23 Şubat 2016 Salı

Biten Kozmetik, Makyaj ve Cilt Bakımı Ürünlerim :)


Biten makyaj, kozmetik ve cilt bakımı ürünlerimde bu yazımda; Bioderma, Ziaja, Cosmed, Alessandro, Carmina Hunca Life, Alix Avien, Essence, Rose, Doa Kozmetik, Bioder, M.Asam, Bioblas,   Remolent, Nivea, Ceradolin, PCO, Wellness Beauty (Rossmann) ve Loreal yer alıyor.





Bioderma Vücut Kremi; soğuk havalar için oldukça iyi bir krem, hem el ve kollarıma hem de vücudum için uyguladığım oldukça sevdiğim bir kremdi. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Ziaja El Bakım Kremi; Ziajanın gece ve gündüz bakım kremlerini de kullanmıştım, keçi sütü içeren bu güzel cilt bakımı ürünleri cildimi nemlendirmesi açısından çok hoşuma gitmişti. El kremleri de çok iyi gerçekten, denemediyseniz tavsiye ederim. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Carmina Huncalife Allık, Alix Avien Allık ve Essence Sun Club Allık;  3 allığımda yaklaşık 2 yıl civarında kullandığım ürünlerdi, hepsini bir arada uyguluyordum  bitmesi de yine aynı anlarda oldu:) Bronzluk etkisi için Essence Sun Club Allığı tavsiye ederim. Doğal pembelikler için Carmina Huncalife Allığı biraz daha makyajınızın belirgin olması içinse Alix Avien Allığı uygulayabilirsiniz.



Cosmed Tüy Azaltıcı Krem; gerçekten de tüyleri azaltıcı etkisi bulunuyor. Epilasyon sonrası uyguladığım bir üründü,detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. Yine alınabilecek ürünlerden.

Alessandro El Bakımı Peelingi; favorim olan ürünlerden birisi, hem kokusu hem de etkisi mükemmel, vanilyalısı da vanilyalı bir kokuya sahip, elleri yumuşacık yapıyor.

Rose Makyaj Çıkarıcı Tonik; göz makyajında Rose ürünlerini çok beğendim. Vanilyaclubta satılan bu markayı denemediyseniz denemelisiniz.

Bioder Yüz Bakımı Kremi; Cildimi nemlendirme etkisini çok beğendiğim bir cilt bakımı kremiydi, detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz :)

M.Asam Sihirli Fondoten severek kullandığım makyaj ürünlerimden birisi, kesinlikle tavsiye ederim, detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. Şu ana kadar sanırım 3 kutu bitirdim:)

Cosmed El Kremi; Kolayca emilimi ile ellerimin en sevdikleri arasında yerini aldı. Tavsiye edeceğim el kremlerinden. Buradan detaylı yazıma bakabilirsiniz. 






Bioblas Boyalı Saçlar İçin Şampuan; saç renginizi uzun süre korumanız için geliştirilmiş bir şampuan. Boyalı saçları koruması ve renginin uzun süre kalıcı olması gibi etkileri, boyalı saçları olanlar için tercih edilecek şampuanlardan olmasını sağlıyor bence. Boyalı saçları olanlara tavsiye ederim.

Wellness Beauty Vücut Köpüğü; Köpürterek duşta uyguladığım bir vücut köpüğüydü. Rossmannlarda bulabilirsiniz. Benimkinin kokusu kahve ve çikolata aroması gibi kokuyordu:)

Remolent Saç Kremi; saç uçlarıma yıkama sonrası ıslakken uyguladığım ve yumuşacık bir etki bırakan bir saç kremiydi. 

Ceradolin Şampuan; parabensiz ürünleri sevenler için ideal bir şampuandı, tavsiye edeceğim ürünlerden. Özellikle annem çok beğendi.

Bioblas Saç Bakım Spreyi; Kesinlikle favorilerimden olan, saçlarımı kuruykende yıkama sonrasında da kolayca taranmasını sağlayan harika bir üründü. Yine alınacaklardan, kesinlikle öneririm, çok beğendim. Buradan detaylı yazıma bakabilirsiniz.


PCO Yüz Maskesi; tek uygulamalık kullandığım kağıt bir maskeydi. Cilt bakımında yüz maskelerinin önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.


Loreal Saç Bakım Maskesi; saçlarımı yıkadıktan sonra ıslakken uygulayıp sonrasında suyla duruladığım ve yumuşacık yapan bir ürün, sevdim bu ürünü:) 

Nivea BB Makyaj Temizleyici; hem makyaj temizlemek için hemde cildinizi makyaj öncesinde makyaja hazırlamak için kullanabileceğiniz bir ürün. Makyaj temizlemede gerçekten iyi bir üründü, yine alınabilecek ürünlerden. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.


Nivea Roll On Deodorant; Nivea'nın yeni ürünlerinden olan bu ürünün kokusu çok hoşuma gitti detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz :)


Gelsin yeniler diyen Biricit yeni ürünlerini kullanmaya başladı bile :)







6 yorum:

  1. Bir sürü ürün bitmiş mahşallah, gelsin yenilr :)

    YanıtlaSil
  2. Cosmed'in maskesini kullanmıştım. El kremi şimdi gördüm. Çok değişik ürünler hepsi, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maskesini bende kullanmıştım. el kremi de iyi nemlendiriyor. rica ederim :)

      Sil
  3. baya bereketli bir ay olmuş canım gelsin yeniler..

    YanıtlaSil