13 Ağustos 2013 Salı

Ruhu Olan Öyküler


Kitabın adından da anlaşılacağı üzere birbirinden ilginç ve etkileyici öyküler yer alıyor kitapta. Hatta ismi kadar ruhunuzu alacağını düşünüyorum. Ben çok beğendim icindeki öyküleri, ruhumu etkilediler... Geçen ay icerisinde okuduğum kitabın içerisinde 148 tane mini öykü bulunuyor, bazı öyküler tek sayfa bile sürebiliyor ama size anlatılan şeyi çok iyi anlayabiliyorsunuz. Kitabın yazarı Rosario Gomez'in bu kitabı Şili'de en çok satan kitaplar arasında yer alıyor. Kitabın sonunda yazar hakkında kısmında yazıyor, okuyuculara katılmamak mümkün değil zira hikayeler, öyküler çok ilgi çekici kesinlikle tavsiye ederim.



En beğendiğim öyküler: Duanın Ağırlığı,Belki de Sadece Seni Neşenlendirmek İstedi,Sorun Ağacı,99 Çemberi, Gerçek Aşk,Yarın Çok Geç Olabilir,Dostların Değeri,İçkili Araba Kullanmamalısın,Çatlak Çömlek,Cennetteki Ev, Anne, Tanrı'ya Mektup, Tanrı'nın Cevabı,Tırtıl,Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildir,Mükemmel Yürek,Affedicilik,Deniz Yıldızları,Uçarken Yalnız Olmayacaklar..

Mr. Maana'ya bu güzel kitapla beni tanıştırdıkları için çok tesekkur ederim:)

Biricit derki; hayatı düşünerek,okuyarak ve yaşayarak anlamaya çalışalım.

8 yorum:

  1. teşekkürler:) hemen edineceğim;)

    YanıtlaSil
  2. mınık oykuler mı ıste bu super nerede kaldım ay unututm derdı yok not aldım tatlım..bu arada ozlemısım blıguunnuu

    YanıtlaSil
  3. ehehh ben de dün okudum bu kitabı. en çok en sondaki tek kanat hikayesinden etkilendim. yorum henüz yazmadım. ben de sana teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o hikayede cok guzel umarım diğer kanadımızı buluruz canım:) rica ederim sevgiler narcelencim

      Sil
  4. alınacak kitaplar listeme ekledim biricit :)

    YanıtlaSil