16 Temmuz 2018 Pazartesi

Biten Kozmetik Cilt Bakımı Ürünlerim



Herkese mutlu bir hafta diliyorum. Umarım güzel haberler alırız ve güzel insanlarla bir arada oluruz. Bugün yine bir bitenler yazısı ile karşınızdayım, yeni bitenlerde sıradalar. Biriktirip biriktirip yazdığım için sırada uzun uzun sizleri biten kozmetik ürünleri yazıları bekliyor. Bu yazımda bahsettiğim markalar; Avon, Rituel de Beaute, Thalia ve TT Mask.



Avon'un aklınıza gelebilecek her ürününü kullandığımı söyleyebilirim, Avon'a üyeyim ve bazen indirimli ürünlerinden alıyorum. Duş jellerini çok seviyorum bunun yanı sıra sıvı sabunlarını da oldukça sık kullanıyorum, kokuları gayet güzel. Avon'un saç bakım kremi de saç uçlarıma uyguladığım bir üründü, kullanım sonrasında durulanıyor, uçları yumuşacık yapan bir ürün.

Thalia sabunlarını da oldukça sık kullanıyorum, parfümsü kokuları var.

Rituel de Beaute siyah nokta burun bantları ise tam bir kurtarıcı diyebilirim. Siyah noktaları anında yok ediyor. Tavsiye edeceğim bir cilt bakımı ürünü.



TT Mask yüz maskesi ile de bu sene tanıştım, yorumumu buradan okuyabilirsiniz. Güzel bir yüz bakımı maskesi.




Başka bir bitenler yazısında görüşmek üzere.



6 yorum:

  1. Avon duş jellerini ben de çok severim :-))

    YanıtlaSil
  2. elmalı maskeyi ben de denedim çok ferahdı :)

    YanıtlaSil
  3. İnsanın cildine bakması çok önemli evet ama ben şunu bir türlü düzenli yapamıyorum hahahaha formülü var mıdır Yasemin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düzenledi yapmalısın canım:) formulu ihmal etmemek üşenmemek:)

      Sil