17 Şubat 2022 Perşembe

Biten Kozmetik ve Bakım Ürünlerim

 



Herkese mutlu günler diliyorum. Biten ürünlerim epey birikti. Pandemi döneminde genelde hijyen ürünlerini daha fazla tükettiğimi söyleyebilirim:) 

Revox, Benri, Paradontax, Colgate, Farmasi, Dushy, Denta, Hc Hair, El Bebek ve Novocrin markaları yer alacak bu yazımda.  Revox'un şampuanları her zaman favorilerim arasında yer alıyor. Keratin & Ozon yağı ve Biotin & Kolajenli olanları ise ilk kez denemiştim. Saç dökülmesine karşı etkili olduklarını söyleyebilirim. Benri markasının duş jellerini ise Gratis'ten alıp her seferinde mis gibi kokularına hayran oluyorum. Paradontax diş macunlarını diş eti bakımı için diş doktorumun tavsiyesi üzerine kullandım. İki çeşidi de gayet iyi, diş eti sorunu olanlara tavsiye ederim. Colgate diş macunlarını da günlük bakımımda kullandım.






Benri Isırgan Otlu Şampuan da piyasadaki diğer şampuanlara göre şans verilmesi gereken bir şampuan. Yine Gratis'ten almıştım böyle uygun bir fiyata bu kadar güzel olması beni şaşırtmıştı. Novocrin Şampuan da yeni tanıştığım bir şampuan markası. Hangi markanın derseniz Farmako Kozmetik'e ait bir marka. Oldukça başarılı bulduğum bir şampuan, saç dökülmesine karşı etkili. Saç losyonları da oldukça faydalı halen kullanıyorum. Farmasi'nin şampuanı ve Hc Hair'in şampuanları da çok faydalılar. Bu yazım genel bir şampuan yazısı gibi olsa da farklı zamanlarda uyguladığım ve başarılı bulduğum şampuanlara yer vermek istedim. Beğenmediğim ürünleri blogumda yazmıyorum. El bebek ıslak mendili oldukça pratik ve hoş bir kokusu olan bir üründü. Benri markasının saç bakım maskesini kesinlikle tavsiye ederim. Saçlarınıza çok güzel bir bakım sağlıyor. Dushy duş jeli ve Denta diş bakım suyunu sanırım Bim'den almış olmalıyım, uygun fiyatlı ama faydalı ürünler siz de gittiğinizde inceleyebilirsiniz. 



Şimdilik hoşçakalın, başka bir bitenler yazımda görüşmek üzere zira ardarda bitenler yazılarım gelebilir. Sınavlarım başlamadan yazabildiğim kadar yazmayı düşünüyorum. Güzel haberler aldığımız bir gün olsun.

2 yorum: