21 Ağustos 2014 Perşembe

Dr. Metin Anti Selülit Kremi


Yazla beraber hem sıcaklara hemde selülitlere ve sarkmalara karşıda mücadele vermeye başladık :) Dr. Metin'in Anti Selülit Kremi de selülitler ve vücuttaki sarkmaları toplamada yardımcı olan bir cilt bakım kremi. Hem nemlendirme etkisi mevcut hem de portakal gorunumunun kaybolmasına yardımcı oluyor, sarkmalara karsıda etkili bir krem.


Dr. Metin Anti Selülit Kreminin içeriğinde bitkisel maddeler bulunuyor. Yeşil Çay, Şerbetçi Otu ve Kafein'i içeriğinde barındıran Dr. Metin Anti Selülit Kremini yaklaşık 1 aydır uyguluyorum. Nemlendirici etkisini beğendim, bacaklarıma ve kollarımın iç kısmına uyguluyorum. Bacaklarımda ve kol iç kısımlarda toparlanmalar sıkılastırmalar gozle gorulur bir sekilde olustu. Sık kilo alıp verince sarkmalarda kaçınılmaz oluyor. Selülite cok sahip değilim vücudumda yok, çok su içiyorum belki de ondan ama çatlaklar ve bazı bölgelerde sarkmalar maalesef mevcut. 



Dr. Metin Anti Selülit Kremi bitkisel içerikli bir krem olduğu için bitkisel bir kokuya sahip. Ben kokusuna dayanabildim fakat kokusunu beğenmeyenlerde olabilir. Beni rahatsız etmedi. Sarkan veya selülitli bölgenize masaj yaparak uyguluyorsunuz, ben gece yatmadan uyguladım.Dr. Metin Anti Selülit Kremi 9 Martta düzenlediğim Biricitle Kadınlar Günü Bloggerlar bulusmamda hediye edilen bir üründü, bu güzel ürünle beni tanıstırdıkları için Dr. Metin'e çok tesekkur ederim :)

Biricit Dr. Metin Selülit Kremini cok beğendi:)


6 yorum:

  1. Ben kokusunu da kendisini de çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  2. Bu kremi nereden temin edebiliyoruz?

    YanıtlaSil
  3. Ben de selülit kremleri kullandım bir kaç kez ama bir faydasını göremedim :(

    YanıtlaSil