26 Mart 2015 Perşembe

Vitalis Life Lansmanı


Geçtiğimiz cumartesi günü Vitalis Life ürünleri ile tanıştığım; Le Meridien Etiler Otel'de gerçekleşen lansmanlarındaydım. Vitalis Life ile bende yeni tanışanlardanım. Vitalis Life Lansmanı renkli görüntüler ve birbirinden hoş ikramlar ile başladı. 




Çok keyifli ve bilgilendirici bir gün yaşadık. 





Yukarıdaki karede Vitalis Life ürünlerini görüyorsunuz.





Vitalis Life'ın sebze ve meyveler ile yapılmış, meyve sebze öz suyu diyebileceğim, organik içecekleri. Organik ürünleri çok seven birisi olarak bu etkinliğe ve ürünlerine bayıldığımı ve çok sağlıklı bulduğumu söylemeliyim. 





Le Meridien Etiler Otel'in 34. katında blogger Biricit'in Vitalis Life ürünleri ile görüntüsü:)







Transformasyonel Sağlık Koçu Cenk Kıral bizlere kitabını ve Vitalis Life ürünlerini anlatırken. 



Sebze ve meyvelerin öz sularının ne kadar sağlığımız için faydalı olduğunu, bu gıdalar ile hem uzun, sağlıklı yaşayabileceğimiz, hem de bir çok hastalığı ortadan kaldırabileceğimiz konuları üzerine çok detaylı bilgilerini paylaşan Cenk Kıral Bey sonrasında ise kitabını bizlere imzaladı.




Uzman Diyetisyen Gizem Keservuran ise kürleri nasıl uygulayacağımızı bizlere anlattı.


Cenk Bey kitabını imzalarken, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedik, kendisine çok teşekkür ediyorum:)


Vitalis Life ürünleri ve Cenk Kıral'ın Juicing kitabı ile bizleri yolcu eden Vitalis Life'a bu keyifli saatler için çok teşekkürler:)




Bana armağanları olan Protein Juice'un içeriğinde; Siyah Çekirdekli Üzüm, Badem, Tarçın ve Zencefil bulunuyor. 

Faydaları ise;

SİYAH CEKİRDEKLİ ÜZÜM

İcinde A, B1, B2 ve C vit. ile potasyum, demir gibi mineraller barındırır.Kilo vermeye yardımcıdır, karaciğeri temizler ve  kalp atsını düzenler.

BADEM

Badem de E vit., Omega 3, Ko enzim Q 1O seviyesi cok yüksektir.Bu enzim klap-damar hastalıklarından korur ve yaslanmayı geciktirir.Badem kaliteli protein icermesi ve saglıklı yaglardan zengin olması nedeni ile zayıflamaya yardımcıdır.

TARCIN

Tarcın serbest radikallerle savasarak kanserli hücrelerin olusumunu engeller.Kan sekerini dengeleyerek kilo vermeyi hızlandırır.

ZENCEFİL


Zencefil icindeki bakır, magnezyum ve B6 vit. ile bagısıklık sistemini güclendirir, antibiyotik özelliğine sahiptir,  karaciger ve mideyi korur.Aynı zamanda cok güclü bir antioksidan kaynagıdır.

Juiceların başka çeşitleri de bulunuyor, sitelerinden inceleyebilirsiniz. Sağlıklı yaşama dönüşüm yapmak isteyen ve kilo vermek isteyen herkes bu ürünleri denemeliler bence :)




4 yorum:

  1. Etkinlikten etkinliğe koşuyorsun maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Vitalis Life ürünlerini bu lansman sayesinde duydum.Etkinliğin yapıldığı mekanın manzarasına bayıldığımı söylemeden geçmeyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mekanın manzarası cok guzeldi :) bende yeni tanıstım bu ürünlerle ve kitabı da okuyacağım:) faydalı seyler iceriyor

      Sil