24 Ağustos 2017 Perşembe

Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım Pro-V Şampuan, Saç Köpüğü ve Saç Bakım Yağı


Herkese güzel haberler aldığımız bir hafta diliyorum. Bugün sizlere Pantene markasının yeni serisine ait olan Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuanı, Köpük Saç Bakım Kremi ve Keratin Onarıcı E Vitaminli Saç Bakım Yağı'ndan bahsedeceğim. 



Pantene Koruyucu ve Onarıcı Saç Bakım Serisi'nde yer alan şampuanlarını, köpük saç bakım kremlerini ve saç bakım yağlarının hepsini bir arada uyguladım. Önce şampuanla saçlarımı yıkadım. Duruladıktan sonra Saç Bakım Köpük Kremlerini saç uçlarıma uyguladım. Parlaklık, kolay taranma ve yumuşacık bir etkisi var. Şampuanının ve köpüğünün kokusuna bayıldım. 

E vitaminli onarıcı ve koruyucu saç bakım yağını ise saçlarıma yine uçlarına, banyo sonrasında saçlarım ıslakken, ellerime bir miktar alıp, saçlarıma uyguladım, harika bir parlaklık sağlıyor. Pantene'nin bu serisini saçları yıpranmış, acilen düzeltilmeye ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim. Ben de çok etkili oldu, köpüğünü ve yağını da ayrıca deneyebilirsiniz. Saçı yıpranmalara karşı koruyucu, saç kırıklıklarına karşı etkili bir seri.

Gulsen Dogan'ın düzenlediği blogger davetinde hediye edilen bu güzel ürün için Pantene'e çok teşekkür ediyorum.




4 yorum:

  1. Pantene'nin AquaLight serisini uzun yıllardır kullanıyorum ben..Değiştirmedim değiştirmeyi de düşünmedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pantene ürünlerini kullanınca başka ürünlere pek yönelmiyor canım:)

      Sil
  2. şampuanını çok sevdim ben :)

    YanıtlaSil