13 Ekim 2020 Salı

Lekure Medikal Ürünleri Deneyimim


Herkese sağlıklı ve keyifli günler dilerim. Bu yazımda sizlere Lekure Medikal Ürünleri deneyimimden bahsedeceğim. Ben yeni tanıştım Lekure Medikal ürünleri ile, yeni kullanmaya başladım. Lekure Medikal ürünleri; Sağlık Bakanlığı onaylı ve %95 doğal özellikli ve içeriği de bitkisel ürünler. Lekure Medikal ürünleri online olarak http://www.1001kozmetik.com/ sitesinde satılıyor. 50TL alışverişinizde kargo ücretsiz. Şu an sitelerinde ürünleri ile ilgili kampanyaları da bulunuyor mutlaka bakmalısınız. 


Nail Softener Batık Tırnak Solüsyonu; batık tırnaklara özel bir ürün. Hem acıyı hafifletiyor hem de batık tırnağın sağlıklı hale gelmesini sağlıyor. Batıkların temizlenmesini kolaylaştırıyor, tekrar ortaya çıkmalarını ortadan kaldırıyor. İçeriğinde; çay ağacı, bisabolol, urea, panthenol, E Vitamini bulunuyor. 


Nail Rescue Tırnak Kurtarma Yağı; hasarlı ve kırılgan tırnakları onariyor. Tam benlik bir ürün de diyebilirim. Çünkü tırnaklarım kolay kırılabiliyor. Bu ürün tırnakları besliyor, güçlendiriyor. İçeriğinde; teel tree, jojoba, calendula, lavanta, tatlı badem yağı, E Vitamini bulunuyor.






Nail Shielder Koruyucu Tırnak Serumu; güçlü tırnaklar için tırnakları koruyucu ve uzamasini saglayici özellikte. Tırnakları güçlendirici ve uzamasına yardımcı bir ürün. Tırnaklar, tırnak altı boşalmaları, tırnak yatağı ve parmak aralarında oluşan bakteri ve mantarlara karşı koruyucu ve yardımcı bir ürün aynı zamanda. İçeriğinde; spirulina, ada çayı, cadı fındığı, asiatica centella, biberiye,bisabolol, keratin bulunuyor. 






Skin Rescue Balm, çatlak, topuk, diz, dirsekler için ve hamilelik sonrası catlaklarda, kilo alıp kilo verme sonucu oluşan catlaklarda etkili. Bu sorunda bende mevcut olduğu için yani sık sık kilo alıp verdiğimden dolayı vücudumda belli noktalarda çatlaklar oluştu. Bu ürünü uygulamaya başladım bende. İçeriğinde; jojoba, E vitamini , calendula, buğday yağı, sarı kantaron, tammannu oil, centellla asiatica, yabani iğde bulunuyor.


Mykobath Koruyucu Cilt Bakım Duş Jeli; pürüzsüz bir temizleme sağlarken cildi nemlendiriyor, bakteri ve mantara karşı hijyen sağlayan bir banyo jeli. Yatıştırıcı, kaşıntı ve yangı hafifletici etkili, gün boyu koruma sağlayan bir ürün. Hele ki şu bulunduğumuz dönemde kullanılması gereken bir hijyenik ürünlerden biri.  İçeriğinde; asiatica centella, spirulina, aloe vera, ada çayı, meyan kökü, bisabolol, pentavitin bulunuyor. Ben Lekure Medikal markasının ürünlerini başarılı bulduğumu söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda bitirdiğim ürünler yazımda da yer verip, uzun vadeli sonuçlarından bahsedeceğim. Başka bir yazımda görüşmek üzere. 


2 yorum:

  1. hiç duymamıştım ama tırnak ürünleri ilgimi çekti..

    YanıtlaSil