20 Haziran 2018 Çarşamba

Van Allen Kozmetik Cilt Bakım Serumu



Bir bayramı da geride bıraktık. Yeni haftaya başladık derken haftayı da ortaladık, neredeyse haftanın son günlerine geldik. Bugün sizlere üç haftadır uyguladığım cilt bakım serumumdan bahsedeceğim. Van Allen markası ile ilk defa tanışıyorum. Bloggerın Önerileri'nin düzenlediği blogger davetinde tanışma fırsatı buldum bu ürünle. 

Cilt bakım ürünlerine oldukça meraklıyım ve düzenli olarak da kullanmaya çalışıyorum. Ürün deneyimime gelecek olursam; öncelikle kokusunu anlatmam gerekir diye düşünüyorum. Çünkü cilt bakım ürünleri bazen kötü kokabiliyor, kullanırken zor kullanabiliyoruz. Van Allen Cilt Bakım Serum'u ise gerçekten çok hoş bir kokuya sahip, bana çiçek kokularını anımsattı.




Hangi alanlar için uygulandığına gelecek olursam; ciltteki kırışıklıklar, çizgiler için üretilmiş bir bakım serumu. İçeriğinde Kollagen, Akdeniz Yosunu ve Yeşil Tatlı Su Yosunu ile cilt yüzeyinde gözle görülür sıkılaşma için fayda sağlarken, Meyan Ekstraktı ciltteki deformelerin düzelmesinde yardımcı olan bir madde. Kantaron Ekstraktı cildi ölü hücrelerden arındırarak aktiflerin doğru hücrelere etki etmesini sağlamak için üründe yer alıyor. Mısır, buğday, arpa ve maya özleri yoğun besleyici özellikleriyle cildin ihtiyaç duyduğu protein ve lif desteğini sağlıyor. Yapısını oluşturan Peptitler sayesinde anında, çizgiler ve kırışıklıklar yumuşatılır ve pürüzsüzleştirmeyi vaat edici özellikte. 

Deneyimime geçecek olursam; cildime genelde geceleri yatmadan uyguladım. Uygulama sonrası cildimi bariyer şeklinde sanki yüzümde bir maske ile koruyormuş hissi uyandırdı. Pürüzsüzleştirme etkisi ve cildimi toparlayıcı etkisini beğendiğimi söylebilirim. Kuru ciltler için özellikle önereceğim bir serum. Bende bir yan etkisi olmadı, cildimin hoşuna giden bir ürün oldu aynı zamanda kokusunu da çok beğendim. Van Allen Kozmetik Cilt Bakım Serumu % 85 oranında bitkisel içerikli bir ürün. Tavsiye edeceğim cilt bakımı serumlarından denemediyseniz öneririm. 




6 yorum: