31 Mayıs 2019 Cuma

Inglot Makyaj Ürünleri Deneyimim




Herkese mutlu cumalar dilerim. Bayrama çok az bir süre kala sizlere Inglot makyaj ürünleri ile yaptığım makyajımı paylaşmak istedim. Pembedünyam'ın düzenlediği blogger etkinliğinde deneyimleme imkanı bulduğum bu güzel Inglot ürünlerinden daha önce ojelerini kullanmıştım. Ojeleri de en az bu ürünleri kadar kaliteli ve güzel.











Rujlarının yapısını çok beğendim, matlık etkisi iyi, matlaştırırken dudakları kurutmamasını sevdim. Lip pensillerinin yapısını özellikle çok beğendim. Dudak çerçevelerken kullanıyorum ben ama ruj olarak da kullanılabilir. Pudranın yapısı çok doğal, fondoten de aynı şekilde yüzümde ağırlık yapmadı. Lip Glossları da dudaklarımı nemlendirmesi ve renkleri açısından beğendiğim ürünler arasına girdi.

Inglot ürünleri ile yaptığım makyajım bu şekildeydi. 



Bayram öncesi size ilham olur belki:) Göz farına bayıldığımı söyleyebilirim, simli ve yumuşak yapısı harika. Sürerken kolay uygulanıyor, renk tonunu da çok beğendim.












6 yorum:

  1. rujun rengi çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
  2. Yasemincim, lipglosslar yapış yapış his bırakıyor mu? Rengi hoşuma gitti ama yapısı çok önemli benim için. Inglot' tan gloss denememiştim, bakabilirim yapısına göre.
    Sevgiler, İlke
    -kozmetikyorumlarim-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım yapıs yapıs hissi yok normal yapıskan kıvamında asırı değil. sevgiler tatlım

      Sil