29 Ağustos 2019 Perşembe

Biten Kozmetik Cilt Bakımı Ürünlerim



Güzel insanlarla bir arada olduğumuz bir perşembe günü diliyorum:) Bugün bitenler yazımda bahsedeceğim markalar; Termalife, Softoplus, Iva Natura, Avon, Saloon, Dermokil, Pantene, Uni Baby, Amway, Lrouge, Schwarzkopf, Doğal Ambar.

Termalife'in yüz maskelerini severek kullananlardanım bende, daha önce yazdığım yorumumu buradan okuyabilirsiniz, bittikçe alınacak yüz bakım ürünlerinden. Softoplus markası da yüz maskelerini severek kullandığım markalardan, detaylı yorumumu buradan okuyabilirsiniz. Iva Natura'nın siyah maskesi de hoşuma giden maskeler arasında yer alıyor. 

Avon'un sıvı sabunlarını severek kullanıyorum, şampuanlarını ve saç bakım kremlerini de aynı şekilde. Saloon markasının köpük sabunları da severek kullandığım sabunlardandı. Dermokil'in lavanta içerikli kokusuna bayıldığım bir duş jeliydi. 



Pantene serisinin şampuan ve saç kremi ikilisi de saçlarımda uyguladığım ürünlerdendi. Denemediyseniz tavsiye ederim özellikle saç kremi çok hoşuma gitmişti. Uni Baby ve Lrouge markalarının unitim jelleri de özel bölgeler için sabun yerine kullandığım ürünlerdendi. Bildiğiniz gibi hassas özel bölgelerimize sabun kullanmamız gerekiyor, özel ürünler kullanmalıyız. Amway markasının saç bakım maskesi ve vücut jeli de favorilerimden, saçıma çok iyi gelmişti saç maskesi, vücut jeli de çok güzel kokuluydu. Schwarzkopfun şampuanları da uzun dönem kullandığım şampuanlardan, tavsiye ederim hem kokuları hem de saçlarıma faydaları açısından sevdiğim ürünlerdi.Yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz. 



Doğal Ambar Şampuanda içeriği açısından oldukça beğendiğim bir şampuandı, detaylı yorumumu buradan okuyabilirsiniz.




4 yorum:

  1. Epeyce biten birikmiş. Yorumlar faydalı oldu, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar çok saç ürünü bitmiş tebrikler :-))

    YanıtlaSil