8 Mart 2014 Cumartesi

Turuncukasa.com ' dan Hediyemizi Kazanan Şanslımız :)


27 Şubat'ta Turuncukasa ile Kadınlar Günü için düzenlediğimiz; sadece Kadın izleyicilerimin katılabildiği hediye çekilişimiz sona erdi!:) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolasıyla Bir Kadın İzleyicime çok güzel bir armağanımız vardı; Bir şanslı izleyicim Turuncukasa'dan; Roc-Complete Lift Night Krem 50 ml Kazanacaktı! Şanslı izleyicimi belirledim:) Yorumlarınızın hepsi, bıraktığınız linkler kontrol edildi. Blogumu takip etmeyenlere, hatalı paylasım yapanlara ulasmaya calıstım, düzeltenler oldu, düzeltmeyenlere ise bir sey yapamıyorum. Ürün paylasımı yapıp cekilis paylasımı yapmayanlar, cekilis paylasımı yapıp ürün paylasımı yapmayanlar, yanlıs linkleri yazanlar, blogumu takip etmeyenler maalesef cekiliş listesinde yoklar. Zorunlu şartları yerine getirmeyenleri listeme ekleyemedim.


Toplamda 44 yorum yapılan ve  32 geçerli yorumun bulunduğu hediye cekilişimizin kazanan Şanslısı ise;


Siyahbeyaz1512

Mail adresinize mail gönderdim, isim, soyisim, adres ve telefon numaranızı bekliyorum, 3 gün icerisinde mailimi cevaplamazsanız yedek talihli belirleyebilirim,İyi Günlerde Kullanmanızı Diliyorum:) Turuncukasa'ya  ve katılan herkese tesekkur ederim.Blogumun tüm takipçilerinin  ve kazanan şanslımızın da Kadınlar Gününü Kutlarım, Sevgiler.

12 yorum:

  1. offffffffffffffffffffff:(

    YanıtlaSil
  2. bir dahaki sefere Ayşegül Hanım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim,çok mutlu oldum :)) Çok güzel bir Dünya Kadınlar Günü hediyesi oldu :)) İletişim bilgilerimi mail olarak gönderdim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. mailiniz geldi, bende firmaya ilettim, iyi gunlerde kullanın, Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. tebrik eden arkadaşlar hepinize teşekkürler :) bugün kremim geldi ve twitterda paylaştım,biricit conus a tekrar tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. rica ederim iyi gunlerde kullanın, tebrik ederim, sevgiler :)

    YanıtlaSil