24 Şubat 2022 Perşembe

Kafamda Kentsel İlişkiler



Kadınların ilişkilerinde istedikleri en önemli şey netlik. Hareketlerinde, duygularında ve davranışlarında net olan erkekler görmek istiyorlar.

Gerçek aşkın olmadığı bir dünyadayız artık. Her şeyin menfaatler üzerine döndüğü bir dünya.. Dünya denilen pavyonun, konsomatrisleri de aldatan erkekler olmalı masa masa geziyorlar neticede.. Her metrobüs durağında bir sevgilisi olan da var, instagram da sürekli kadınları ekleyip onlarla iletişime geçen de. Tek eşli olmayan erkekler ilgi çekici gelmiyor kadınlara.. Aksine onlar için hiç bir kadın iyi şeyler düşünmüyor, tabi ki kadının bir menfaati yoksa bu durumlarda.. Kadınlar birlikte oldukları erkeklerin hayatında tek kadın olmak istiyorlar doğal olarak..


Kadınlar net olan, onlara kendilerini değerli hissettirecek, aldatmayacak, onlarla ilgilenecek, duygularını satmayan, sevdiğini belli eden erkeklerle birlikte olmak istiyor. Yaşadığımız dönem de mi bir sorun var diye düşünüyorsanız evet ben de aynı şeyi düşünüyorum. İlişkiler artık kimsenin kimseye değer vermediği bir çöp yığını haline geldi. Acaba lüks, yüksek binalar yerine yüksek kapasitede kalpler mi inşaa edilseydi. Bazen 90'larda kalsaydık bu yıllara gelmeseydik, sobalı evlerde, vicdanlı yüreklerimizde kalsaydık diye düşünmüyor değilim. Biz ne zaman o güzel duygularımızı yitirdik, şehirler mi yuttu özümüzü? 

Bu yazı : İkiye On Kala: Kafamda Kentsel Dönüşümler şarkısından esinlenip yazılmıştır. Bu arada yazar hala aşka ve sevgiye inanmaktadır..

Yazar Hakkında; "2011'den bu yana aşk ve ilişkiler üzerine yazan ailenizin yazarı Biricit; kadın&erkek ilişkileri üzerine yazmaya devam edecek. Kendi blogunda ilişkiler üzerine ve Blogum Dergisi'nde uzun yıllar 'İlişki Meleği Biricit' köşesindeki yazıları ile sizlerin sorularını yanıtlayan ve bir çok platformda ilişkiler üzerinde yazıları bulunan yazarınız Biricit'e her sorunuz için biricitconsungunlugu@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Sorununuzu çözemesek bile rahatlayacağınıza eminiz, sorunlar anlatılınca azalır, paylaşmaktan korkmayın.."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder