22 Mayıs 2015 Cuma

'Herşeyi Allah'tan İste' ve ' Aşk-ı Leyla'



Kitap okumayı gerçekten seviyorum ve fırsat buldukça (fırsatını oluşturunca) da okumaya çalışıyorum. İşe gidip gelirken yolda okuduğum iki kitaptan bahsetmek istiyorum bu yazımda.'Herşeyi Allah'tan İste' ve ' Aşk-ı Leyla'..    
             
'Herşeyi Allah'tan İste': İçinde geçen Hadisler, ayetler ve anlatımıyla hem bilgilendirici hem de günümüz insanına ışık tutacak nitelikte bir kitap. Şükretmenin ne kadar önemli olduğu üzerinde duran ve Allah'tan istediklerimizi isterken, isteklerimiz üzerinde çalışmamızı ve gayret göstermemiz gerektiğini de anlatıyor. Gazanfer Sanlıtop kitabın yazarı. Bazen neler isteriz ama o şey olmaz ya neden olmaz hiç düşündünüz mü? Belki de ondan daha hayırlısı olacağı için olmaz sebep belki de budur. İsteyelim, çabalayalım ve ümitle bekleyelim..

'Aşk-ı Leyla': Aşkı anlatan, tanımlamaya çalışan bir kitap, aşk bir tarife sıkıştırılamayan bir kavram. Bu devirdeki aşklar aşk değil, gerçek aşkın bir tarifi yok belki de. Kitabın içindeki şiirlerde insanı başka bir dünyaya götürüyor, şiir sevenlerinde hoşlarına gideceğini düşünüyorum. Barış Cem Kaya yazmış bu kitabı. Kitabın kapağındaki bu söz de oldukça düşündürücü 'tüm tabipler seni tedaviye gelse de Leyla sözünden başka şifa yok sana'..


Hayat Yayınlarına ait bu iki kitap aşka çağırıyor. Hayat Yayınları Kitapseverleri Hayata Aşkla Dokunmaya Davet Ediyor!


Hayat Yayınları,  “Aşkla Dokun Hayata” serisi kitapları ile okuyucularını aşkın ayrılıktan kavuşmaya, hüzünden coşkuya kadar tüm duygularını taşıyan bir yolculuğa çıkarıyor. 

Hayat Yayınları’nın, Aşkın tüm renklerini kapsayan "Aşkla Dokun Hayata”  serisinin kitapları ''Aşk-ı lal'' - ''Elifname'' - ''Herşeyi Allah'tan İste'' - ''Aşk-ı Leyla'' - "Bana Aşkımızı Anlat” – “Aşk-ı Rana" “Yalnızca Rabbine Yönel” ve "Gülsima Ağlama Ne Olursun" çıktı. 

Ben şimdilik bu serinin 2 tane kitabını okudum ama sanırım diğerlerini de alacağım..

Aşk, insanoğlunun kalbinde hala şarkılarını söylemeye devam ediyor.  Siz de Hayata Aşkla Dokunmaya Var mısınız?


Biricit derki; Siz de Hayata Aşkla Dokunmaya Var mısınız?


4 yorum: