25 Mart 2015 Çarşamba

Dermokil Hassas Bakım Kil Etkili Yüz Maskesi


Dermokil Kil Ekili Hassas Ciltlere özel Special Yüz Maskesi düzenlemiş olduğum yaseminkokuluevent blogger buluşmasında hediye edilmişti. Uzun zamandır uyguluyorum neredeyse bitmek üzere:) Hatta biten ürünlerimi yazacağım yazıda da yer alacak.




Cilt bakımında cilt temizliği ne kadar önemli ise her zaman söylüyorum, 25 yaş üstündeki kadınlar için yüz maskesi kullanımı da çok önemli, yüz maskesi olmadan bir cilt bakımı tamamlanmaz. Tabii ki cildinize uygun ve yararlı ürünleri kullanmalısınız.


Benim cildim kuruya dönük normal ve hassas bir yapıda, Dermokil Kozmetik'in yüz maskesini uygularken herhangi bir alerji yaşamadım. Dermokil'in yüz maskeleri çok meşhur bildiğiniz gibi ben ilk kez denedim. İçeriğinde; argan ve zeytinyağı var. Uygulama sonrasında cildimi rahatlattı, uygularken göz kenarlarımı ve dudağımı açıkta bırakıp sürdüm, sonrasında 10 dakika bekleyip, ılık su ile yıkadım. Dermokil'in nemlendirici kremini de maske uygulamamın sonrasında yüzüme uyguladım. Haftada iki kez devam ettim.



Dermokil'e bu güzel yüz maskeleri ile beni tanıştırdıkları ve destekleri için teşekkürler :)

Biricit Dermokil ürünlerini deneyimlemeye devam edecek:)




4 yorum:

  1. Bende çok merak ettim şimdi.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Dermokil maskeleri çok başarılı bence.Cildimin yağını en iyi dengeleyen bu maskelerden oldukça memnunum :)

    YanıtlaSil