14 Ocak 2018 Pazar

Giyiver.com Kış Alışverişim :)



Herkese mutlu pazarlar dilerim. Bugün sizlere severek alışveriş yaptığım bir siteden bahsedeceğim. Giyiver.com her siparişimde çok hızlı bir şekilde siparişimi gönderiyor, bu özelliklerini çok seviyorum. Kargoları çok hızlı. Siparişimi üç gün gibi bir sürede gönderdiler. Gönderimleri gerçekten hızlı ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. İstanbul'a kar geliyormuş, bu hafta ortasından beri çok soğuk ve haftaya kar geleceğine dair duyumlar aldım, o yüzden de bu sefer ki alışverişim kar havasına uygun bir kar alışverişi oldu:)

Giyivercom'dan kaban, bot ve çanta aldım. 






Kapşonlu fermuarlı kaşe haki renk kabanıma aşık olduğumu söyleyebilirim :) Görseldekinin aynısı geldi, hatta acaba kumaşı çok mu incedir diye düşünmedim değil, görselinden bile daha güzel, kumaşı kaban inceliğinde. Kol ve göğüs kısmında deri detayları da oldukça hareketli bir görünüm kazandırmış.  Özellikle kapşonlu olmasını istedim kabanımın, kapşonlu ürünleri kışın daha çok kullanıyorum, kullanışlı buluyorum. Kadın kabanı bölümüne mutlaka bakmalısınız, çok şık modeller var. Çantalarım ise kahverengi ve siyah renkte, çapraz kullanıma da uygun fiyatları da 19,90 TLydi. İkisini de çok beğendim, çok şıklar, kullanışlılar. 

Siyah botlarım da süet ve püskül detayları ile kış giyimimde ayrı bir şıklık kazandıracak bana. Bot modellerine bakmanız lazım, çok şık botlar var. Tam bir kış alışverişi oldu benim için. 






Giyiver.com ile henüz tanışmadıysanız tavsiye edeceğim alışveriş sitelerinden birisi. Hem ürünlerinin kalitesi, hem hızlı kargoları hem de uygun fiyatlı ürünleri ile alışveriş keyfini yaşamanız gereken sitelerden birisi. 




Giyiver'de sadece kadın ürünleri değil, erkek giyim ürünleri de bulunuyor, hem kendinize hem de eşinize sevgilinize ürünlerinden bakabilirsiniz. Sevgililer Günü de yaklaşıyor, eşinize çok şık ürünler alabilirsiniz. Kadın, erkek, ayakkabı, çanta ve spor giyim ürünlerinde değişik kategorilerde yüzlerce çeşit giyim ürününü bulabilirsiniz. Hem çok uygun fiyatlı hem de en trend ürünleri bulabileceğiniz giyiver.com kullanıcılarına 7/24 hizmet desteği ile müşteri memnuniyetini de ön planda tutan bir alışveriş sitesi. 





4 yorum: