15 Haziran 2015 Pazartesi

Seda ve Sena İle Yaza Merhaba Dedik :)


Geçtiğimiz cumartesi günü Ankara'da çok tatlı iki blogger tarafından Ojecanavarı ve Little Butterfly düzenlenen;  sedavesenaileyazamerhaba blogger davetindeydim. İstanbul'da yaşayan bir blogger olarak ilk kez İstanbul dışında bir blogger etkinliğine davet edildim ve gittim. Ankara'ya da ilk kez gitme fırsatım oldu. Çok sıcak, samimi ve içten bloggerlarla tanıştım. Seda'ya ve Sena'ya çok çok teşekkür ediyorum bu güzel etkinlik için, herşey harikaydı. Samimi bir ortam da bloggerlarla çok hoş saatler geçirdik.

Yaza Merhaba demeye gittiğim blog etkinliğinde bizlere oldukça çok sürprizler hazırlanmıştı. Bazı firmalarda ürünleri hakkında bizlere bilgiler verdiler. Harmolance firmasının tatlı sahibesi Didem Hanım'ı İstanbul'dan da tanıyordum, yine karşılaşmak çok güzeldi:)


Etkinlik sahibeleri Sena ve Seda ile hatıra fotoğrafımız:)



M.Asam Ankara Bölge Sorumluları da aramızdaydı. Sihirli Fondotenlerini beğenerek kullanan birisi olarak yeni ürünlerini de meraktaydım, deneyimlerimde blogumda yer alacak. Müjgan Hanım ile objektiflere poz verirken:)







Masamız çok hoş bir şekilde süslenmişti:) Kokulu taşlar ve sabunların kokusu harikaydı, kafesli sabun Özlem Sabun' a, gül şeklindeki kokulu taş ise Kokulu Düşler'e aitmiş :) 

M.Asam'ın Ankara Bölge Sorumlusu Başar Bey bizleri bilgilendirirken. Güneş için yüz kremlerini de transparan fondotenlerini de çok meraktayım:)

Revox Şampuan'ın Ankara Bölge Yetkilileri Gamze Hanım ve Mustafa Bey'de bizleri bilgilendirdiler, at kuyruğu şampuanlarını çok merak ediyordum:)


Çok tatlı blog yazarları ile tanıştım, hepsi birbirinden şeker ve samimilerdi :) Bol sohbetli ve kahkahalı saatler yaşadık:))




Seda ve Sena birbirinden hoş sürprizler hazırlamışlar çok emek verilmiş bir etkinlik olduğu belliydi.







Ankara'nın meşhur ve tarihi Gar Restorant'ın da gerçekleşen bu güzel etkinlikte çok güzel vakit geçirdik, Seda ve Sena'ya çok teşekkür ediyorum bu güzel gün için. Yine Ankara'ya gideceğim, vakitsizlikten görmek istediğim yerleri göremedim ve gezemedim, tekrar gitmek nasip olur umarım:) Bu güzel buluşmanın sponsorlarını ayrı bir yazıda belirteceğim, sponsorlara da hediyeleri için çok teşekkür ediyorum:)






Biricit çok eğlenceli bir blogger buluşması yaşadı, devamı bir sonraki yazılarda :)

12 yorum:

  1. Iyi ki geldiniz canım cok memnun oldum tanıştığıma Istanbul a sevgiler:* :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim davetiniz icin, bende cok memnun oldum tanıstığımıza :) Ankaraya sevgiler ellerinize sağlık canım

      Sil
  2. N ehoş bir buluşma olmuş harikasınız bloğunuzu takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel bir bulusmaydı:) bende geliyorum blogunuza sevgiler

      Sil
  3. Yasemincim pembe elbisenle çok hoş olmuşsun etkinliği takip ettim ig'den güzel bir gün olmuş Ankaralı bloger arkadaşların hepsi de çok tatlıdır çok sevgiler hepsine buradan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcim cok tesekkur ederim :)) cok guzel bir gundu bende yeni tanıstım hepsi cok tatlı Ankaralı bloggerların :)

      Sil
  4. Çok eğlenceli olmuştur herhalde. Ankara da güzel bir mekan seçmişsiniz..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel görünüyorsunuz:) Bende ankaraya taşındım aslında bu tarz etkinliklere katılmayı çok istiyorum eğer bilginiz olursa ozlemcacim@gmail.com dan bana da yazabilirseniz sevinirin. Blogum http://ozlemcacim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:)) Ankaralı bloggerlar ile iletişime gecerseniz daha iyi olur:) sevgiler

      Sil
  6. Canım geldiğin için teşekkür ederim

    YanıtlaSil