2 Ekim 2015 Cuma

BH Deniz Yosunu Peeling Maske


Günlük bakımımda 2-3 günde bir uyguladığım bir cilt bakım ürünü olan BH Natural Deniz Yosunu Peeling Maskeyi yaklaşık olarak 3-4 haftadır uyguluyorum.





İçeriğinde;  Norveç deniz yosunu bulunuyor. Ferahlatıcı bir kokusu var. Ascophyllum Nodosum, kuzey denizleri ve özellikle Norveç’te yetişen kahverengi renkte bir deniz yosunuymuş. Deniz yosunu birçok vitamin ve mineral açısından zengin. İçeriğinde bulunan elementler sayesinde, ciltte bir çok yararlı etkiye sahip bir ürün. 



Ecosert belgeli bir ürün olan Norveç Deniz Yosunu, cildin sıkılığını artırmada,kolajen ve elastin sentezini artırmada, bağ dokusunu sıkılaştırmada etkili bir ürün. Dermotolojik olarak test edilmiş, paraben ve diğer kimyasal maddeleri içermiyor.

Organik olması çok hoşuma gitti. Ayrıca cildime uyguladıktan sonra yumuşatma etkisini sevdim. Uygulamasında; temiz cildime dairesel şekilde masaj yaparak yüz maskesi şeklinde sürerek uyguladım ve ılık su ile duruladım. Her gün uyguladığım bir bakım ve cilt temizleme ürünüm, hem cildimi arındırması hem temizlemesi hem de maske gibi uygulanması artı özelliklerinden. Kokusu rahatsız edici değil, hatta hoşuma gittiğini söyleyebilirim. 




Biricit güzelleşmek için bakalım hangi ürünleri denemeye devam edecek.



1 yorum:

  1. Ecocert belgesi olması güzelmiş :)
    İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil