1 Mayıs 2015 Cuma

Bistrotheque Waffle House Tadım Etkinliği



Sevgili Yemek Sohbetleri'nin çok hoş daveti ile geçtiğimiz pazar günü Bahçeşehir Akbatı Avm'de yer alan Bistrotheque Waffle House'da düzenlenen tadım etkinliğindeydim:) Ben waffle yiyeceğimizi düşünüyordum giderken, fakat tam bir ziyafet ile karşılandık:) Yemek yemeyi seven birisi olarak bayıldığım bir tadım etkinliğiydi:)

Önce bize lezzetli kahveleri ikram edildi. 



Limonataları hem görsel hem lezzet açısından harikaydı:)




Mekanın içinide fotograflamayı ihmal etmedim:)


Bistrotheque Waffle House'ın içi çok güzel bir şekilde dekore edilmiş. Hem yemekleri hem tatlıları açısından zengin bir kafe restorant. Ambiansta lezzetleride harika.




İşletme sahibi İsmail Bey; bizleri restorantları hakkında bilgilerle bilgilendirdi. Meyve ve sebzelerin özel olarak alındığını ve yemeklerindeki kaliteden bahseden İsmail Bey Bistrotheque Waffle House hem cafe hem de restorant olarak müşterilerinin beğenisine sunulduğundan bahsetti. 

Bloggerlara farklı bir açıdan bakalım:)

Bizlere ardarda harika lezzetler eşlik etti bu güzel tadım etkinliğinde. Hepsi ile de yeni tanıstığımı söyleyebilirim:) Zeytinyağına ve özel soslarına banarak yediğim kızarmış ekmekleri harika bir atıştırmalık ve yemek başlangıcıydı:) Yemek sunumları da gayet hoştu.  Zerdeçallı Risotto Topları, Mantı Chips, Özel Pizzaları, Çin Seddi Yemeği, Tavuk ve soğan halkalı özel ikramları hepsi birbirinden lezzetliydi. 


Benim favorim Waffle House Kebaptı, giderseniz mutlaka tadın :) 


Vee etkinliğin en merak ettiğim lezzeti:Waffle House'un özel waffle ı çok güzel bir lezzetli bir tatlıydı, çok beğendim :) Günün sonunda hatırladığım 3-4 saat civarında aralıksız lezzetli yediğim yemekler, çok kibar ve güzel bir şekilde bizleri ağırlayan ekipleri oldu:) Bistrotheque Waffle House'a bu güzel etkinlikleri, ikramları için ve Yağmur'a bu güzel daveti için teşekkür ediyorum:)


Yaşasın yemek yemek diyen Biricit Bistrotheque Waffle Houseun yemeklerini çok beğendi:) bakalım bir sonraki durağı neresi olacak:)




6 yorum:

  1. Harikasın canım.💕. Ne kadar güzel özetlemişin o günü. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım cok güzel bir gündü :) sevgiler

      Sil
  2. Mekana bayıldım. Fotoğraflar çok hoş. Keyifli bir gün olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş mekan da çok güZel

    YanıtlaSil