17 Aralık 2011 Cumartesi

Facebookta Aşk Var mı?


Facebookta ne haltlar yedim?
Öncelikle her girişimde onu bulmaya çalıştım,bulamadım.Herkesi buldum ama o yoktu,ama görmüştüm onu,hatta o göstermişti facebook bu diye.İki yıldır sevgiliydik msnni bile bilmiyordum,bilsem ne olacaktı benim kendi msnim bile yoktuki?
İlk msnim kendi adım soyadımla tabii,ama görünen ismim Bridgette Jones,bütün msn arkadaslarım yanı en yakınlarım bana biricit derler,beni ona benzettikleri için bu adı kullanmak hoşuma gitti ve biriciti cok sevdiğim için(filmlerinden).Herkes birbirini eklemeye basladı,okuldaki arkadaslarımı buldum,ilkokul,ortaokul,lise,üniversiteden zaten bir arkadasım var görüştüğüm,okula pek gitmezdim üniversitede calısmaktan,gezmekten fırsat kalmamıstı,ikinci öğretimde yoklamada yoktu sınavlara gırıyordum sadece.
Doğal olarak üniversitede cevrem pek olamadı.Ama üniversitedeki arkadaslarımın bazılarınıda tesadufen buldum.(facebooktakı bır uygulamada o anda onlıne olan kısılerı goruyorsunuz,sohbet edıyorsunuz,dusunun yanı yalnızlıktan nerelere saldırmısım,ordada bula bula okuldakı arkadaslarımdan bır cocuğu buldum sansa bak onada bır rezıl oldum,bızım bolumdekı bır kac tanıdığımıda onun facebookundan bulmustum)
Eski iş arkadasları falan eklemeye basladı,derken bir arkadasım sureklı resımlerıme yorumlar yazıyor,beğenıyor,ozelden mesajlasmaya basladık.Bız calısırken ıkımızınde sevgılılerımız vardı,aılesının benı ıstemedığı sevgılım vardı benım,onunda Almanya'da yasayan bır sevgılısı vardı.Ve o zamanlar ona hıc o gozle bakmamıstım,hem sevgılım vardı hemde ısyerınden bırıyle sevgılı olmam.Ama artık ıkımızınde sevgılısı yoktu,aynı ısyerınde calısmıyorduk,farklı ıslerımız vardı,derken hoslanmaya basladık H. ile sevgılı olduk,oda muhendıs (orman muhendısı buradan cağrısım yapmalıydı aslında odun olduğunu anlamam gerekıyordu)
O iş için bir yerlere gidiyordu,bana hedıyeler alarak gerı gelıyordu,sürekli mesajlasıyorduk,ısyerıme uğramıstı bırgun sırf karnım ağrıyordu dıye bana ılac getırmıstı,beni değişik hiç gitmediğim restoranlara götürüyordu,sevmek uzeredeydım aslında onu ıyı bırıydı,sürekli işten beni almaya gelirdi aksamları,bizim iş arkadaslarımız  oğrenmıslerdı tabıı hepsı bana cok yakısıyorsunuz,ınsallah bırıcıt evlenırsınız dıyorlardı.
Ama o evlenmekten konu acılırsa hemen konuyu değıstırıyordu,ben ustune gıtmek ıstemıyordum baskı falan yapmak asla ıstemedım.Zaten iki ay,iki bucuk ay olmustu daha,o aniden 'sen daha iyilerine layıksın' ben evlenmeyı dusunmuyorum su an ıcın dedı,sanki adama evlenme teklifi ettimde,deli gibi ağladım mesajını okuyunca işyerinde,çünkü dedim ya aniden ayrıldık,eve gidip aksam facebooka baktığımda beni sildiğini gördüm.Birkaç gün sonra ben işyerinde iş kazası geçirdim,bu sefer başka bir yapımarketteydim merdivenden düştüm,reyona çıkmaya çalışırken merdiven kapandı,ben dümdüz yere çivilendim.Röntgenler cekildi,işyerimizin doktoru çok ilgilenmişti sağolsun,beni hastaneye götürdü,ilaçlar yazdı en önemlisi bir hafta kebap gibi evde izin yapmıştım..Süperdi valla evde yan gel yat osman bi haldeydim.
Tabii sinirimden kan beynime gitmio o sıralar,facebooka girmekten beynim sulanmış,dönüp dönüp onun facebookuna arkadaslarına bakıyorum.Onunla aynı isimde olan H2Q diyeyim ben kısaca(buradan şu anda nasıl olduğunu görebilirsiniz) onu ekledım,ıkı kısıyı daha ekledım aynı anda,bırı hemen kabul ettı sazan,diğerı kımsınız dıye mesaj attı,H2Q da hemen kabul etti,o kabul edince diğer mesaj atan kişi aa sen bizim okuldansın sanırım H2Q ve sazanda lıstendeymıs dedi oda kabul etti bende onu silip engelledim,planlarıma mudahale edebılır bır lavuk havası sezmıstım.Ne planıydı ki bu? İNTİKAM...
Yanıp tutusuyordum,beni nasıl terkeder kafam almıyordu,onun arkadaslarını tavlayıp ondan ıntıkam almalıydım.H2Q ıle konusmaya basladık,diğer sazan İzmirde yasıyordu,o yuzden pek muhatap olmadım onunla.
Ama diğeri çok seker espriler yapıyordu,msnden konusuyorduk sureklı 24 saat derecesınde,anlattım ona iyi biriydi intikam için kıçımı yırtmıştım ama kimseye zarar veremezdim,yapamıyordum yani,söyledim zaten akıllı bir adamdı.Oda tuhaf bir sekılde ekledığımı anlamıstı,H hakkında konustuk eskı sevgılısı olduğumu anlattım,terkedıldığımı.Onun üniversiteden arkadasıymıs,pek görüşmüyorlarmış arada okul arkadasları toplanınca görüşürlermiş.Bulusmaya basladık,o benden hoslanmaya ben ondan hoslanmaya basladık ve sevgili olduk..
Beni gitmediğim yerlere,değişik mekanlara götürüyordu.Derken onun da tayini çıktı (!)  memur değildi tam sevinmiştim normal bir ilişkim olacak diye,ama onun işyeri Sakaryaya tasınacakmıs,oda üretim müdürüydü, fabrika nerdeyse oda orda olmak zorunda,seneye nişanlanırız dedi,öbür senede evleniriz,bu senede sadece haftasonları görüşürüz,bende ona uzakta yaşayan biriyle bir ilişki yaşayamacağımı,sevdiğimle aynı şehirde yaşamak istediğimi, uzakta yürütemeyeceğimi anlattım.Ve gitti..
Yine facebooktan,msnden silmeler..ağlamalar..Sigara..sigara..sigara..

Bu yazıdan çıkarılacak sonuç:
-Mühendisler sizleri hep değişik,bilmediğiniz,görmediğiniz mekanlara,restoranlara götürürler.
-H. nin sonu: evlenmeyi düşünmüyorum dedi,şu anda evli.
-H2Q nun sonu: şu anda bir barbiesi var.bknz. fazla merak 
-Biricit: o şimdi bekar,hala bekar,hep bekardı.

Mutluluğu facebooktada bulamayan biricit nerede bulacak acaba?

resimler alıntıdır.

8 yorum:

  1. ayy o H. tam bir kütükmüş yanii. bi de gitmiş evlenmiş yani bakar mısınız.tam dayaklık ya.sinir oldum :)))

    YanıtlaSil
  2. kütüköteside denebilir :))) ama yaşadıklarımın hepsi ders oldu bana hatalarımdan ders aldım Poliganum.

    YanıtlaSil
  3. kütük bile bi işe yarıyor,faydası var doğru diyosun :) bazen erkeklere öküz derken,öküzün aslında ne kadar masum ve sevimli bir hayvan olduğu aklıma geliyor.Öküze hakaret etmişim gibi sanıyorum kendimi.

    YanıtlaSil
  4. Tam olarak "İntikam" alabilmek için H. ile tekrar çıkıp onu hiç beklemediği bir anda mesaj ile terk edip ağlatmak ve sonradan başkasıyla evlendiğin haberini ona duyurmak gerekirdi ki maalesef bu duyguyu yaşayabilme fırsatını hayat bize pek nadir sunuyor. İntikamı hak etmiş kütük insan.

    YanıtlaSil
  5. H2 ile devam etseydim,belkide evlenirdik oda duyardı,ama zaten ikiside acı verdi bana,ben kim intikam almak kim :))

    YanıtlaSil
  6. off be kıyamam yaa :D ne öküzler var şu hayatta haa. Bigün (eğer varsa) doğru kişiyi bulursun umarım, hatta en kısa zamanda mümkünse :P =)

    YanıtlaSil
  7. :)) inşallah bütün herkes bulsun doğru erkeğını :) kader ne dıyelım :D

    YanıtlaSil