14 Eylül 2016 Çarşamba

Yaşama Açılan Penceredir Kitap Blogger Daveti:)



Sevgili Şafağın Dünyası ve Sevgili Elmas Pırıltıları ile beraber ortaklaşa düzenlediğimiz 'Yaşama Açılan Penceredir Kitap' blogger daveti Konak Hotel İstanbul'da gerçekleşti. Kitap okumayı seven üç blogger yanyana geldik ve bu güzel fikirle beraber bu daveti düzenledik. Keyifli fotoğraflarla sizleri baş başa bırakıyorum bu yazımda:)



Konak Hotel İstanbul ikramları ve misafirperverlikleri ile bizleri ağırladılar. Daha önceki düzenlediğim blogger davetlerime de kendileri sponsor olmuşlardı, özellikle toplantılar için İstanbul'da tercih edebileceğiniz profesyonel otellerden birisi.

Sola Yayınları etkinliğimizde bizimleydi, yazarları ile kitaplar üzerine oldukça keyifli bir sohbet ettik. 3 saat süren etkinliğimiz Sola Yayınları yazarları Achilles Valentin, Buket Konur, Melissa Mey ve Umut Kısa ile yaptığımız sohbetlerimizle devam etti zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık:) 
















Kuyulu Kahve de bizimleydi, daha öncede lezzetini ve aromasını çok beğendiğim kahvelerini kitap bloggerı dostlarımız ile tanıştırdılar. Kuyulu Kahve Zorlu Avm Hacı Abdullah Saray Mutfağında satılıyor. Nazım Hikmet'in Kuvayi Milliye kitabında geçen meşhur Türk kahvesi olan Kuyulu Kahve aynı zaman da ilham vericiymiş.






Achilles Valentin 'Uyumsuz Bir Zihnin Not Defteri' kitabını bizlere özel imzaladı:) Şu sıralarda bu kitabı okuyorum en kısa zamanda da yorumlayacağım.




































Birbirinden değerli yayınevlerinin birbirinden değerli kitapları okunmayı bekliyor:) Bizlerle olan tüm yayınevlerine ve katılan blogger&youtuber dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. 

Sponsor olan yayınevleri; Altın Kitaplar, Altın Bilek Yayınları, Arunas Yayıncılık, Ephesus Yayınları, Hayy Kitap, Minval Yayınları, Nemesis Kitap, Nora Kitap, Novella Yayınları, Pena Yayınları, Sola Yayınları.







Paylaşımlarımızı instagram üzerinden #yasamaacilanpenceredirkitap hastaginden takip edebilirsiniz. Bu güzel buluşmada emeği geçen iki blogger arkadaşıma Şafak ve Elmas'a da çok teşekkür ediyorum, çok keyifli bir etkinlikti:)

8 yorum:

  1. Bizim için de çok keyifliydi canım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende çok teşekkür ederim Yasemincim. Güzel bir etkinlik geçirdik hep beraber. Resimlerimiz çok güzel:))) Yeniden yenileri ile hep beraber hep birlikte bir arada güzel etkinlere imza atmamız dileğiyle. Sen ve Şafak'a kucak dolusu sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım daha da güzellerini yapmamız dileğiyle :) sevgiler

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil