16 Şubat 2013 Cumartesi

Yanlış Erkek Türleri



Hayatımız boyunca karşımıza çıkan, çevremizde arkadaşlarımız arasında gördüğümüz, 'bundan bir cacık olmaz' diye düşündüğümüz erkek türlerini merak ediyor musunuz?

Kategorize ediyorum o zaman!:) 

-Çiçek almayan/alamayan erkek: Romantik olmanın 'R'sinden bile anlamayan erkek çeşididir.Ruhu yoktur,ince şeyler düşünmeyen erkek modelidir. Öyle ya da böyle biz kadınlar çiçekleri severiz, ister saksıda olsun ister aranjman şeklinde olsun, isterse tek bir gül olsun, yeşillik olsun bir fidan bile hediye edilse seviniriz.Ruhumuz okşanır,hoşumuza gider.Çiçek almayan erkeklerden uzak durun.Kadınlar romantik davranışları severler.
Her erkek romantiktir aslında,yapamıyorum alamıyorum edemiyorum diye birşey yoktur,sadece işlerine gelmiyordur.

-Cimri erkek: Herşeyi hesaplayan erkektir,yemek yerken gezerken en ucuzunu nasıl bulurum diye düşünen, hep ucuz olsun diyen, eli cebine zor giden erkektir. Hesabı erkek ödemek zorunda değildir, bunu yanlış anlamayın sürekli erkekler ödeyecek diye bir şey elbetteki yoktur,kadınlarda paylaşmalıdır en azından teklif etmelidir. Ama erkeğin böyle bir durumda bile, yine de kız arkadasına hesabı ödetmemesi gerekir.

-Ciddi olmayan erkek: Ailesine,arkadaşlarına sizden bahsetmeyen erkektir. Evlenmeyi sizinle bir hayat kurmayı istemeyen erkektir. Amacı vardır tabiiki; amacı sizi cinsel olarak kullanmaktan başka birşey değildir.
Bu erkek türleri facebooktan ilişkinizi bile yazmamak için bin türlü bahane bulurlar. 

-Aldatan erkek/Çapkın erkek: En itici erkek türüdür. Sizinle sevgiliyken başka kızlara bakan, görüşen erkektir. Hatta görüşmese de facebooktan kızla aynı yerlerde etiketlenen, kızların fotoğraflarına saçma sapan,asılmaya yönelik yorumlar yazan erkektir. Teknoloji o kadar ilerledi ki artık, aldatılmak bile sanal boyuta geçti.Aldatmanın sadece yüzyüze bulusmayla ya da yatarak olması bile değil artık teknoloji hayatımızda ve biz de nasıl kötüye kullanabiliriz bu meledi diye düşünüp, aldatmaları,çapkınlıkları bile sanal ortama taşıyoruz. 

- Evli erkek: Evli erkekle ilişki yaşayan kadının iki çeşidi vardır. Birincisi evli olduğunu bilmeden, ikincisi ise evli olduğunu bile bile devam eden. Birincisinde,kadın aptal yerine konulmuştur,iyice arastırsa aslında gerçeği öğrenir.İlk bastaki durumda kadın gercekten masum bir durumda fakat evli olduğunu bile bile o adamla yinede ilişkisine devam ediyorsa o kadının aklından şüphe edilmelidir.Çünkü evli bir erkekle bir gelecek yaşanmaz, hem karısını aldatan erkek yarın öbür gün o kadını da aldatmayacak mı? Evli erkeklerin genelindeki durum ise; ne kadar fazla kadın o kadar mutluluk mu? Yok eşimle anlasamıyoruz,yok bosanacağız zaten bence kadınların bu saçma sözlere inanması bile çok anlamsız. Çünkü yok öyle bir şey, siz onun gönül macerasısınız sadece. Boşanıp sizinle evlenmeyecek,evlense bile bir yuvayı yıkacaksınız,öyle ya da böyle onun eşinin yerine kendinizi koyun ve çok uzaklaşın, bu ilişkiden hayır gelmez.

-Maço erkek: Aşırı kıskanç, aşırı sahiplenici,herşeyinize giyiminize makyajınıza ojenize bile karısan erkek türüdür.Hep sizin birşeylerinizi eleştirip, kendinizi değiştirmenizi ister. Oysa sevgi onu olduğu gibi sevmek değil miydi? o sizi değişmiş halinizle sevmek istiyor,uzun etek giymenizi, denizde bikini giymemenizi, makyaj yapmamanızı istiyor. Ama makyaj yapan, daha farklı giyim tarzındaki bakımlı kadınlara bakmaya,onları beğenmeye devam etmeyide bırakmıyorsa burada büyük bir sorun var demektir. 

- Görüşmeyen erkek: Buluşmalarınıza sürekli bir bahane bulup gelmeyen erkektir.Hep bir işi çıkar,hep sizden daha önemli bir olay olur hayatında. O hem sizden vazgeçemiyor, hem de görüşmek istemiyor. Üzgünüm ama yedektesiniz.Keyfini bekleyeceksiniz ilişkinizde o karar verecek buluşacağınız zamana,keyfi ne zaman isterse o zaman görüşecek sizinle.

- Espri yapamayan erkek: Soğuk esprileriyle sizin fiziğinizle,yaşayışınızla,yaşınızla,dalga geçen saçma espriler yapan erkek türüdür. Sizin kalbinizi kırdığını anlamaz. O sadece komik olduğunu düşünür.Kendine göre ya da erkek arkadasları arasında komiktir belkide ama yerli yersiz yaptığı sizi kırmaya yönelik olmayan esprileri, sizi üzüp durur. Espri yeteneği gelişmemiş ve aslında içinde size karşı biriktirdiği ciddi düşüncelerini espriye şakaya vurup sizinde bilmenizi isteyen erkek türüdür.

Her ne olursa olsun, bu saydıklarımın dışında size değer vermeyen, sizi aşağılayan, sözlü veya fiziki şiddet uygulayan, sizi sevmeyen, sizi üzen, sizi kıran, sizi inciten, sizinle bir hayatı düşünmeyen,sizi sevdiğini söylemeyen, sizi sevdiğini eyleme dökemeyen erkeklerin hepsinden uzaklaşın,unutmayın iyi erkeklerde var,nadir olsalar da sizi anlayacak, sevecek, değer verecek erkeklerde mevcut dünyada. Sizin ruhunuza,kalbinize,aklınıza uygun erkeklerde var, vakit kaybetmeyin çünkü siz kendiniz için çok değerlisiniz.

Biricit; bütün bekar kadınlar ruh eşlerini bulsunlar ve mutlu olsunlar diyor!:)
resim alıntıdır.

14 yorum:

  1. bence hatalı bir yazı olmuş. doğrusu şöyle olmalıydı:

    "Doğru erkek türleri

    Yok öyle bir tür, seni saf!"

    :))

    YanıtlaSil
  2. Yazdığın erkek tiplerini bir okudum aman hepsi uzak dursunlar dedim. Hele cimri, aldatan, evli ve espri yapamayıp dalga geçenler kesinlikle uzak olsunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede uzak dursunlar canım,bencede en tehlıkelılerı onlar bence:)

      Sil
  3. Doğru söze ne denir biricit. Noktası virgülüne katılıyorum. Hele çapkın erkekler yok mu, hepsi uçan tekmelik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)bencede ucan tekmelıkler cıddende:) haklıyız ama duzelmıolar ıste:)

      Sil
  4. Bunlardan herhangi birini gördünüz mü arkanıza bakmadan kaçınız, bir çok özelliği birden barındırana ölü taklidi yapınız uyarısı da verelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede canım hepsı bıraradaysa ölü taklidi yapmalı kesınlıkle:)

      Sil
  5. yine dokturmussun hayatin gerceklerini .....

    YanıtlaSil
  6. ya Allahım büyük söylemeyyim ,dilimi ısırayım ,şimdiye dek böylesi başıma pek geldi..hatta hepsi diyeyim...hepsinden kaçtım..şimdi daha beteri bir gün başıma çıkmasın diye dua ediyorum iyi mi :))Allah böylelerinden korusun ne diyeyim ben şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayırlısı canım:) aminn Allah korusun hepımızı:)

      Sil
  7. En önemlisini unutmuşsun Biricitim, sevgiliyken "ben seni kardeşim gibi seviyorum" demeye cüret gösteren odunumsu yaratığı da unutmayalım XD Bir de ana kuzusu erkeği.En tehlikeli türler arasında yer alıyor aslında. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok artık oyle bı cınstemı varmıs:)) evet tehlıkelıler canım cok doğru dıosun:)

      Sil