19 Haziran 2015 Cuma

sedasenaileyazamerhaba blogger buluşması sponsorları:)


Geçtiğimiz cumartesi günü Ojecanavarı ve Little Butterfly blogun düzenlediği sedasenaileyazamerhaba blogger buluşmasının sponsorları ile sizleri başbaşa bırakıyorum bu yazımda :)





Ankara'dan İstanbul'a nasıl döndüğümü hiç sormayın, arkadaşım karşıladı yardımcı oldu yoksa zor dönüyordum:) Sena ve Seda harika bir blogger buluşması düzenlediler, yetmedi bizleri sürprizlerle bir araya getirdiler, yaza merhaba demeye gittiğim Ankara'da birbirinden değerli markaların hediyeleri ile karşılaştım :)



Masamızdakiler ayrı güzeldi, Cosmed'in yeni dd kremi, Yaşam Dükkanı'nın diş bakım ürünü, Özlem Sabun'un hoş kokulu sabunu, Kokulu Düşler'in gül şeklindeki kokulu taşı, Mutlu Mumların harika mumu,Fingerscrossed'in tasarım anahtarlığı, Otacı'nın sabunu, Cecile'in göz kalemi.. hepsi harikaydı:)


Berrak Turşu turşusever birisi olarak deneyimleyeceğim ürünleri ile, Today tatlıları ile, Erişler Gıda Nudo erişteleri ile midemizi bayram ettireceğe benziyor:)



Revox Şampuan çok merak ettiğim bir markaydı, bu vesile ile deneyimleyeceğim.



Kliksa bizlere mutfakta kullanmamız için tepsilerini göndermiş, çeyizimde yerini aldı bu güzel tepsi:)



Note Cosmetics'in deneyimleyeceğim ürünleri de blogumda yer alacak:)



Prozinc beğendiğim bir saç bakım markası daha önce şampuanlarını kullanmıştım, yaz bakımı serisine ait şampuan ve saç spreyleri ise bu yaz denenecekler arasında:)

Pratik uygulaması ile Nudo erişteler yine yenecek:)



Mediwell markası ile yeni tanışıyorum, ateş düşürücüleri minik bebeğimiz Toprak'a, diğer iki ürünleri ise baş ağrısından muzdarip olan bana ve dudak balmları da hem bana hem de Toprak'ın annesi arasında paylaşıldı:)



Saçım Şahane'nin hediyesi olan Sencience ilk kez deneyeceğim bir şampuan markası fakat tatil için deneme boylarını uygulamayı düşünüyorum. En merak ettiğim markalardan Balmozon cilt bakım serumu ise şu anki ürünlerim bitince uygulanmaya başlanılacak. Ovex ise Hc Hair Care'in favorim olan ürünleri. Tavsiye ederim kesinlikle deneyin özellikle uzun saçlı olanlar:)


Minik Toprak'a güneş kremi geldi:) Mustela'nın 50 faktorlu kremi arkadaşımın oğlunun ilgisini oldukça çok çekeceğe benziyor:)



Annemi sevindiren paket:) Evimizde severek kullandığımız Bingo markasının temizlik ve hijyenik ürünleri de annemle benim çok hoşumuza gitti:)



Farmasi güneş yağı bu yaz deneyeceğim ürünlerden, lipsi ve el kremi de blogumda deneyimlerim sonrası yazılacaklardan:)



Fresh'n Soft pamuk ve makyaj temizleme ürünleri de oldukça sevdiğim ürünlerdendi, yine karsılastığıma sevindim :)



Dove'un saç bakım kürünü de kırık uçlarımda deneyeceğim:)



Boyner'in Lancome deneme ürünleri de denenecek:) Pronail'in manikür mucizesi severek kullandığım bir manikür ürünüydü, yine uygulayacağım. Acme Color saç boyaları ile aramızdaydı.


M.Asam'ın sihirli fondotenlerini severek uygulayan birisi olarak güneş kremlerini ve yeni ürünleri olan Brillant Teint transparan fondotenlerini de deneyimim sonrasında blogumda yazacağım :)



Lezzetli Mutfak bizlere cupcake ve pasta yaparken kullanacağımız çok hoş ürünlerinden göndermişler. Lezzetli deneyimler blogumda yer alacak:)

Arzum bizlere Türk Kahvesi fincanlarından göndermiş. Buluşma günü de Arzum'un kahve makinesinden kahvelerimizi içmiştik. Othantik mumda çeyizimde yerini aldı:) Yves Rocher çok sevdiğim rujlarından göndermiş, bu rengini de denemek için sabırsızlanıyorum:)


Ayak bakımında severek kullandığım Harmolance'ın ayak ve topuk bakım kremi de bu güzel buluşmadaydı.




Lapitak ayak bakım ürünlerini ilk kez kullanacağım yaz geldi,  ayak bakımı da daha önemli bir hale geldi deneyimlerimde blogumda yer alacak:)



Nasorince Nazal Yıkama burun yıkama ve Color full geçici dövme de bu güzel buluşmada bizimleydi.

Watsons ürünleri içinde Rimmel'in maskarasını çok merak ediyorum, deneyimlerimi de yazacağım.


Dermokil el kremi, şampuan, saç kremi, maske ve güneş kremi de denenecekler arasında :)



Dermadolin'in ürünlerini beğenerek kullanan birisi olarak bu güzel paketten çıkanlarada çok sevindim:)




Doğadanın çaylarını çok seviyorum, yeşil çaylarıda harika, siyah pirinci ise bu markayı ilk kez deneyeceğim:) teşekkürler:))





sedasenaileyazamerhaba blogger buluşması sponsorları'nın hepsine çok teşekkür ediyorum, deneyip blogumda da yer vereceğim:)





6 yorum:

  1. Canım tanıştığımıza çok memnun oldum iyi ki geldin İstanbul'a kocaman sevgiler ve de öpücükler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok memnun oldum canım:) Ankaraya sevgiler öpücükler :)

      Sil
  2. güle güle kullan Yasemincim yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Canım geldiğin için teşekkür ederim. Yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler canım :) deneyimledikten sonra yorumlarım gelecek:)

      Sil