14 Mart 2017 Salı

Elsa Kostümü Giyen Minnoş Yeğenlerim :)



Elsa oyuncaklarını, Elsa kostümlerini duymuşsunuzdur. Eğer çevrenizde minicik, birbirinden güzel ve tatlı minik kız çocukları varsa Elsa ve Anna isimlerine aşinasınızdır. Bende en yakın arkadaşımın, çocukluk arkadaşımın iki minik kızının hayranlıkları vasıtası ile 'karlar ülkesi ve karakterleri' ile tanışmış oldum:) 





Elsa ve Anna'nın yani karakterleri oldukları animasyon filmi Karlar Ülkesi'ni hemen hemen tüm kız çocukları çok seviyor. Karlar Ülkesi'nin oyuncakları, kostümleri, nevresimleri, giyim ürünleri, beslenme ürünleri, çocuk odası ürünleri, kırtasiye ürünleri, çantaları, kitapları ve kozmetik ürünleri bulunuyor. Biz küçükken farklı çizgi filmler vardı, bizde hayranlıkla oyuncaklarını alırdık. Şimdiki nesilde Elsa kostümünün ve Elsa oyuncaklarının müptelası olmuşlar. Herşeyleri Elsa ile ilgili olsun istiyorlar. 













Karakterdukkanı.com sayesinde ben de minik yeğenlerime İstanbul'dan Bodrum'a Elsa kostümü gönderdim. Fotoğraflarından da anlayacağınız gibi hepsi çok beğendi :) Daha önce başka bir yazımda da Karakter Dükkanı'ndan bahsetmiştim. Birbirinden çeşitli ve bir o kadarda güzel, çocukların ilgisini çeken ürünleri barındıran bir site. Bu sitede satılan tüm ürünler orjinal ve lisanslı, onaylanmış ürünler. Kargoda da çok hızlılar.

Çocuklarınıza tek tek mağazalarda dolaşarak ürün aramak yerine bütün aradıklarınızı karakterdukkanı.com'da bulabiliyorsunuz. Tüm Frozen Elsa ürünlerini tek bir tıkla kapınıza getirebilirsiniz. Üstelik kapıda ödeme seçeneği de var.  En kaliteli, lisanslı, ürün garantisi, en iyi fiyat, en yardımcı servis, en kolay ödeme seçenekleri, en hızlı teslimat ile tüm anne ve babaların göz atması gereken bir e-ticaret sitesi. 70 TL üzerine kargo ücretsiz, saat 15.00'a kadar verilen siparişleriniz de aynı gün kargoya teslim ediliyor. Kredi kartıyla ödeme yaptığınız da da 3D kredi kartı şifreleme ile güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Karakterdukkanı kesinlikle tavsiye edeceğim sitelerden birisi. 

Başka bir yazımda görüşmek üzere, herkese çocukluğumuz da yaşadığımız günler kadar harika günler diliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder