25 Ocak 2014 Cumartesi

Biricit Citybeauty'de Cilt Bakımı Yaptırdı!:)


Bu hafta içinde Kırmızılale ile Citybeauty 'ye Arındırıcı Cilt Bakımı yaptırmaya gittik. Çok eğlenceli ve keyifli bir gün oldu :) İnanır Group Afrodit Buluşmamızın sponsorlarından birisiydi, bize harika hediyelerinin yanısıra; cilt bakımı seanslarından da hediye etmişlerdi. Arındırıcı Cilt Bakımı Seansımız için Bakırköy şubelerine gittik. Kendilerine ilgileri,güler yüzleri, kaliteli ve hijyenik hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. 






Arındırıcı Cilt Bakımımız önce; temizleme işlemi ile başladı. Köpük ile yüzüm temizlendi. Cilt bakımının bütün aşamalarında Babor ürünlerini kullandılar. Köpük sonrası,peeling işlemi yapıldı yine Babor'un peeling ürünü kullanıldı. Yine havlu ile temizlendi ve yüz maskesi uygulaması yapıldı. Kil maskesi ile 15 dakika kadar bekledikten sonra cildim temizlendi ve krem uygulamasına geçildi. Yüz kremi ardından, göz kremimden uygulandı. Kremlerin cildime uygulanmasından sonra; cilt bakımımı yapan Alev Hanım dekolte bölgeme kadar tüm yüzüme masaj uyguladı, gerçekten hem rahatlatıcı hem de kan dolaşımımı hızlandırıcı bir etkisi oldu :) Cilt bakımı sonrası yenilendiğimi hissettim. Alev Hanım'ada bizimle çok güzel bir sekilde ilgilendiği için ayrıca teşekkür ederim, bazı konularda tüyolar aldım kendisinden, blogumda cilt bakımı yazılarımda da belirteceğim :) 


Kırmızılale ise cilt bakımı sonrası; Bakırköy'de yemekler, tatlılar yedik, alışveriş yaptık, gezdik, Bakırköy'ü umarım beğenmiştir, ilk kez gezdiğini söyledi :) Çok eğlenceli ve güzel bir gündü, kırmızılaleyede sevgilerimi gönderiyorum buradan :))




Biricit derki; cilt bakımı çok önemli;cildimize bakmalıyız :)

8 yorum:

  1. Canim beniiimm :) bence de cok guzel bir gundu ve evet Bakirkoy'u cok sevdiim :) bir daha tekrarlamaliyiz bunu mutlaka :) opucukleeer :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yine goruselim canım dahada gezerdikte vakit yoktu :) öpütüm bende canım cok guzel bi gundu:)

      Sil
  2. Oooh, misler gibi bi gün geçirmişiniz, Kırmızı Lale blogunda da gördüm, cilt bakımı da şahane olmuş. Ben de cilt bakımı yaptırmak istiyorum, sizin gittiğiniz yeri tercih edebilirim :) yakında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim canım misler gibi bir gundu evet:)
      sevgiler

      Sil
  3. Oh misler gibi olmuşsunuzdur! :)
    Bende İstanbul'a döndüğümde görüşeceğim burayla.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gitmelisin canım tavsiye ederim :) misler gibi olduk:)

      Sil
  4. cildin bayram etti o zaman,her zaman keyifde afiyette ol INSALLAH Biricit:)

    YanıtlaSil
  5. gercektende bayram etti cildimiz :) tesekkur ederim canım sende insallah her zaman:)

    YanıtlaSil