9 Ekim 2014 Perşembe

Müzikli Mim Cevapladım Ben :)


Hüzün Sarısı Blogu beni mimlemiş, mimi de kendisi icat etmiş, orjinal fikirli insanları çok sevdiğimi söylemiş miydim:) epeydir mim yazısı cevaplamamıştım iyi oldu:) cok tesekkur ederim kendisine :)

1) Müzik denildiğinde aklınıza gelen tek kelime
Eğlence :)

2)Hiç müzikten bıktığınız oldu mu? Veya dinlemeye ara verdiğiniz?
Müzik dinlemekten bıkmadım hiç fakat moralim bozukken duygusal sarkılar dinlememeye özen gösteririm, zaten canım sıkkınken iyice sıkmamın manası yok:)

3)Hayatınız boyunca hayranı olduğunuz bir ses sanatçısı oldu mu? Posterlerini odanıza astığınız fan dediğimiz türden yani?
Severek dinlediğim çok ses sanatçısı var ama aşırı bir şekilde hayranlık duyduğum olmadı. Posterler asmıştım 16-17 yaşlarımda ama ses sanatçısı değillerdi :) Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen'i çok severdim, hala da severim, o zamanlar onların posterleri vardı odamda :D


4)Kitap okurken müzik dinler misiniz?
Asla kitap okurken müzik dinleyemem, üstüne üstlük blog dahi okuyamam, müzikli blogları mesela sesi kapatır okurum, yoğunlaşamıyorum çünkü.

5)Çok klasik ama yine de sormak istiyorum. Sizin türünüz hangisi?
Benim türüm Türkçe Pop/Yabancı Pop,rock müzik ama yeri gelince bazı türkülerimizi de çok severek dinlerim. Benim o anki ruh halime göre değişir yani dinlediğim genelde hareketli ve beni canlandıracak müzikler.

6)Asla dinlemem dediğiniz bir tarz var mı?
Her tür müziği dinlerim ama çok çok sesli ve garip sözleri olan şarkıları pek sevmiyorum. Fakat yazımın sonunda bir şarkı paylasacağım, sözleri diyeceksiniz ne garip ama dinleme nedenim beni neselendirmesi:) Ve zaten o tarz sarkılarla ironi yapması. Hani yeni yeni cıkan enteresan sarkıcılar ve müzikler var ya heh işte onlarla :)). Neselendirmeyen müzikleri sevmiyorum.

7)Size bir şarkıcı olsanız kim olmak isterdiniz desem?
Benden sarkıcı olmazdı ama menager olurdum bence :D Kimin menaceri derseniz onu bende henüz bulamadım ama Beyazıt Öztürk diyim bari:))


8)İmkanınız olsa ülkemizde müzikle ilgili neyi veya neleri değiştirmek isterdiniz?
Müzikle ilgili bence sesi güzel olanlar daha çok piyasada olmalı. Fiziğe gelince fizikte tabii ki görsellik açısından önemli ama daha çok fiziğe önem verilmemeli. Onun dışında ses sanatçılarının biraz daha halka yakın olmaları gerektiğini düşünüyorum sonuçta halkın müziğini söylüyorsunuz, biraz daha alçak gönüllü olmalarını önerebilirim.

9)Bu şarkı benim!' dediğiniz bir şarkı var mı?

Ulan İstanbul dizisini pek izlemiyorum, bazen baktığım bir dizi fakat dizideki şarkıları çok seviyorum. Mesela
:))


10)TV lerde bol bol yayınlanan Talk Show programları hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle sunucusunun ses sanatçısı olduğu programlardan bahsediyorum.
İzlemiyorum desem:)

11)Kim şarkı söylemesin sorusuna vereceğiniz ilk isim kim olur?
Ben! Ben söylemiyim :)



Biricit bir mim yazısını bitirmenin keyfiyle kahvesini yudumluyor :)

2 yorum: