10 Şubat 2018 Cumartesi

Sevgililer Günü Hediyenizi ifondi.com'dan Almaya Ne Dersiniz?



Sevgililer Günü Hediyenizi ifondi.com'dan Almaya Ne Dersiniz? Herkese mutlu hafta sonları dileyerek sizlere yeni tanışmış olduğum bir iç giyim sitesi olan ifondi.com'dan bahsedeceğim. İnternet üzerinden oldukça sık alışveriş yapan birisi olarak alışverişimde öncelikle hıza, kaliteye ve uygun fiyatlı olmasına dikkat ediyorum. Çağımız hız çağı, hemen herşeyde hızlı olmamız gerekiyor. Online alışverişte de müşteri memnuniyeti için hızlı olunulması gerektiğini düşünüyorum. ifondi.com'a siparişimi bir kaç gün önce vermiştim ve 4-5 gün gibi bir süre içinde ulaştı. Paketlemeleri gayet güzel bir şekilde geldi, Ürünler kutulu ve ambalajlı olarak geliyor. 

İfondi sitesinde neler var diye soracak olursanız; kadın, erkek ve çocuk iç giyimine ait olan tüm giyim ürünlerini bu sitede bulabilirsiniz. Aynı zamanda çeyiz, plaj, fantazi ürünlerini de bulabiliyorsunuz. İç giyim ürünlerinde setler de bulunuyor, külot, sütyen setleri gayet uygun fiyatlarda satılıyor. Hem fiyatları iyi hem de kaliteli markaların ürünlerinin satıldığı bir site. Plaj ürünlerinde mayokiniler, bikiniler, mayolar, deniz şortları, plaj elbiseleri gibi plajda kullanabileceğiniz ürünler var. 

Çeyiz ürünleri içinde bu siteye bakmalısınız, çok şık gecelik ve sabahlık takımları bulunuyor. Alışverişim kısa bir sürede ulaştı ve gerçekten memnun kaldığım bir alışveriş yaşadım. Yurtiçi Kargo ile gönderim yapılıyor, 75 TL üzerindeki alışverişinizde kargo ödemiyorsunuz. Kredi kartı ile ödeme dışında, kapıda ödeme ve havale ile de ödeme yapabiliyorsunuz. Kredi kartı kullanmayanlar için kapıda ödemenin olması güzel olmuş. 

Yakın bir zamanda bir kaç gün sonra sevgililer günü olacak bildiğiniz gibi. Ben sevgilinize alabileceğiniz hem kadınlar hem de erkekler için bazı hediye önerileri hazırladım, sizlere ilham olması dileğimle :) 




Erkekler için sevgililer gününde alabileceğiniz benim seçtiğim ürünler, evet fotoğrafta ki Biscolata Carlos :) Keşke onu da paketleyip gönderseler iyi olurdu:))






Kadınlar için alabileceğiniz sevgililer günü hediyesi önerilerim;







Umarım ilham olabilmişimdir, şimdiden sevgililer gününüz kutlu olsun, hediye önerilerim için ifondi sitesinden bakıp hızlı bir alışveriş deneyimi yaşabilirsiniz, tavsiye ederim. Detaylı incelemek için linke https://www.ifondi.com/ tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder