25 Şubat 2017 Cumartesi

Biten Cilt Bakımı Ürünlerim



Biten cilt bakımı ürünlerimde bu yazımda; Avene, Elancyl, Milk Shake, Aloree ve Thalia markaları yer alıyor. 

Avene Tolerance Extreme Emulsiyon; cildimi nemlendirmesine yatıştırmasına hayran kaldığım bir cilt bakımı ürünü oldu. Hassas ve kuru ciltler için kesinlikle önereceğim bir cilt bakımı kremi. Günlük olarak uyguluyordum,cildimi yumuşatmasından ve nemlendirmesinden oldukça memnun kaldım.


Aloree CC Krem ve Eye Contour Gel; CC krem makyajımda uyguladığım ürünlerden biriydi, cildimi makyaja hazırlarken nemlendirmesini, ışıltı sağlamasını beğendim. Göz altı kremi ise; göz altlarımı nemlendirmesini ve uygularken göz altlarımı ferahlatmasını çok beğendim. Göz torbaları olanlar için ideal bir ürün. Organik olmalarıda artı özelliklerinden. Ecocert Organik Sertifikalı CosmeBio Sertifikalı ürünler. Silikon ve paraben bulunmuyor içeriklerinde. 




Elancyl markasının iki ürünü de göbek ve kalça bölgemde uyguladım. Sıkılaştırıcı ve karın bölgesinde toparlanmayı sağlayan ürünler. Detaylı ürün inceleme yazımı buradan okuyabilirsiniz.




Milk Shake markasına ait saç bakım ürünü ise saçımı yıkadıktan sonra uyguladığım bir üründü. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. Son damlasına kadar kullandığım bir üründü:) Kokusu özellikle harika.


Thalia BB Krem; beğenerek uyguladığım bir üründü, detaylı incelememi buradan okuyabilirsiniz. Cildimi nemlendirmesini beğenmiştim.

Gelsin yeniler diyerek, harika bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum:)

2 yorum:

  1. gelsin yeni ciciler:) Elancyl ben de kullandım çok memnun kalmıştım, yaza hazırlık yeniden başlamam lazım:) göz altına uyguladığın jel ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim Aloree göz altı kremini. Elancyl nin ürünleri de gayet iyi. gelsin yeniler:)

      Sil