11 Ağustos 2014 Pazartesi

Kaçak Gelinler Dizisi Hem Komik Hem Romantik:)



Kaçak Gelinler dizisini izliyor musunuz? Ben bayılıyorum bu diziye pazartesinin tüm stresini alıp götürüyor:)Yaz sezonuyla bütün diziler tatile girdi, aslında çok dizi izleyen birisi değilim ama izlediğim bir kaç dizi var. Kaçak Gelinler dizisi de sevdiğim diziler arasında yerini aldı. 


Tesadüfen izlemeye başladığım artık pazartesi aksamlarımın vazgecilmezi olan bu dizinin baş kahramanları evlerinden, düğünlerinden kaçan üç genç kız. 2 si hayalleri için evlenmekten vazgeçiyor, 1i ise düğünde damadın kacmasıyla birlikte evlenemiyor. Ortak noktaları evlenememeleri:) 

İzmir'den İstanbul'a uzanan bu macera ve komedi dolu dizi aslında kadın-erkek ilişkileri ve aşk hayatı üzerine hoş bir romantik komedi tarzında kurgulanmış, güzel bir dizi. İzlemeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim:) Almila, Şebnem ve Kainat'ın İstanbul serüvenlerinde neler olacak, beyaz atlı prenslerini bulacaklar mı? Beyaz atlı prensleri tarafından hayal kırıklığına uğratılan bu 3 kızın başlarına hangi olaylar gelecek? Bu akşamda meraktayım, Star tvde yayınlanan bu dizi eğlenceli ve komik bir dizi :) Aslında üç karakterde de kendimden bulduğum seyler var fakat Almila'yı daha çok kendime benzetiyorum:)) 

Biricit; Kaçak Gelinler dizisini çok sevdi:)

4 yorum:

  1. Aay bende tesadufen izleyip bayilanlardanim. Normalde Türk dizilerini pek sevmem ama bu çok eglenceli. :)))

    YanıtlaSil
  2. Ben de su an kacak gelinleri izliyorum tatlis. Cok tatlilar bence de yahuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım bencede cok tatlılar:) haftaya pazartesiyi merakla bekliyorum:)

      Sil