16 Temmuz 2018 Pazartesi

DOKUNMATİK EKRAN TEKNOLOJİSİ İLE SAKAL TIRAŞI ARTIK ÇOK KOLAY

DOKUNMATİK EKRAN TEKNOLOJİSİ İLE SAKAL TIRAŞI ARTIK ÇOK KOLAY

Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesi üreticisi Remington, yeni ürünü TouchTech ile dijital dünyayı banyolarınıza taşıyor. Dokunmatik dijital ekranı ve cihazı elinize aldığınız anda en son kullanılan ayarlar ile kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi sunan TouchTech, tıraş rutininizi kolaylaştırırken, zamandan da tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

Elektronik kişisel bakım ürünleri konusunda dünyanın önde gelen markalarından Remington, yeni sakal düzenleme makinesi TouchTech ile tıraş rutinini en son teknolojiyle buluşturuyor. Remington TouchTech, dokunmatik dijital ekranı ve şık tasarımı ile banyonuzun en ilgi çekici parçası olmaya aday oluyor.

Kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi
Cihazı kavradığınız anda son kullanım ayarlarınızı tanıyan GroomMotion teknolojisiyle kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi sunan TouchTech, 0.1mm’den başlayan 175 farklı uzunluktaki tarak seçenekleri sayesinde arzuladığınız görünüme kolaylıkla erişmenize yardımcı oluyor.
Sakal uzunluğunu algılayan SenseSpeed teknolojisi ise tıraş bıçaklarını otomatik olarak sakalınızın uzunluğuna göre ayarlayarak, kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlıyor.
Yeni nesil tıraş makinesi TouchTech 50 dakikalık kullanım süresi ve USB şarj özelliği ile de tıraş olmayı keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor.

Remington TouchTech Sakal Kesme Makinesi Satış Fiyatı: 399,90 TL


*basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder