize verilen ikramlardı, masamız öyle süslü, püslü ve lezzetli şeylerle doluydu ki bayıldım hepsine :) Ramazan ayını karşılarken bereketli, harika sofralarla bir arada olmak çok hoşuma gitti. Tam bir lezzet şöleni yaşadık. Ramazan ayı da insallah böyle güzel, bereketli, hep paylasarak ve sıcak dostlarla geçer :)





Çiğ köfteler, içli köfteler, kadayıf dolmaları, çura tatlıları Samsat Çiğ Köfte'ye aitti:) Masamızdaki diğer çiğ köftemizde Tatlıses Çiğ Köftenindi. Hepsi çok lezzetliydi bayıldım:)




Aramıza katılan Madal Bal yetkilisi bizi balları hakkında bilgilendirdi, zayıflamaya yardımcı olan ürünlerini orada denedik, ayrıca bize de hediye olarak verildi.

Tavsiye Meleği'nin hoş duvar resminde poz vermeyi ihmal etmedim :) Ne de olsa bende bir Tavsiye Meleğiyim:)

Yemeğimize başlarken :)



Benim tabağımdaki lezzetler :)


Harika pastamız, cok lezzetliydi :)





Rafinera yetkilisi Didem Hanım; ürün ve hizmetleri hakkında bizleri bilgilendirdi, daha önceden duyduğum bir firmaydı ama daha da yakından tanımıs oldum. Hatta daha daha yakından tanıyacağım zira yapılan cekilişteki sanslılardan biri de ben ve minik göbeğimdi:) Rafinera'nın 3 günlük paketlerinden kazandım bakalım deneyeceğim nasıl kilo vereceğim :) Ben de meraktayım :)


Rafinera'nın bize ikramları




Namet'in hoş sürprizleri bayıldığımı söyleyebilirim çok lezzetli seyler var içinde :)



Bupiliç Ziyafet Serisi ile ilk kez tanısıyorum tavukta en sevdiklerimdendir:)



Pakmaya'nın hoş sürprizleri, tam 2 harika paketlerini hediye ettiler :)

Mor Hastası ve Sende İncel'in kutlama pastalarını kesme anları :) 




Benim pastam :)

Çok eğlenceli, bol sohbetli bir blogger bulusması yasadık, Mor Hastası'na ve Sende İncel'e çok tesekkurler, sponsor olan firmaların hediyelerini ise bir sonraki yazımda paylasacağım, etkinlikten ellerimiz kollarımız dolu dolu döndük, çok güzel hediyelerle uğurlandık :) Emeklerinize sağlık :) Sponsorlara da çok tesekkur ederim :) Çay Askı bizlere caylarından hediye etti onu da sponsorlarımızda fotografını paylasacağım,cok tesekkurler :))

Etkinliğe katılan blogger arkadaslarım:) Hepsi çok sıcaklardı, umarım yine görüşürüz :)




Biricit #BloggerlarlaRamazanaHosgeldin #tavsiyeevinde Bloggerlar Buluşmasında çok eğlendi, çok keyif aldı:)

2 yorum: