14 Şubat 2016 Pazar

Nadide Hayat Filmi Yorumum





Geçtiğimiz haftalarda en yakın arkadaşımla beraber Demet Akbağ'ın başrol oyuncularından olduğu Nadide Hayat'ı izledik.


Komedi türünde olan olan filmin bilgileri şu şekilde;
Yönetmen : Çağan Irmak
Oyuncular : Demet Akbağ , Yetkin Dikinciler ,Sadi Celil Cengiz ,Tarık Tarcan , Burak Can


Nadide Hanım'ın hayatı eşi ölünce değişir. Evlendiğinde okulunu bırakıp kendini evine ve çocuklarına adayan Nadide Hanım eşinin ölmesi ile bir bunalımın eşiğine girer. Kurslara yazılır, çeşitli aktivitelerle uğraşır fakat o içindeki ona bir şeyler yapmasını özellikle de kendisi için bir şeyler yapmasını söyleyen ses kesilmez. Yıllar sonra okuluna geri dönmeye karar verir gördüğü rüyanın da etkisi ile. Hani insanlara ne yapmamasını söylerseniz ya da bir şeyleri başaramayacağını söylediğinizde aksi olur ya, bu film de de bunu görüyoruz ve Nadide Hanım'ın içindeki yaşama sevincini.. 

Özellikle bunu kaybetmeyin, içinizdeki yaşama isteğini ve bir şeyi yapmak istediğinizde ki o hevesinizi, asla kaybetmeyin. Çünkü onu kaybederseniz siz kendiniz gibi yaşayamazsınız, toplum baskısı ile mahalle baskısı ile yaşayıp, istediğinizi veya size hep öğretilen süregelen şeyleri yaparak sadece çevrenizi mutlu edersiniz. Peki sizin mutluluğunuz?!

Beni; güzel ve benimde yaşadığım bir dünyaya götürdü bu film, tavsiye edeceğim nadide filmlerden birisi, kesinlikle izlemelisiniz.

Blogumu okuyan herkesinde Sevgililer Gününü kutluyorum, gerçekten seven sevilen herkes çok şanslı bence, kıymetini bilin,sevmeye devam edin :)


Biricit derki; hayat sizin, mutlu olmakta sizin elinizde..:)






8 yorum:

  1. İzleyemedim,çok büyük kayıp oldu benim için..

    YanıtlaSil
  2. Ahh biricit bu filmi nasıl da merak ediyordum :) Yazında ilaç gibi geldi bana :) Ama ne yazıkki Adıyamanda ki sinema çok kötü olduğunu duyduğumuz için sinemaya gidemiyoruz :/ İnşallah tez zamanda cd dvd vs.denk gelirde izleyebilirim :)
    Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. güzel filmmiş ben de izleyeceğim bir ara..

    YanıtlaSil
  4. ben çok merak ediyordum ama vizyondan kalkmış galiba burada :(

    YanıtlaSil