23 Haziran 2015 Salı

Sans Soucis CC Cream


Sans Soucis CC Cream'i uzun zamandır uyguluyorum. En önemli özelliği yaşlanma karşıtı bakım sağlayan bir CC krem olması. Biliyorsunuz ki makyaj hayatımıza bb kremler sonrası, cc kremlerde girdi. Makyaj öncesinde hem bakım hem de nemlendirme/cilt bakımı etkisi olan bu ürünleri uygulamaya başladık. Ben ilk kez bir Cc krem deneyimledim. 


Sans Soucis CC Cream; cilt tonunu dengeleyici, düzenleyici, soluk görüntüyü yok eden, aynı zamanda güneşe karşı 20 faktör koruma sağlayan ve cildi yaşlanma etkilerine karşı koruyan bir makyaj altı bazı. Cildime makyaj öncesinde eşit miktarda dağıtarak, sürerek uyguluyorum. Ayrıca bir nemlendirici uygulamanıza gerek kalmadan hem cilt tonuma doğal bir görüntü veriyor hem de nemlendiriyor. 

İçeriğinde; Doğal kaynak suyu, Paracress çiçeği özü, kapsüle edilmiş renk pigmentleri, kayısı çekirdeği yağı, Hyaluronic acid, Vitamin E acetate, SynColl bulunuyor. Bitkisel içerikli ürünleri kullanmayı daha çok seviyorum. Özellikle yüzünüzde leke ve kızarmaları olanlara bu ürünü tavsiye edebilirim, kapatıcılığı da çok iyi.  Farmako; düzenlediğim, yaseminkokuluevent biricit3yasında blogger bulusmasında denemem için,bana özel olarak bu ürünlerini göndermişti, teşekkür ediyorum:)


Biricit'in makyaj ürünleri deneyimleri devam edecek..:)



6 yorum:

  1. yaş 40 a yaklaştı kırışmaya başladım canım galiba bu ürünleri kullanmak için biraz geç kaldım ama denemeye değer sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır canım hic gec kalmıs sayılmazsın kesinlikle denemelisin coğu markanın 35-40 yas arası ürünleri cok var arastırırım ben:) sevgiler Demetcim

      Sil
  2. CC kremleri özellikle yazın seviyorum ben çok hafifler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yapısını hafif buldum var mı yok mu anlamıyorum sürdüğümde gercekten tam yazlık ürünler

      Sil